TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Turbulente, opwindende, grappige en romantische verhalen die verband houden met vriendschap, liefde en relaties tussen de gasten en het personeel van Hotel Fürstenhof, een luxueus Beiers hotel.
«
»
12:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:35 The Stepford Wives
Joanna en Walter verhuizen van de stad naar een rustige buitenwijk. Walter heeft het er al snel naar zijn zin, maar Joanna vindt het gek dat alle vrouwen dezelfde saaie persoonlijkheid lijken te hebben. Ze vertrouwt het niet en gaat op onderzoek uit.
«
»
16:20 Parks and Recreation
Leslie ontvangt haar tegenhangers van de vrijetijdscommissie van de zusterstad, Boraqua in Venezuela. Tom moet boodschappen doen. April speelt `hard to get'.
«
»
16:50 Crossing Jordan
Garret heeft moeite om objectief te blijven wanneer een vooraanstaande forensisch expert ervan wordt verdacht zijn vrouw te hebben vermoord. Jordan onthult een familiegeheim tijdens het kijken naar een homemovie.
«
»
17:40 Superstore
Amy probeert het personeel te helpen bij het omgaan met de immigratiedetentie van Mateo. Tegelijkertijd vrezen de werknemers dat de introductie van een robot-collega hun werk overbodig zal maken.
«
»
18:15 The Goldbergs
Erica is bang dat Geoff een relatie heeft met een ander. Adam zoekt een date voor Dave Kim voor het schoolbal, omdat ze hebben afgesproken dat ze alleen naar het feest mogen als ze allebei iemand hebben.
«
»
18:45 The Simpsons
Homer komt in een maïsdoolhof terecht en kan de uitgang niet meer vinden. Als Santa's Little Helper Homer eruit weet te halen mag de hond vervolgens bij de politie. Maar dat is zwaarder dan hij dacht.
«
»
19:15 The Simpsons
Een alternatieve variant van 24. Marge moet snel naar een taartverkoop toe, Homer zit met een grote hoeveelheid vieze yoghurt in zijn maag en de pestkoppen op school maken een stinkbom.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Wanneer de controle over een chemielaboratorium van de universiteit wordt overgenomen, haast het team zich om een verwoestende terreuraanval te verijdelen.
«
»
20:35 Allegiant
Tris ontsnapt met Four om naar het land te gaan achter de muur die Chicago omringt. Het is de eerste keer dat ze buiten de muur komen en ze laten de enige stad achter die ze ooit hebben gekend. Ze maken kennis met een heel nieuwe wereld.
«
»
22:50 Sicario: Day of the Soldado
Een FBI-agent werkt samen met een agent wanneer de kartels terroristen langs de Amerikaanse grens beginnen te smokkelen. De oorlog escaleert wanneer Alejandro de dochter van een drugsbaas ontvoert.
«
»
00:55 S.W.A.T.
Wanneer de controle over een chemielaboratorium van de universiteit wordt overgenomen, haast het team zich om een verwoestende terreuraanval te verijdelen.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers