TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Ana kan net voorkomen dat Vincent aan Markus en Noah vertelt dat hij de zoon van Markus is. Noah is echter achterdochtig en wil de confrontatie aangaan met Vincent. Alexandra twijfelt aan Christophs liefde voor haar.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 Knocked Up
Na een nachtje doorzakken belandt de vierentwintigjarige journaliste Alison in bed met nietsnut Ben. Een onenightstand die ze snel wil vergeten, tot Alison acht weken later ontdekt dat ze zwanger is.
«
»
16:45 Parks and Recreation
Een nachtelijke filibuster in nood dwingt Leslie om Bens verjaardagsfeestje eerder te verlaten, Tom probeert herinneringen te creëren met zijn vriendin, Ron en Donna gaan jagen, en April en Andy komen weer bij elkaar.
«
»
17:10 Las Vegas
De bedrijfspicknick wordt verstoord door een plotselinge dood. Mary confronteert haar verleden en getuigt tegen haar vader.
«
»
17:55 Superstore
Glenn verklapt per ongeluk de reden waarom Amy de afgelopen tijd te laat op haar werk komt. Intussen wil Dina Amy opbeuren door haar mee te nemen naar een `dames'-lunch.
«
»
18:20 The Goldbergs
Beverly wil een extra stopbord in de straat en bepleit haar zaak bij de gemeente. Barry is in paniek, omdat hij achter is met de inschrijving aan diverse universiteiten. Murray verergert de situatie.
«
»
18:45 Parks and Recreation
Leslie raakt in de war nadat ze de terugroepverkiezing heeft verloren, de rest van het kantoor zet een Haunted House op en Tom wendt zich tot Ron en een lokale online trendsetter om Rent-a-Swag te helpen redden.
«
»
19:15 The Simpsons
Bart wordt jaloers op Maggie en Lisa's speciale band als zussen, dus besluit hij naar een weeshuis te gaan om een nieuw broertje te adopteren.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Het team jaagt op een bende dieven die aan de haal gingen met een hoogtechnologische thermische lans die door bijna alles kan snijden.
«
»
20:30 The Good Doctor
Wanneer een vrouw die zwanger is van een zesling in het ziekenhuis arriveert, moet Dr. Andrews de artsen in teams opsplitsen om hun gezondheid en veiligheid te waarborgen na hun risicovolle bevalling.
«
»
21:15 The Good Doctor
Shaun, Wolke en Glassman behandelen een patiënt bij wie een geïnfecteerde spons in de buik is achtergebleven. Morgan behandelt het slachtoffer van een aanranding. Ze probeert de vrouw ervan te overtuigen bewijsmateriaal af te laten nemen.
«
»
22:05 Magnum P.I.
Magnum en Higgins worden ingehuurd om een zekere Jack Hill te onderzoeken. Hij zou onder verdoving een moord hebben bekend. Katsumoto maakt zich ondertussen op voor zijn hoorzitting.
«
»
22:50 L.A.'s Finest
Syd gaat tot het uiterste wanneer Emma vermist raakt. McKenna gaat ondertussen undercover op een retraite voor veteranen, waarvan vermoed wordt dat het een voedingsbodem is voor de criminelen uit Koreatown.
«
»
23:45 S.W.A.T.
Het team jaagt op een bende dieven die aan de haal gingen met een hoogtechnologische thermische lans die door bijna alles kan snijden.
«
»
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers