TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Verken de prehistorische micro-macrowereld, de ontleedpuzzel van een slee en kijk hoe het Boekenmeisje handschoenen en een muts draagt om in de sneeuw te spelen door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Simon
Simon en Ferdinand zijn aan het frisbeeën, maar hun spel wordt onderbroken door Elvis de hond. Hij lijkt te denken dat hij ook is uitgenodigd om mee te spelen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats willen een taart met veel slagroom en veel chocoladesaus. Kaatje vindt een taart met fruit een beter idee. De kameraadjes kunnen helpen.
«
»
06:30 Odo
Het is Beroependag op kamp. Odo heeft een heleboel ideeën voor zijn nieuwe bedrijf, van vliegtuigpiloot tot muziekmaker en kapper, maar geen enkele lijkt te werken.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Lu wordt boos nadat Declan een hap van haar fruit neemt. Declan, die onlangs heeft geleerd dat delen zorgzaam is, heeft het gevoel dat hij niets verkeerd heeft gedaan. Shella probeert Lu en Declan te helpen elkaars standpunt te begrijpen.
«
»
06:40 Monty & Co
Lulu wil in haar eentje een kasteel maken voor haar prinsessenpoppen. Ze wijst de hulp van Eddie af en stormt boos naar buiten. Als Monty in de problemen raakt en om hulp vraagt, ziet ze het nut in van samenwerken.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Edmond, Lucy en Mitzi zien vreemde voetafdrukken in de sneeuw en ontdekken dat Edward verdwenen is.
«
»
07:00 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Wanneer Cory zijn eerste tand verliest, denkt hij dat hij uit elkaar valt en besluit hij al zijn speelgoed aan Chrissy te geven.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia gaat spullen verkopen op de rommelmarkt. Saïd en Anna maken cadeautjes van kapot speelgoed en stoppen deze in een grabbelton. Dat vinden de kinderen uit de buurt vast leuk, toch?
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie komen terug van een dagje aan zee. Samson heeft een hoop schelpjes verzameld op het strand en is er heel fier op. Hij weet alleen nog niet zo goed wat hij ermee wil doen.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Marie verzamelt kaartjes die in koekendozen zitten. Ze moet nog één kaartje hebben: De Gouden Ster. Samson wordt verplicht om heel de tijd koeken te eten, want Marie koopt massaal dozen om dat éne kaartje te vinden.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Ella heeft haar been gebroken en moet het dus even rustig aan doen. Daar is ze alleen niet zo goed in en voor ze het weet belandt ze met haar been in ijslava op Ceres.
«
»
07:45 De Smurfen nieuw
Gargamel slaapwandelt en komt per ongeluk in het dorp van de Smurfen terecht. Na wat aanvankelijke paniek realiseren de Smurfen zich dat hij helemaal niet wakker is en halen ze kattenkwaad met hem uit.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Het is vandaag voor de 10e keer terug 'aan' tussen Chloé en Vince. Chloé verwacht dan ook een superromantisch cadeautje. En wat is er romantischer dan... trouwen?
«
»
08:10 Idefix en de onverzettelijken
Asmatix moet naar de traditionele reünie van oud-strijders die elk jaar in de Grand Colombier plaatsvindt. Hij gaat er mopperend heen, altijd klaar om een van zijn vroegere kameraden een fout te verwijten die de Galliërs de overwinning heeft gekost.
«
»
08:20 Shaun het schaap
Een ongewone gast landt op de boerderij en Shaun en Bitzer doen hun best om de gast zich welkom te laten voelen. Ze weten echter niet wat daar precies voor nodig is.
«
»
08:30 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat vinden clips van spitsmuizen die de conga doen, een paar alpaca's die een kalkoenfeest binnenvallen met de verkeerde kostuums aan en een heel koud pinguïnzwembadfeest.
«
»
08:35 Zotte dieren
Zelfs natuurpresentator David Battenberg is niet immuun voor domme dieren die zich slecht gedragen.
«
»
08:45 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
08:55 2 kleine vogels
De waadvogels keren terug in de lente en proberen te nestelen in de gevleugelde boom.
«
»
09:00 Tik Tak
Ontdek een flipperkast die een strijkplank onthult, een drinkende man die wortelpuree eet en zie hoe Boekenjongen een strijkplank maakt door te toveren.
«
»
09:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
09:10 Simon
Simon maakt per ongeluk Ferdinand's speelgoed-brandweerauto kapot, maar met wat hulp van Lou slaagt hij erin hem te repareren, zonder dat iemand er iets van merkt.
«
»
09:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
09:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Viktor hebben geen zin om te koken. Ze gaan naar een restaurant, ze kunnen niet kiezen.
«
»
09:30 Odo
Odo en Doedel beschermen vrijwillig de hele dag een tere plant. Met de hulp van hun vrienden Reggie de Vos en Michael de Muis beschermen ze hun bladvriend tegen speelse kippen, luidruchtige kanaries en dansende zwanen.
«
»
09:35 Lu en de dolle boel minis
Lu maakt de andere insecten boos als ze weigert de leukste rol in een spel te delen.
«
»
09:40 Monty & Co
Lulu hoort een verhaaltje over een prinses en nu wil ze er een zijn. De anderen zijn haar dienaren.
«
»
09:50 Edmond & Lucy
Lucy breekt per ongeluk de dubbele fluit die Edouard haar geleend heeft en wil hem repareren.
«
»
10:00 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
10:05 Toet Toet Cory Carson
Cory en Benny doen hun best om hun vriend Vinny Vuilniswagen te helpen om zich op te doffen voor een chic etentje met Petra Pletwals.
«
»
10:15 Aap, Poot, Pies
Alle dieren poepen, alleen Aisia lukt het niet. Luc zegt dat ze zich niet zo druk moet maken en dat blijkt een goede raad. Midden in een spelletje, holt ze naar de wc het lukt. Ze is zelf heel trots op haar drol, maar Luc vindt hem vooral stinken.
«
»
10:25 Samson & Marie ijsjestijd
De burgemeester wil knalgroen kiwi-ijs eten, net zoals in Hawaï. Maar die smaak is er niet. Samson en Marie ontvangen een brief van de vereniging van ijsverkopers dat ze verplicht zijn om alleen maar knalgroen kiwi-ijs te verkopen.
«
»
10:30 Tik Tak
Ontdek een bal op de trap met een appel, een blokkenpuzzel van een gibbon en kijk hoe het Boekenmeisje met een konijntje speelt door te toveren.
«
»
10:35 Bumba
Bumba gaat lekker zwemmen in de zee en ziet onder water prachtige vissen.
«
»
10:40 Simon
Simon en Gaspard zijn op het strand met Oma. Ze moeten snel weg omdat thuis het vuurwerk gaat beginnen, maar Elvis heeft de sleutel van de auto gepakt en wil hem niet teruggeven.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is verdrietig omdat hij zijn lievelingspotlood kwijt is. Kameraadje Hanna laat zien wat zij doet als ze verdrietig is.
«
»
11:00 Odo
Nadat hij zijn ouders op de verkeerde dag heeft uitgenodigd voor de 'Breng je ouders naar Kamp Dag', hoopt Odo het beste van zijn vergissing te maken door zijn vrienden te laten zien hoe leuk zijn ouders kunnen zijn.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Barnaby heeft zin in knuffels, maar niet al zijn vrienden zijn daar even enthousiast over. Barnaby leert de gevoelens van zijn vrienden te respecteren en eerst om toestemming te vragen.
«
»
11:10 Monty & Co
Lulu verwelkomt Monty als leerling op haar school, maar hij vindt het vervelend dat Lulu hem commandeert en beledigt. Monty maakt Lulu van streek, maar hij maakt het goed met haar door een kinderrijmpje uit te beelden.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Lucy en Edmond vragen zich af wie de oudste bewoner van het bos is.
«
»
11:30 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Cory's moeder helpt hem een prachtig kasteel te maken voor een schoolproject. Maar misschien werkt het eenvoudige ontwerp van Cory toch het best.
«
»
11:45 Casper en Emma
Het is de verjaardag van Casper. Zijn ouders en zus feliciteren hem meteen en zingen een verjaardagslied voor hem. Hij krijgt fonkelnieuwe rolschaatsen. Emma kijkt ook naar Caspers verjaardag uit. Zij heeft zijn cadeau zelf gemaakt.
«
»
11:55 Samson en Marie
Marie heeft Samson ingeschreven om auditie te doen voor een rol in de Hollywoodfilm Superdog. Zo kan ze zelf mee naar Hollywood. Marie wil zich ook nuttig maken en kroont zichzelf tot Samsons bodyguard. Daar gaat ze heel ver in.
«
»
12:00 Molang
Wanneer Molang en Piu Piu bessen gaan plukken, beleven ze onverwachts een ongelooflijk avontuur. Ze ontdekken hoe fruit plukken in de prehistorie een gevaarlijke onderneming kon zijn.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Ella en Slippy oefenen voor een grote klim. Nou ja, Slippy oefent, Ella doet het met haar raketlaarzen. Maar eenmaal in de krater gaat het mis en dan moeten ze alles op alles zetten om toch weer omhoog te komen.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Het is de eerste keer dat pap Tilly om hulp vraagt en daarom wil ze de klus ook echt alleen doen, maar er gaat van alles mis. Gelukkig zijn Ella, Slippy en Madhu er om te helpen. Dan leert ze dat het toch niet zo erg is om wat hulp te krijgen.
«
»
12:30 De Smurfen nieuw
Ter gelegenheid van het feest van de salsaparilla gaan de koksjongens van Chef Kok, Brilsmurf en Domme Smurf plukken in het bos.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Baratine heeft problemen met een bende dierendieven die zich in de catacomben schuilhouden. Vitamine raakt tegen haar wil bij deze zaak betrokken en de bende ontvoert haar. Idéfix besluit zijn uiterlijk te veranderen om haar te gaan redden.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Sharko is het zat om Marina's magische sandalen te dragen en wil dat ze ze in een doos stopt.
«
»
13:00 Mega Mindy
De commissaris wil ook een superheld zijn, en doet een kostuum aan om `Mega Max' te worden. Maar de onhandige Mega Max laat een plan voor een misdaad langs hem heen glippen, en zoals gewoonlijk zijn het Toby en Mega Mindy die de zaak moeten oplossen.
«
»
13:25 2 kleine vogels
De gevleugelde vrienden genieten van een zonnige dag totdat een klein wolkje zich boven de witte vogel nestelt. De regen valt en drenkt de witte vogel, waardoor de zwarte vogel moet lachen.
«
»
13:30 Zouk
Zouk heeft een uitnodiging ontvangen voor haar allereerste tovenaarsbal. Terwijl Nono niks liever wil dan erbij zijn, ziet Zouk er tegenop om te gaan, vooral om de passen van de ketelsalsa te leren, de dans die ze voor de gasten zal moeten uitvoeren.
«
»
13:40 Presto's magische school
In Wonderland beseffen de kinderen dat Truman verliefd is op Emily. Helaas is de jongen het toppunt van onhandigheid, dus helpen Dylan en Nica Truman met een truc om indruk te maken op Emily. De magie van de liefde.
«
»
13:50 Coop Troep
Als Prince belt en klaagt over de kou, installeert Flo een van haar uitvindingen om de boel op te warmen, maar het werkt te goed. De troep zit vast op de boerderij en het is een race om Fred en Frida te redden van een tekort aan water.
«
»
14:00 Nachtwacht
Onze helden van de Nachtwacht worden uit het niets gearresteerd door Cooper. Iedereen in Schemermeer weet dat ze monsters zijn. Vega schakelt de hulp van Sacha in om uit te zoeken wat er aan de hand is.
«
»
14:25 Zotte dieren
Gary vindt nog meer dierenfilmpjes uit de archieven, waaronder beelden van een gorilla die ontdekt dat een natte boomstam gevaarlijk kan zijn en een vogeltje dat het gevaar vlak achter zich mist, in de vorm van een wolf.
«
»
14:30 Zotte dieren
Gary heeft nog meer maffe dierenvideo's gevonden, waaronder apen met vreselijke kapsels.
«
»
14:40 De Smurfen
Terwijl de Smurfen zich voorbereiden op een grote gebeurtenis, leidt Brilsmurfs gretigheid om te helpen tot problemen. Chef en Schildersmurf bedenken een slimme poets om hem op afstand te houden.
«
»
14:50 Rox
De veiligheidsdiensten hebben een dreigbrief ontvangen. De schrijver eist tien miljoen euro, en anders blaast hij de stuwdam op. De overheid heeft de stuwdam gesloten en onderzocht, maar de kolonel vertrouwt het niet. Team Rox gaat op onderzoek uit.
«
»
15:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy katapulteert de kakkerlakken in Bobs huis in een augurkenpot. Walgend gooit de hond de pot in een vuilnisbak en Piya werft haar oom om de insecten te bevrijden, niet vermoedend dat Oggy er alles aan doet om de operatie te saboteren.
«
»
15:30 Wannabe's
Olly wordt aangenomen bij Video King, een videobedrijfje dat online wil scoren. Om aan haar volgers te tonen dat ze een dierenvriend is, gaat Shoana vloggen met een echte kat. Die vlog gaat meteen de mist in, en dus mag Olly aan de slag als kat.
«
»
15:50 Molang
Molang en Piu Piu zijn de leerlingen van Merlijn, en ze volgen al zijn bevelen op. Hij gaat het bos in en geeft ze tal van nieuwe taken, op één voorwaarde: ze mogen de toverstaf niet gebruiken.
«
»
15:55 Zouk
Bij het verstoppertje spelen vindt Zouk in een kast haar oude wieg van toen ze een baby was. Deze is helemaal van spinnenwebben gemaakt en het kan ook als een harp bespeeld worden.
«
»
16:05 Abraca
Carabosse heeft een voorgevoel: het hele huis staat op het punt te verdwijnen.
«
»
16:30 Presto's magische school
Violet wordt verscheurd tussen haar twee passies: magie en het bespelen van de harp. Alhoewel Violet vindt dat ze in beide goed is, heeft haar recente focus op magie ervoor gezorgd dat ze veel van haar vaardigheden als harpspeler heeft verloren.
«
»
16:45 Coop Troep
Wanneer Puppy Mac alleen naar het park wil lopen, overtuigt de troep Sam om hem te laten gaan, omdat ze hem de hele weg in de gaten zullen houden. Maar wanneer elk lid zijn dekmantel verraadt, rent Mac weg en leidt hen op een dolle achtervolging.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Wanneer er een nieuwe hond op het terrein aankomt, is Bitzer aanvankelijk gecharmeerd. Maar wanneer de nieuwkomer hem in de problemen begint te brengen, besluit Shaun dat hij hem een lesje zal leren.
«
»
17:05 Spring
De laatste tijd gebeuren er veel autodiefstallen. Tien wil zelf de daders te pakken krijgen. Er zijn audities voor de reclamespot van de nieuwe sponsor van power.com. Roxanne gaat er alvast van uit dat zij als fotomodel de reclamespot zal mogen doen.
«
»
17:30 Spring
Tien en Niek zijn spoorloos. David wil een zoekactie starten. Karima wordt gepest. Jorre gaat na de verdwijning van Niek en Tien zelf op onderzoek uit. Karima wil omwille van de pesterijen haar ontslag indienen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Helden
Waterraket en hoovercraft.
«
»
18:20 Nachtwacht
In het bos van Schemermeer wordt een weg aangelegd. Daar is echter niet iedereen even blij mee. Tijdens de werken wordt Brik de stuipen op het lijf gejaagd door een moddermonster.
«
»
18:45 De Raad van Soekie
Pedro richt een klaslokaal in als een vipruimte die enkel toegankelijk is voor rijke leerlingen. Maar Pedro breidt de privileges voor de rijken snel uit. Zo mogen enkel zij nog les volgen in de klaslokalen. Soekie leidt het verzet tegen ongelijkheid.
«
»
19:00 De Hoppers
Geert voelt zich ziek, hij heeft de mannengriep. Jackie zal zijn taak overnemen, maar dan op haar manier: sneller en gevaarlijker. Arno en Mo maken Geert wijs dat de muntjes medicijnen zijn.
«
»
19:20 Spellbound
Lola en Amy flippen helemaal nu ze erachter zijn gekomen dat Cece de Macbeth vloek heeft ontketend. Samen met Cece en Simone gaan ze op bezemkastjacht om de Wizen te vinden die de spreuk heeft bedacht.
«
»
19:45 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
In de thuisboom van de gevleugelde zangers groeien smakelijke bessen, maar ze rijpen langzaam. In het begin moedigen de vrienden het rijpen voorzichtig aan, maar daarna gaat het in een stroomversnelling.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers