TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Marrying Millions
Terwijl hij het probeert goed te maken met zijn moeder, ontdekt Desiry dat Rodney nog een geheim heeft. Rick en Erica spreken elkaar eindelijk, voor het eerst sinds de bruiloft was afgeblazen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 24 Hours in A&E
De gepensioneerde saxofoniste Barbara Thompson komt naar het ziekenhuis met een gevaarlijk hoge hartslag als gevolg van een hartritmestoornis. John had bij het ontwaken plots geen gevoel meer in zijn been.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:45 Familie Gillis: massa is kassa
Peter en Wendy gaan op vakantie naar Dubai, maar voordat ze vertrekken moet Wendy eerst nog een voor haar persoonlijk geschreven nummer inzingen in een studio. In Dubai kijken Mieke en Johnny hun ogen uit.
«
»
14:35 The Rhythm Section
Nadat haar familie is omgekomen bij een vliegtuigongeluk, zweert een vrouw wraak. Stephanie Patrick is ervan overtuigd dat de crash geen ongeluk was en wil de verantwoordelijken daarop aanspreken.
«
»
16:30 24 Hours in A&E
Chris viel tijdens het tuinieren van de ladder en heeft hoogstwaarschijnlijk zijn rug gebroken. Liam werd tijdens het fietsen aangereden door een auto. Khushbo bloedt in haar keel na een recente tonsillectomie.
«
»
17:25 Achter gesloten deuren
Liesbeth heeft niet lang meer te leven maar verzwijgt dit voor haar (nieuwe) partner, met wie ze binnenkort op wereldreis vertrekt.
«
»
18:10 Familie Gillis: massa is kassa
In Dubai reizen Peter Gillis en Wendy met Mieke en Johnny naar de woestijn om sterren te kijken. Een ritje op een plaatselijk vervoermiddel loopt voor Peter helemaal verkeerd. Mark en Ruud doen hun best om Peter te verrassen op camping Blauwe Meer.
«
»
19:05 Home and Away
Leah houdt een wrang gevoel over aan de onthulling van Roo en al zeker wanneer ze ziet hoe Marilyn zich vol overgave op het herstel van haar vriendin gooit. Na het vertrek van Alf, toont Roo haar ware gelaat.
«
»
19:35 Kitchen Nightmares
Chef Ramsay reist naar het restaurant PJ's Steakhouse in Queens, New York. Eigenaars Joe en Madalyn zitten diep in de schulden.
«
»
20:25 Een huis vol emigreert
Laat Ivan Kraan nou net een zieke dag hebben. Lukt het Marlynn en Arie om de camping draaiende te houden nu baas Ivan er niet is? En Johan zorgt voor meer slaapkamerruimte in Spanje.
«
»
21:25 De Bauers - 20 jaar later
Het is een belangrijke dag voor Frans junior. Hij volgt een horecaopleiding en heeft kookexamen. Zijn ouders, oma en buurman komen langs om te proeven. Niet alles loopt van een leien dakje, maar zijn gasten genieten uiteindelijk van een maaltijd.
«
»
22:10 Burlesque
Ali, een plattelandsmeisje met een gouden stem, trekt naar Los Angeles om het te maken als zangeres en danseres. Ze versiert een baantje als serveerster in een extravagante nachtclub.
«
»
00:10 Kitchen Nightmares
Chef Ramsay reist naar het restaurant PJ's Steakhouse in Queens, New York. Eigenaars Joe en Madalyn zitten diep in de schulden.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers