TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Ontdek een vliegveld van textiel, een caleidoscoop met sterren en boekenjongen maakt een trapeze.
«
»
06:05 Bumba
Arro en Bumba gaan samen muziek maken in de ruimte. Ze leren het woordje trommel.
«
»
06:10 Dimitri
Dimitri en zijn twee vrienden proberen voor één dag een traditionele geluksbrenger te dragen. Zij zijn er niet helemaal zeker van wat de effecten ervan kunnen zijn, maar zij zijn vastbesloten, met de onbedoelde hulp van Latir.
«
»
06:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Kamiel verzorgen een ziek plantje met veel liefde, maar plantje wordt maar niet beter. Ze doen beroep op hun kameraadje Finn die alles weet over het verzorgen van planten en bomen.
«
»
06:25 Knofje
Knofje helpt pappa en mamma met het huis voorbereiden op de nieuwe baby, die er aan komt.
«
»
06:30 Monty & Co
Eddie wil op avontuur, dus neemt Monty hem mee op een denkbeeldige reis per vliegtuig naar Afrika.
«
»
06:45 Odo
Een van Odo's favoriete bomen is omgevallen. Maar het is nog erger voor Michael de muis want zijn hele huis is weggevaagd. Odo belooft hem te helpen een nieuwe plek te vinden om te wonen met zijn zeer grote familie.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Het is de grote Pop Papierstad Vriendjesparade en iedereen doet mee. Nou ja, bijna iedereen want Plom besluit af te haken als hij het dansje niet onder de knie krijgt. Gelukkig leert hij al snel dat het niet om perfectie gaat.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory krijgt een lekke band terwijl hij bumperbal oefent met zijn vrienden. Iedereen maakt zich zorgen, omdat de grote wedstrijd al over een paar uur van start gaat. Dokter Wisserbril probeert hem te repareren.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Aisia vindt het vreemd dat wolven op bepaalde plekken plassen om hun terrein te markeren. Maar als het neefje van de directeur haar plek naast Luc op de kar inneemt, moet ook zij ook iets verzinnen om haar plekje af te bakenen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson speelt met de dominostenen. Hij wil de langste rij steentjes ooit bouwen en gaat aan de slag. Maar Marie laat de dominosteentjes telkens per ongeluk omvallen nog voor ze een lange rij hebben gevormd.
«
»
07:30 De WieWats
Mustards skateboard werd in beslag genomen nadat hij de straat overstak zonder te kijken. Auto's zijn zo stom, als je er maar overheen kon vliegen. Ollie trekt een magische lamp waaruit een zeer gulle geest tevoorschijn komt.
«
»
07:35 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
Het is Halloween, en Howlington zit in een lockdown. De studenten voeren een toneelstuk op dat fout gaat, en de lockdown wordt onderbroken. Nu moeten de kinderen de volwassenen van zichzelf zien te redden.
«
»
08:00 #LikeMe
Er rest de vrienden nog maar weinig tijd om Wolfs en hun school te redden. Tijd om de strijdbijlen te begraven en als een team de problemen op te lossen. Caro en co slagen nipt in hun opzet en Wolfs kan aanblijven als directeur.
«
»
08:25 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, gaat naar de Abu Simbel tempels.
«
»
08:30 Pudding T
De tienjarige Ivan Olsen wordt vaak bespot door zijn vader met de bijnaam Pudding Tarzan. Een toevallige ontmoeting met een goedhartige heks is precies waar hij op wacht. Ze belooft hem een magisch drankje dat hem groot en sterk zal maken.
«
»
09:50 De Smurfen
Dichtersmurf geeft Smurflelie les in rijm, maar hij krijgt last van dichtersblok.
«
»
10:00 Molang
Een giraffe zorgt voor opschudding aan het hof van de koning als het hof zich gaat kleden in giraffemotief. Gelukkig is de mode tijdelijk en zorgen Molang en Piu Piu voor de giraffe.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Sharko struikelt tijdens een reddingsoperatie. Marina, met haar magische benen, redt de dag. Zig en Bernie beginnen dan met het saboteren van Sharko's interventies om een sirene te lokken.
«
»
10:15 Zig & Sharko
Onbedoeld raakt Marina Zig, die zijn kunstgebit verliest en een zachte, ongevaarlijke mond overhoudt. De zeemeermin voelt zich verantwoordelijk en biedt hem allerlei soorten kunstgebitten aan, maar Sharko gooit alles van zich af.
«
»
10:20 De WieWats
Pamela heeft moeite met slapen sinds haar teddybeer onder haar bed is verdwenen. Ollie helpt de MiniWhats hem te vinden. Onderweg ontsnappen ze aan vele gevaren om Pamela's teddybeer Nanoek te vinden.
«
»
10:30 De Smurfen
Wanneer de lievelingsspullen van de Smurfen beginnen te verdwijnen, wordt iedereen ongerust en achterdochtig. Brilsmurf begint een onderzoek.
«
»
10:40 De Smurfen
Brilsmurf heeft een Smurfway waar hij heel zuinig op is. Bloesem leent hem, maar raakt hem kwijt.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Fabrice en Gisèle hebben hun vlieger tevoorschijn gehaald en spelen met Nicolas op het plein. De twee vertrouwen hun speelgoed al snel aan Nicolas toe, tot zijn grote enthousiasme.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Vakantie notitieboekjes zijn te koop bij mevrouw Berraud en meneer Momo. Uit angst dat zijn ouders hem zullen dwingen tot het einde van de vakantie huiswerk te maken, gebruikt Nicolas een hele reeks listen met zijn vrienden om ze te laten verdwijnen.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Marina droomt ervan om paard te rijden en Sharko vervult haar wens.
«
»
11:20 Coop Troep
Er zit een monster in de riolen. Terwijl Billy en Clive een plek zoeken om Cornelius onder te brengen, proberen Flo, Maggie en John op het monster te jagen.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Fizz wil zijn nieuwe uitvinding gebruiken om van plaats te ruilen met de president tijdens een openbare toespraak. Mr. Magoo en Mr. Cat lopen hem in de weg tijdens een reis naar Parijs.
«
»
11:40 Ninja Express
Een meisje wil graag meedoen aan een race met haar klasgenoten en bestelt een tamme T-Rex bij de Ninja's. Ze moeten samenwerken met haar leraar om de onhandelbare dinosaurus klaar te stomen voor de wedstrijd.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
Zayn wordt wakker in de lamp en beseft dat Soutekh hem daar heeft getraind om hem te genezen. Hij ontmoet de andere Primagos, die hem vertellen dat hij de afstammeling van Isbanir is. Samen bedenken ze een plan om uit de lamp te komen.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Sid en Luce helpen Hoon de kristallen klaproos te activeren die naar Morpheus' gave leidt.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Chris en Martin Kratt ontvangen een mysterieus bericht per flessenpost over een gevaarlijke orka die alleen grote haaien eet. Met behulp van Aviva's Dolphin Decider gaan ze op zoek naar deze orka.
«
»
13:05 Kosmoo
Kosmoo vindt een kokosnoot en neemt die mee. Robbe en Ellis ontdekken dat er in de kokosnoot een papegaaienei zit. Die zijn heel wat geld waard en iemand wil ze illegaal verkopen. Robbe, Ellis en Kosmoo gaan op zoek naar de smokkelaars.
«
»
13:30 Lucas en zo
Voor de verjaardag van Manon gaat het hele gezin naar een restaurant, maar Lucas heeft zijn vader beloofd om bij hem en zijn nieuwe vriendin Caro te gaan eten. Ze moeten ervoor zien te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft.
«
»
13:40 De Hoppers
Eén leerling van de klas wordt afgevaardigde in de schoolraad. De klasgenoten mogen stemmen wie dat wordt. Daria en Olivia stellen zich kandidaat. Ze spelen de kiescampagne bikkelhard.
«
»
14:00 De Faker
De Fakerbus strijkt neer in Sint-Niklaas bij de familie Scheers. Oma, mama en haar drie zonen verwelkomen Nona in hun creatief huis, waar er net vandaag boetseren en muziek maken op de planning staat. Lukt het Nona om de faker te ontmaskeren?
«
»
14:15 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
14:25 GameKeepers
In Junk Yard komen Mats en Sari terecht op een autokerkhof. GM heeft daar een groep mensen opgesloten. Als de GameKeepers die niet kunt bevrijden binnen de vijftien minuten is het game over.
«
»
14:50 Wannabe's
Trix is het beu dat Mike de liftdeuren niet laat repareren. Om Mike te overtuigen van de ernst van de zaak, steekt Trix Olly met zijn hoofd vast tussen de liftdeuren. Maar daardoor komt Olly écht vast te zitten.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Marina breekt per ongeluk Sharko's vliegertouw en de vlieger vliegt weg. Een vreemd wolkenschip, bestuurd door Zig en Bernie, doet dienst als surfplank en helpt haar de vlieger te achtervolgen.
«
»
15:15 Coop Troep
Albert raakt in paniek als hij uit honger een stilleven heeft opgegeten. Terwijl de anderen in heel Animauville op zoek gaan naar de materialen die nodig zijn om het schilderij nieuw leven in te blazen, proberen Clive en Maggie het doek te repareren.
«
»
15:25 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
Belgisch kampioen Julien Carraggi legt uit waarom badminton echt niet te onderschatten is.
«
»
15:30 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Pieter vreest de confrontatie met Dorien nu ze weet dat hij Hoodie is, maar Dorien blijkt geheugenverlies te hebben. Hij wil haar ondersteunen, maar ontdekt dat werken een geheugentrigger kan zijn. Pieters geheim dreigt onthuld te raken.
«
»
16:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
16:30 Competitiebeesten
Nina wordt met open armen ontvangen in België. Gianni wordt uitgedaagd door zijn trainer en rolstoeltennisser Jef speelt een belangrijke wedstrijd.
«
»
16:55 Schijtluizen
Sien heeft drie insecten verzameld voor Thomas: een hommel, een bij en een wesp. Er wordt gekeken naar het verschil tussen deze insecten en welke steek het meeste pijn doet.
«
»
17:05 Spring
Laura heeft Katrijn zover gekregen dat ze stopt met dansen. Maar dan duikt er plots iemand op die niemand verwacht. David zit met een enorm probleem en weet niet hoe hij dit kan oplossen.
«
»
17:30 Spring
Roger komt te weten wie de graffitispuiter is en kan daar helemaal niet om lachen. Tien wacht een fikse uitbrander van Roger en een serieuze boete. Ook Pieter is bang van de reactie van Roger.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een verlaten gesticht uit 1950 waar waan en werkelijkheid door elkaar lopen. De gamekey is een pop die een geheim met zich meedraagt. De opdracht is Geef terug wat is afgenomen. Maar wat wil dat zeggen?
«
»
18:30 De camping
Plotseling is er een intense strijd om de beste zonplek van de camping. De vraag is wie hem krijgt.
«
»
18:40 Silverpoint
Meg probeert haar vrienden te redden en krijgt daarbij hulp van Finn, Alice en Elliot.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:05 De Hoppers
De kinderen zijn 4 dagen op schoolreis. Geert mist hen. Jackie wil er toch een leuke tijd van maken. Ze spelen hun lievelingsfilms en series na.
«
»
19:20 Zig & Sharko
Marina weigert haar slippers uit te doen en een chique restaurant binnen te gaan, terwijl Sharko instemt met de regel. Zig legt de haai allerlei verboden op om hem bij de zeemeermin weg te houden.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena en Armando besluiten op school hun eigen versie van 'De Notenkraker' op te voeren. Kort voor de voorstelling worden Lena en Henri echter op vreemde wijze terug in de tijd getransporteerd. Ze belanden op een mysterieus bal in 1905.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, bezoekt het Koninklijk Paleis in Bangkok, Thailand.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers