TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Can't Pay? We'll Take it Away!
Gary en Cona proberen bij een thuiswonende jonge man een schuld van £4.000 te innen. Al snel wordt de man gewelddadig. Een man die beweerde terminale kanker te hebben, blijkt niet helemaal eerlijk geweest te zijn.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:45 Moonraker
De Britse geheim agent James Bond onderzoekt de verdwijning van een spaceshuttle, al gauw komt hij erachter dat het ruimtevaartuig in de kwaadaardige handen van een megalomane miljardair met snode plannen is gevallen.
«
»
16:05 Married ... With Children
Al vergaart een machtige positie in de buurt, als Kelly begint te daten met een invloedrijk raadslid van de stad.
«
»
16:30 Married ... With Children
Buck, de hond van de familie Bundy, loopt weg van huis omdat hij zich genegeerd voelt. Eenmaal op straat ontmoet hij een wijfje, hier krijgt hij echter gauw spijt van.
«
»
17:00 MacGyver
MacGyver speelt een dodelijk spel tegen de gevaarlijke dubbelagent Quayle, die de meest geavanceerde apparatuur ter wereld gebruikt om MacGyver voorgoed het zwijgen op te leggen.
«
»
18:00 Police Interceptors
De achtervolging van een gestolen Renault eindigt abrupt. In Aspley vallen agenten binnen in een pand waar vermoedelijk cannabis geteeld wordt.
«
»
18:55 Can't Pay? We'll Take it Away!
Een familie van debiteuren wordt fysiek en de deurwaarders moeten hen in toom houden. Voor een schuldinning in een hotel moeten de deurwaarders de politie om hulp vragen.
«
»
19:55 'Allo 'Allo!
René en kapitein Geering zijn van plan om de trein met het vervalste schilderij op te blazen voordat deze bij Hitler aankomt. Alfonse raapt de moed bij elkaar om Edith ten huwelijk te vragen.
«
»
20:35 Flodder 3
Het 25-jarig jubileum van Zonnedael staat voor de deur en de bewoners willen de Flodders op een slinkse manier in een slecht daglicht plaatsen om hen zo uit hun wijk te weren. Ma Flodder beleeft ondertussen de romance van haar leven.
«
»
22:50 Inside The Force: 24/7
De agenten krijgen een oproep over een vrouw die haar buur bedreigt met een mes. Al snel wordt duidelijk dat ze zich niet zomaar gewonnen zal geven. De arrestatie wordt een dramatisch gebeuren.
«
»
23:50 Cheers
George Wheeler en Coach spelen samen elke dag kaart, maar Sam ontdekt dat Coach bedrogen wordt en inmiddels voor 8.000 dollar in het krijt staat bij zijn zogenaamde vriend. Sam vraagt Harry om hulp.
«
»
00:20 Cheers
Toen de man van Helen Chambers, Diane's moeder, stierf, stond er een vreemde voorwaarde in zijn testament: Helen verliest het familiefortuin als haar dochter niet binnen tien jaar getrouwd is. De deadline verstrijkt over vierentwintig uur.
«
»
00:50 Police Interceptors
De achtervolging van een gestolen Renault eindigt abrupt. In Aspley vallen agenten binnen in een pand waar vermoedelijk cannabis geteeld wordt.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers