TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Kabouter Plop
Kabouter Lui en kabouter Kwebbel zijn in de melkherberg. Plop wil zijn vrienden verrassen. Hij gaat een groot vat bessensap halen om zijn vrienden te trakteren op een glaasje. Hij draait het kraantje open, maar dan gaat het mis.
«
»
05:55 Nils Holgersson
Nils voelt zich misschien veel te klein, maar laat tijdens een reddingsmissie in de bergen zien dat zijn boerenverstand erg waardevol is.
«
»
06:10 Super Monsters
Spike verheugd zich erg op zijn eerste dag bij Pitchfork Pines Preschool. Hij heeft in ieder geval genoeg vragen om aan zijn leraar te stellen. Cleo krijgt de taak om hem alles te laten zien en uit te leggen.
«
»
06:20 K3 Kan Het!
Evelien gaat met Karen en Sofie Van Moll op pad op Pennenzakkenrock als ware reporter, terwijl Josje Kyara inwijdt in de wereld van de cheerleaders. Kristel maakt samen met Zonne een kunstwerk dat zelfs beoordeeld wordt door een echte jury.
«
»
06:40 De avonturen van Lolly Lolbroek
Kara vindt sport belachelijk. Marx zegt dat ze dat vindt omdat ze niet tegen haar verlies kan. Ze besluiten een fietswedstrijd te houden om te zien wie de beste is. Kara beseft dat ze geen conditie heeft en gebruikt de floepsmedaille.
«
»
06:55 De avonturen van Lolly Lolbroek
Lolly wil weten welke kleur Koko wil voor haar caravan, maar Koko kan niet praten. Lex stuurt de gedachtenfloepser, zodat ze Koko's gedachten kunnen horen. Kara komt op het idee om Marx' gedachten te lezen en stopt het stiekem in zijn zak.
«
»
07:05 Hallo K3
Als Karen de weddenschap aangaat om achtenveertig uren zonder gsm te leven, ontdekken Kristel en Josje al gauw dat ze vals speelt. De twee besluiten Karen beet te nemen, door haar berichtjes te sturen in Bas' naam.
«
»
07:30 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een jongedame heeft online pakjes besteld, maar deze zijn nooit afgeleverd. Haar buurvrouw heeft getekend voor ontvangst, maar die weet van niets. Koen en Tineke onderzoeken de zaak.
«
»
08:00 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:15 Kong: Koning van de apen
Lukas, Kong en hun vrienden willen Anita's nichtje redden van een enorme anaconda. Richard heeft echter grotere plannen voor de enorme slang, omdat hij deze wil transformeren in een gigantische hightech vechtmachine.
«
»
08:35 Maya de Bij
Wanneer Ursula honger heeft, stuurt ze Coco eropuit om eten te halen. Coco gaat achter Maya, Willy en Ben aan, maar die laten Coco en Ursula bessen eten. Dat bevalt eigenlijk best goed.
«
»
08:45 K3 Kan Het!
Evelien gaat met Karen en Sofie Van Moll op pad op Pennenzakkenrock als ware reporter, terwijl Josje Kyara inwijdt in de wereld van de cheerleaders. Kristel maakt samen met Zonne een kunstwerk dat zelfs beoordeeld wordt door een echte jury.
«
»
09:10 Trolls: The Beat Goes On!
Poppy vindt een plakboek dat de toekomst kan voorspellen. Al snel begint ze zich zorgen te maken. Knoest moet zijn angst voor vogels overwinnen wanneer een nest jonge vogels denkt dat hij hun vader is en hem begint te volgen.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Sofie duikt de keuken in met Stany Crets. Samen maken ze een culinaire reis naar Griekenland met een schapenschouder als hoofdgerecht.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Familie
TE:220 Vlaamse dagelijkse serie over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.
«
»
12:25 Milo
TE:200 Een betoverend, muzikaal verhaal over een meisje met een gouden stem dat verplicht wordt om haar talent voor de buitenwereld te verbergen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Peter heeft een gesprek met Gloria. Iris deelt haar zorgen ondertussen met Mathias. Stefanie doet Patrick een voorstel. Hanne en Quinten bespreken de organisatie van hun gender reveal party.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Joost van der Voort wordt uit het ziekenhuis ontslagen maar nu is zijn vader Paul opgenomen met symptomen van seniliteit. Advocaat Helenberg zoekt bewijs tegen Eric Koning tijdens het proces tegen Ingrid.
«
»
15:30 White Collar
Peter krijgt een promotie aangeboden in Washington, D.C. Hagen geeft Neal zijn laatste opdracht en er hangt een leven in de balans.
«
»
16:45 Verschoten & zoon
Een vertegenwoordiger komt René een interessante deal voorstellen, en laat ondertussen zijn oog vallen op Conny. Hij vraagt René of hij niet kan bemiddelen om Conny aan hem te koppelen.
«
»
17:20 Pech Onderweg
Wegenwachter Peter wordt opgeroepen door een verstrooide man die per ongeluk diesel tankt in zijn benzinewagen. Zijn zoon Collin, die ook bij de wegenwacht van Touring werkt, rijdt bij toeval voorbij en stopt meteen om zijn vader te assisteren.
«
»
18:20 Milo
Wanneer Fran ontdekt dat Liam bij Milo was, besluit Liam haar niet te vertellen over de kus. Milo en Liam spreken af dat dit 'hun' geheim is. Johan en Roxanne beëindigen hun mooie dansavond. Daags nadien is Johan erg goed gezind.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Yoko is kwaad op Jelle voor wat hij achter haar rug om heeft gedaan. Ook Jan krijgt het stevig te verduren. De situatie met Karl laat sporen na bij Zjef.
«
»
20:40 Kotmadam Sarafian
De studenten duiken in de wereld van acteren met Barbara en haar collega-acteur Ben Segers. Delphine heeft binnenkort een belangrijk examen en de faalangst slaat weer toe.
«
»
21:50 Alloo bij de Verkeerspolitie
Een man met alcoholintoxicatie loopt tegen de lamp en moet een boete van 1.600 euro betalen. De agenten schrijven ook een boete uit voor een chauffeur die een witte lijn overschrijdt.
«
»
23:00 Chicago Med
Maggie leeft mee met een patiënt wiens moeder angstig is voor de riskante operatie van haar zoon. Ripley behandelt iemand uit zijn verleden. Ahmad twijfelt aan haar gevoel als haar daden onverwachte gevolgen hebben.
«
»
23:55 Erfgenaam Gezocht
In de zaak van Adeline Van Kerckhoven lijkt het einde in zicht, tot Axel een verontrustend telefoontje ontvangt van Paula, een nichtje van Jef Swillen, de erfgenaam van Adeline.
«
»
01:05 White Collar
Peter krijgt een promotie aangeboden in Washington, D.C. Hagen geeft Neal zijn laatste opdracht en er hangt een leven in de balans.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers