TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Plop wil een oude kruk herstellen. Hij kan op de hulp van Klus en Lui rekenen. Maar het werkje heeft een nogal pijnlijk staartje.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Kabouter Plop besluit bij zijn zieke oma te gaan wonen. Zijn vrienden missen hem nu al. Als Plop gepakt en gezakt is en helemaal klaar om te vertrekken, bezorgt Lui hem een brief.
«
»
06:20 Kabouter Plop
De videoclip van het liedje 'Het Spook'.
«
»
06:25 Kabouter Plop
De kabouters genieten van een lekker stuk taart. Klus krijgt er niet genoeg van en neemt een extra portie. Hij beweert dat hij het gebak zal bewaren voor zijn oom Klos, maar dat is moeilijker gezegd dan gedaan.
«
»
06:30 Super Monsters
De supermonsters maken een uitstapje naar de bibliotheek. Eerst zijn ze teleurgesteld dat de volle maan niet te zien is, maar dan ontdekken ze dat lezen ook zonder de maan magisch is.
«
»
06:40 Nils Holgersson
Nils voelt zich misschien veel te klein, maar laat tijdens een reddingsmissie in de bergen zien dat zijn boerenverstand erg waardevol is.
«
»
06:55 Super Monsters
Mevrouw Snow vraagt de supermonsters om een paar uur voor haar baby Sami te zorgen. Maar dat klinkt makkelijker dan het is, want de chaotische Sami houdt de hele kleuterschool bezig.
«
»
07:05 Maya de Bij
Wanneer Maya's bloembed kapot is gemaakt, helpt Willy haar om een nieuwe bloem te vinden, maar dan komt Dina om er stuifmeel uit te halen. Rechter Bijenwas roept op tot een wedstrijd tussen Dina en Maya.
«
»
07:15 De avonturen van Lolly Lolbroek
Lolly gebruikt de Dingesfloepser op de kapotte Maaltijdfloepser zodat die kan zeggen wat er stuk is.
«
»
07:30 Hallo K3
Kristel is het beu dat Karen geen rekening houdt met het huishouden en beslist daarom een poetsplanning op te stellen. Ondertussen organiseert Rosie een nachtmarathon voor het goede doel en doet Josje zich voor als een plantenfluisteraar.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een jongeman die het uitschreeuwt van de pijn. De spoedarts vermoedt dat de jongen drugs heeft gebruikt.
«
»
08:20 Wizards: Tales of Arcadia
Na eeuwenlang alleen maar met de bezem te hebben gewerkt, komt Douxie, de leerling van Merlijn, in actie wanneer de grote tovenaar hem vraagt om de Beschermers van Arcadia te vinden.
«
»
08:40 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:55 Moominvalley
Wanneer kleine Mie onaangekondigd bij de Moomin familie langskomt, wordt hun tolerantie tot het uiterste op de proef gesteld.
«
»
09:15 K3 Kan Het!
Evelien gaat met Karen en Sofie Van Moll op pad op Pennenzakkenrock als ware reporter, terwijl Josje Kyara inwijdt in de wereld van de cheerleaders. Kristel maakt samen met Zonne een kunstwerk dat zelfs beoordeeld wordt door een echte jury.
«
»
09:40 De keuken van Sofie
Het tijd voor een lekker dessert. Samen met Christof toont ze hoe men speculoosmousse kan maken.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Border Security: Australia's Front Line
Bioveiligheidshond Cody geeft aan dat er iets in de tassen zit van een moeder en dochter die terugkeren uit Vietnam. Een röntgenfoto van een pakket uit Tanzania laat iets zien dat op een hoofd lijkt.
«
»
12:20 De kotmadam
Tineke beweert bij hoog en laag dat ze zonder moeite iemand vindt die haar op een etentje trakteert, maar dat blijkt toch moeilijker dan verwacht. Uiteindelijk moet ze zelfs Odilon inschakelen om haar doel te bereiken.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Niko stelt zich steeds meer gelaten op over wat er gebeurd is. Hij overweegt zelfs een drastische beslissing. Mathias probeert hem op te peppen.
«
»
14:05 Medisch Centrum West
Barry Putman heeft iemand ontvoerd zodat hij losgeld kan eisen. Hij maakt Eric medeplichtig. Marijke is de draagmoeder voor haar zus Frederieke, maar ze krijgt twijfels hierover. Reini accepteert Dicks huwelijksaanzoek.
«
»
15:15 White Collar
Neal en Peter onderzoeken de dood van een onderzoeker en moeten daarvoor undercover gaan bij een groot bedrijf. Ze worden de wereld van bedrijfsspionage ingetrokken.
«
»
16:05 Verschoten & zoon
Hélène heeft zich opgegeven als gastgezin voor een buitenlandse student. Ze laat uitschijnen dat Magda niet geschikt is voor de opvang van zo'n student.
«
»
16:35 Verschoten & zoon
Magda wordt voor het eerst uitgenodigd op het galadiner van de Rotary-vrouwen. Ze is in de wolken.
«
»
17:05 Met vier in bed
Het vrolijke koppel, Sissi en Marc, baten in Zussen bij Riemst het vakantiehuis Time-Out uit. Hier staan de klokken letterlijk stil, want de gasten moeten maar één ding doen: vertragen.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Agenten houden een vrouw uit Canada aan als ze vermoeden dat haar redenen om in het land te zijn een leugen zijn. Het onderzoek naar haar bedoelingen blijkt al snel een van de meest uitgebreide verhullingen te zijn die de agenten hebben gezien.
«
»
18:15 De kotmadam
Jef maakt Jeanne wijs dat hij verlof heeft genomen om een zieke collega uit de nood te helpen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 B&B zoekt Lief
De vrijgezellen B&B eigenaren gaan weer verder in de zoektocht naar de liefde. Op Tenerife heeft vrijgezel Leyla een manier gevonden om Anthony uit zijn comfortzone te halen. Ondertussen ontmoet Bart een nieuwe vrijgezel in zijn Westhaven Bay Hotel.
«
»
20:30 Met vier in bed
Veerle en Peter runnen in Verrebroek bij Beveren het moderne Trust Hotel. In dit piekfijne hotel in haventhema krijgen de gasten het vertrouwen om alleen in te checken.
«
»
21:20 Miljoenenhuizen
Van het populaire Knokke tot het chique Brasschaat, de makelaars van drie Vlaamse vastgoedkantoren geven een unieke kijk in de duurste panden van Vlaanderen. Ze gaan tot het uiterste om de klanten te betoveren met het pand van hun dromen.
«
»
22:20 Telefacts Zomer
Vervolg op de reportage over het Hilton hotel in Londen.
«
»
23:15 Code 37
Wanneer gigolo Pieter tijdens een van zijn opdrachten wordt verkracht, staan Hannah Maes en haar team voor een groot raadsel. Er ontwikkelt zich een web van intriges waarbij alle sporen leiden naar Kaat en Matilde, twee vaste klanten van Pieter.
«
»
00:20 B&B zoekt Lief
De vrijgezellen B&B eigenaren gaan weer verder in de zoektocht naar de liefde. Op Tenerife heeft vrijgezel Leyla een manier gevonden om Anthony uit zijn comfortzone te halen. Ondertussen ontmoet Bart een nieuwe vrijgezel in zijn Westhaven Bay Hotel.
«
»
00:50 White Collar
Neal en Peter onderzoeken de dood van een onderzoeker en moeten daarvoor undercover gaan bij een groot bedrijf. Ze worden de wereld van bedrijfsspionage ingetrokken.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers