TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 Sturm der Liebe
Turbulente, opwindende, grappige en romantische verhalen die verband houden met vriendschap, liefde en relaties tussen de gasten en het personeel van Hotel Fürstenhof, een luxueus Beiers hotel.
«
»
12:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:50 A Killer in My Home
Het perfecte leven van Allison stort als een kaartenhuisje in wanneer haar man een hartaanval krijgt en in het ziekenhuis belandt. Op zijn sterfbed onthult hij dat hij een dubbelleven heeft geleid.
«
»
16:30 Parks and Recreation
Leslie probeert de lokale dierentuin te promoten en organiseert een `bruiloft' voor pinguïns. Dat gaat echter niet zoals gepland: het blijkt dat de pinguïns die ze wilde trouwen, beiden mannetjes zijn.
«
»
16:55 Crossing Jordan
Na een explosie in een hoog kantoorgebouw raakt een man gewond. Jordan moet hem in leven houden.
«
»
17:45 Superstore
Dina neemt de rol van kwaaie pier op zich als het management Amy opdraagt om iedereen op zijn uren te korten. Intussen doet Mateo een opzienbarende ontdekking over Marcus.
«
»
18:15 The Goldbergs
Beverly bemoeit zich met Erica en Barry's relaties. Adam en Brea staan tegenover elkaar in het toneelstuk van school, maar hun blijdschap wordt minder als de een de ander wegspeelt.
«
»
18:45 The Simpsons
Bart probeert zijn rijbewijs te halen en leert een meisje kennen dat buiten de stad woont. Lisa moet over haar afkomst schrijven in een opdracht voor school en besluit om te liegen.
«
»
19:15 The Simpsons
In een documentaire over de inwoners van Springfield komen alle belangrijke momenten in hun leven voorbij. Homer heeft er altijd van gedroomd om een rockster te worden maar geeft zijn hoop op.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Nadat Hicks getuige is van de moord op een oude vriend, gaat het team haastig op zoek naar de dader en zijn motief. Luca zoekt een manier om zijn broer te helpen nadat hij is gearresteerd.
«
»
20:35 Red Light
Het onderzoek richt zich op Ingmar en Sylvia en de politieteams gaan samenwerken. Esther weet niet wat ze met Sylvia aan moet en stuurt haar weg. Ondertussen zit Ingmar zijn vriendin op de hielen. Esthers band met Jeroen krijgt een andere lading.
«
»
21:35 Red Light
Evi en Sam helpen de Afdeling Mensenhandel met een grootschalige inval bij het bungalowpark van Ingmar. Esther krijgt onthullende informatie die haar band met Sylvia doet verslechteren, maar Sylvia laat dit niet zomaar gebeuren.
«
»
22:35 Snowpiercer
Alex, Asha, Roche en Javi hebben alle vier trauma's uit hun verleden te verwerken. Layton is ondertussen druk bezig een blokkade op het spoor te ontlopen.
«
»
23:30 Condor
Een ander dierbaar persoon van Joe wordt dood aangetroffen. Bob deelt zijn theorie over de IEP-aanval met Sharla. Iris geeft Mae nog meer informatie die hun leven in gevaar brengt.
«
»
00:25 S.W.A.T.
Nadat Hicks getuige is van de moord op een oude vriend, gaat het team haastig op zoek naar de dader en zijn motief. Luca zoekt een manier om zijn broer te helpen nadat hij is gearresteerd.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers