TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 B&B zoekt Lief NL
In Spanje wordt het gras voor de voeten van Paul weggemaaid als een nieuwe hunk zich bij bij Debbie meldt. In Portugal valt het glamourleven van Marian niet in de smaak bij de creatieve Tom.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Project Runway
In deze uitdaging van één dag werken de ontwerpers samen met een opkomende hairstylist om een innovatief ontwerp en unieke haarlook te creëren.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Achter gesloten deuren
Christa is getrouwd met Jacco, van wie ze zielsveel houdt. Maar splijtzwam in hun relatie is zijn zoon Marc, die door zijn vader op handen wordt gedragen. Jacco weet echter niet dat Marc een meisje heeft verkracht.
«
»
13:25 MasterChef Australië
De teams staan voor een service-uitdaging met zestig hongerige gasten in de statige Werribee Mansion. Om kans te maken op immuniteit, moeten deelnemers eenvoudige ingrediënten omzetten in een verfijnd voorgerecht en een chic hoofdgerecht.
«
»
14:25 Project Runway
Voor de allereerste keer in de geschiedenis van 'Project Runway' zullen de ontwerpers looks moeten creëren voor één en hetzelfde supermodel: Coco Rocha. Bovendien zal er deze keer geen catwalk aanwezig zijn.
«
»
15:30 Achter gesloten deuren
Sarah wil na jarenlang voor haar zoontje Sem te hebben gezorgd haar leven en haar carrière als actrice weer oppakken. En daar wil ze alles voor doen.
«
»
16:30 B&B zoekt Lief NL
In Portugal laat kunstenaar Tom zijn liefde voor Marian zien op het doek. In Zweden heeft Bram zijn handen vol aan Anna en Caroline, maar dan komt er plotseling nóg een nieuwe dame aangewandeld.
«
»
17:40 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Ramsay en zijn team zijn in Los Angeles, waar ze het restaurant M'Dears Bakery & Bistro omtoveren. Ze krijgen een nieuwe look, een nieuw menu en hoop voor de toekomst.
«
»
18:30 De Pfaffs
Debby en Nicolas willen over enkele dagen hun zonnebankcentrum openen en er is nog heel wat werk aan de winkel. In Beveren wordt er koortsachtig gewerkt en twee dagen later opent 'Sun Set Boulevard' officieel de deuren.
«
»
19:05 Home and Away
Wanneer Cash ontdekt dat Felicity een aanvaring heeft gehad met Harper, eist hij dat ze zich bij haar verontschuldigt. Levi roept de hulp in van Remi om zijn band met Eden te helpen herstellen.
«
»
19:30 Blind Getrouwd UK
Het is tijd voor de vierde Commitment Ceremony. Terwijl sommige echtparen de vooruitgang vieren, moeten anderen problemen in hun huwelijk aanpakken. En onder toezicht van de experts moeten een bruid en bruidegom hun daden onder ogen zien.
«
»
20:35 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
In juni 2022 overlijdt de 26-jarige cameraman Max in een appartement op Bali. De moeder van Max wil niet dat de dood van haar zoon voor niets was en schakelt Kees in. Op Bali leggen ze een duister geheim bloot dat het leven kost van honderden mensen.
«
»
21:35 Steenrijk, Straatarm
In de sprookjesachtige Turkse hoofdstad Istanbul woont de Nederlandse Lorraine Bruijn met dochter Merve. In een gezellige volksbuurt in het Friese Leeuwarden wonen de 44-jarige Christa en haar dochter Mandy.
«
»
22:30 Meiden die rijden
De blijmoedige betonmixer-chauffeur Hilde gaat beton afleveren in Friesland. Samantha wordt wakker op een desolate truckstop in het midden van Nederland en chauffeuse Nathalie gaat met een autolaadkraan bouwmaterialen afleveren.
«
»
23:30 Horrorhuurders & Huisjesmelkers
Overzicht van de meest memorabele conflicten van het programma.
«
»
00:30 Blind Getrouwd UK
Het is tijd voor de vierde Commitment Ceremony. Terwijl sommige echtparen de vooruitgang vieren, moeten anderen problemen in hun huwelijk aanpakken. En onder toezicht van de experts moeten een bruid en bruidegom hun daden onder ogen zien.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers