TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Six Four
Pauline Wallace krijgt een telefoontje waarin losgeld wordt geëist. Chris ontdekt een verband tussen de ontvoering van Annabel en de vermeende cover-up in de Julie Mackie-zaak en Michelle gaat de confrontatie aan met Piers.
«
»
03:15 Beyond Paradise
Humphrey onderzoekt de dood van een onbekende man die midden in een graancirkel is aangetroffen. Ondertussen helpt Archie Martha bij de voorbereidingen voor de komst van een restaurantrecensent.
«
»
04:15 Silent Witness
Terwijl het team een tweede sterfgeval onderzoekt, begint Nikki's theorie onwaarschijnlijk te worden. Nikki vraagt zich af of ze haar obsessie voor Scott opzij kan zetten en de moordenaar kan vinden.
«
»
05:10 Grantchester
Sidney heeft na veel wikken en wegen eindelijk een definitief besluit genomen. Geordie neemt zijn privésituatie mee naar de werkvloer: zijn instabiliteit vormt een probleem als hij een vermissingszaak probeert op te lossen.
«
»
06:00 Death in Paradise
Als een skydiver in de lucht lijkt te zijn vermoord, starten Neville en het team een onderzoek.
«
»
07:00 Murdoch Mysteries
De schijnbaar perfecte moord op universiteitsprofessor Samuel Bennett is de noot die William Murdoch moet proberen te kraken. De professor is neergeschoten tijdens een telefoongesprek, waarvan een goed geplaatste telescoop getuige was.
«
»
07:50 Father Brown
Een vluchteling zoekt een veilig heenkomen in de St. Mary's kerk. Tot grote verbazing van Father Brown is de man in de biechtstoel de voor moord gezochte inspecteur Sullivan.
«
»
08:35 Death in Paradise
Het team moet een oude zaak heropenen als een toerist beweert een alibi te kunnen verschaffen voor een vrouw die veroordeeld is voor moord.
«
»
09:25 Midsomer Murders
Twee stellen verdwijnen in het dorpje Monks Barton, waar het gonst van de geruchten over hekserij en spookbossen.
«
»
10:15 Midsomer Murders
Als er een lichaam wordt gevonden, botst paragnost Cyrus LeVanu met de geestelijke Wallace Stone. Barnaby en Jones moeten het geheim van Barton Woods ontdekken en de moordenaar zien te vinden.
«
»
11:00 Call the Midwife
Dokter Turner staat voor de grootste uitdaging van zijn carrière en ondertussen zorgt de naderende bruiloft van Trixie voor veel stress. Zuster Julienne bedenkt een plan om Nonnatus House te redden.
«
»
11:55 Miss Scarlet and the Duke
Terwijl Eliza en Nash nog steeds moeite hebben om samen te werken, begeven ze zich voor een explosieve zaak in een bedrijfstak waar mensen bereid zijn te doden voor hun geheimen. De introductie van een nieuwe techniek gaat met twee moorden gepaard.
«
»
12:40 Death in Paradise
Detective Goodman en zijn team worden onder druk gezet om de dood van een volleybalspeler op te lossen, terwijl Selwyn opkomt voor een oude vijand.
«
»
13:30 The Watch
Sam Vimes ontwaakt met meer dan een gewone kater. Hij is in een parallel universum beland, waar hij een gevangene is die bezig is met een ontsnapping. Het blijkt een val van Carcer te zijn.
«
»
14:15 The Madame Blanc Mysteries
Een oudere vrouw is ervan overtuigd dat een kostbare schat haar kan helpen bij het opsporen van haar vermiste broer, die tijdens de Tweede Wereldoorlog door de nazi's werd ontvoerd. Jean roept de hulp van Dom in om broer en zus te herenigen.
«
»
15:10 Murdoch Mysteries
De Amerikaanse president McKinley wordt neergeschoten tijdens een bezoek aan de stad Buffalo in de VS, en zowel de Canadese als de Amerikaanse regering zijn bang dat de dader en eventuele sympathisanten zullen proberen naar Canada te ontsnappen.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Na de dubbele moord op de excentrieke weduwe, Isobel Hewitt, en de overspelige dokter, Duncan Goff, ontdekken Barnaby en Troy meer over hun leven in het dorpje Malham Bridge.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Troy en Barnaby zetten hun moordonderzoek voort. Troy verdenkt een antiekhandelaar met wie Isobel bevriend was, maar Barnaby is niet overtuigd en denkt dat iedereen die de slachtoffers bij leven kende de moordenaar kan zijn geweest.
«
»
18:00 Death in Paradise
Detective Richard Poole staat voor een raadsel met een schijnbare zelfmoord in een kliniek voor plastische chirurgie. Hij is vastbesloten om te bewijzen dat het slachtoffer vermoord is, maar kan daarvoor niet genoeg bewijs vinden.
«
»
19:00 Death in Paradise
Een schatzoeker wordt vermoord terwijl hij op zoek is naar de verborgen schat van de legendarische piraat Le Clerc. Richard Poole onderzoekt de zaak, en begint te denken dat de mythen hem ook kunnen helpen bij het oplossen van een andere moord.
«
»
20:00 Grantchester
Sidney Chambers gaat naar een toespraak van dominee Nathaniel Todd, een mensenrechtenactivist. Tijdens zijn toespraak wordt de zoon van de dominee neergestoken.
«
»
21:00 Miss Scarlet and the Duke
Eliza is op zoek naar een voortvluchtige die beschuldigd wordt van moord. Ze moet de man vinden voordat de politie dat doet, omdat ze anders het risico loopt alles te verliezen, aangezien de voortvluchtige Patrick Nash is.
«
»
22:00 Happy Valley
Catherine ontdekt dat ze misleid is door mensen in haar naaste omgeving en ze gaat verhaal halen. Rob Hepworth maakt een hoop vijanden en Faisal komt onder steeds grotere druk te staan.
«
»
23:00 Silent Witness
Als Jack te horen krijgt dat zijn vader ernstig ziek is, gaat hij terug naar huis om bij hem te zijn. Ondertussen wordt er in een ondiep graf een verbrand lichaam gevonden, en het onderzoek leidt het team naar een boerderij.
«
»
00:10 Murdoch Mysteries
Rechercheur Murdoch onderzoekt een reeks inbraken waarbij de dieven door gaten te graven bij winkels en banken zijn binnengedrongen.
«
»
01:00 Whitstable Pearl
Dolly is bang dat ze beginnende dementie heeft wanneer er rond haar huis opeens vreemde dingen gebeuren. Het onderzoek van Pearl brengt echter een heel andere oorzaak aan het licht.
«
»
01:45 Father Brown
Father Brown moet ervoor zorgen dat een geliefde organisatie haar deuren niet hoeft te sluiten. Om dit te doen, moet hij degene vinden die verantwoordelijk is voor de dood van de stationschef.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers