TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Plop & de Peppers
Kabouter Plop en de Peppers gaan op zoek naar een verdwenen kast.
«
»
06:20 Plop & de Peppers
Pepijn en Pol willen wisselen van appartement, maar dat ziet Pip niet meteen zitten. Ze sluiten een weddenschap af: als Pepijn en Pol winnen krijgen ze Pip haar appartement, als ze verliezen moeten ze een maand lang klusjes doen voor Pip.
«
»
06:25 Plop & de Peppers
Pip maakt lekkere chocolademelk voor Plop. Pepijn wil het graag proeven, maar dat mag niet van Pip, want Plop moet als eerste proeven. Pepijn geeft niet op en heeft een sluw plannetje om toch als eerste van de chocolademelk te drinken.
«
»
06:35 Plop & de Peppers
Een vreemd geluid verstoort de slaap van Pip. Elke avond is het hetzelfde liedje. Ze is ervan overtuigd dat er een monster op de loer ligt.
«
»
06:45 Super Monsters
Glorb krijgt van de dierenarts, genaamd Dr. Jekyll, nieuw voedsel. Hij mag hiervan echter maar één lepel per avond consumeren. Hij blijft echter bedelen. De supermonsters helpen hem.
«
»
06:55 Nils Holgersson
Nils beseft dat de groep wordt gevolgd door een elf en weet haar te vangen. Dan komt hij erachter dat het gaat om Lina, de kleindochter van Athanor.
«
»
07:05 Super Monsters
De kleuterschool maakt een uitstapje naar de kinderboerderij. De kinderen zijn blij omdat ze de monsterdieren zullen ontmoeten. Cleo is echter nog steeds een beetje bang. Binnenkort vindt ze een vriendin.
«
»
07:15 Maya de Bij
Maya en Willy ontdekken dat de mieren een schat hebben gevonden: suiker. Ze weigeren deze schat te delen met de andere insecten van de weide, die ook hun deel willen. Al snel ontstaat er een gevecht tussen Paul en Kurt.
«
»
07:30 De avonturen van Lolly Lolbroek
Lolly, Kara en Marx maken muziek. Hubert loopt tegen de bombardon van Kara en krijgt een flinke bult. Daardoor zijn z'n hersens uit balans en kan hij niet meer marcheren. Net nu er een grote fanfarewedstrijd is.
«
»
07:40 K3 Roller Disco
De meisjes vinden alle drie de acteur die Romeo speelt in een musical leuk. Ze vinden het jammer dat ze zelf geen auditie hebben gedaan. Ze zijn blij dat de musical uitgesteld wordt wanneer blijkt dat een actrice ziek is.
«
»
08:00 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
De commissaris wordt onwel op kantoor. Obi, Floor en Patrick vrezen voor zijn leven en proberen te achterhalen wat er juist is gebeurd.
«
»
08:25 3 Onder: Verhalen uit Arcadia
Krel maakt eindelijk een prototype van een apparaat dat een wormgat terug naar de Akiridion-5 kan maken, maar Loek slikt het door voordat het verder kan worden getest en transporteert zichzelf over heel Arcadia.
«
»
08:50 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
09:00 Moominvalley
De Grizza komt de koningsrobijn uit de koffer van Tofsel en Wifsel opeisen. Omdat niet duidelijk is wie de eigenaar is, besluit Moominpapa een rechtszaak te houden. Snif treedt aan als verdediger van de Grizza, Moomintrol verdedigt de twee kleintjes.
«
»
09:20 K3 Kan Het!
Ninthe, Noor & Lana worden verrast door Kristel en mogen mee naar de première van de K3-film. Karen en Laura beleven de wildste dag van hun leven op de kermis. En Josje en Chenoa verzorgen de chihuahua Britney in het hondenkapsalon.
«
»
09:45 De keuken van Sofie
Chef-kok Sofie Dumont en actrice Dina Tersago maken samen heerlijke mezze klaar.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Border Security: Australia's Front Line
Een veroordeelde drugssmokkelaar keert na zijn arrestatie van vijftien jaar geleden terug naar Australië. Een pakje uit Korea veroorzaakt chaos. Een man verzuimt om zaden in zijn zakken aan te geven.
«
»
12:25 De kotmadam
Mimi is voor de zoveelste keer gezakt voor haar rijexamen en wil niet dat Jeanne dit te weten komt.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Benny vangt bot bij Jonas. Peter helpt Amélie bij haar verhuis en belooft om voor meubels te zorgen. Guido krijgt het moeilijk wanneer hij Stefanie ziet.
«
»
14:10 Medisch Centrum West
Peter en Merel keren terug vanuit Portugal, omdat ze denken dat haar einde nabij is. Tessa implementeert nieuwe maatregelen en tart zo Reini's autoriteit. Nelleke heeft ondertussen problemen met Jaap en ze voelt zich aangetrokken tot een patiënt.
«
»
15:20 White Collar
Peter en Neal gaan undercover om een corrupte senator in de val te lokken. Peter en Diana gaan op zoek naar degene die verantwoordelijk is voor het opblazen van het vliegtuig, zonder dat Neal daar vanaf weet.
«
»
16:35 Tien Om Te Zien
Willy, Anne, Aaron en Laura verwelkomen vandaag opnieuw enkele nationale en internationale sterren in Westende. Komen onder meer langs: Helmut Lotti & Marjolein Acke, De Romeo's, en Gert en James.
«
»
17:55 Border Security: Australia's Front Line
Een zoektocht eindigt met een dramatische uitval. En agenten denken dat een laptop het bewijs voor oplichterij verbergt, maar de passagier beweert dat hij onschuldig is.
«
»
18:20 De kotmadam
Jef mag van Jeanne niet naar de vrijgezellenavond van een collega. Die heeft namelijk een nogal kwalijke reputatie. Lukas weet raad. Hij besluit Jeanne een geheim drankje te bezorgen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 B&B zoekt Lief
In Italië laait de romantiek tussen Erika en Pascal hoog op, terwijl de dag voor Patricia op Curaçao anders begint dan verwacht. Een eerste date tussen Jelmont en Rose krijgt een onverwachte wending.
«
»
20:35 Met vier in bed
Twintigers Paulien en Liesbet zijn zussen met een passie voor bloemen. In het Limburgse Maaseik runnen ze Anthos, een B&B met een bloemenwinkel en een ontbijt- en lunchbar.
«
»
21:20 Eenmaal Andermaal
Jacques Vermeire en Axel Daeseleire rijden naar het hart van de hoofdstad, naar de Marollenwijk. Onderweg pikt Jacques Luc Appermont op, Bart Kall stapt in bij Axel. Brussel heeft verschillende rommelmarkten.
«
»
22:35 Telefacts Zomer
Iedereen kent het iconische logo van Playboy. Ooit was het een immens populair erotisch blad met prachtige covermodellen en de playmate van de maand.
«
»
23:25 Code 37
Hoewel Koen en Hannah steeds dichter naar elkaar toegroeien, kent hun relatie een onverwachte wending. Wanneer Phaedra, het nichtje van Roos, in de problemen komt, zoekt ze hulp bij Hannah. Die heeft intussen andere zorgen aan haar hoofd.
«
»
00:30 B&B zoekt Lief
In Italië laait de romantiek tussen Erika en Pascal hoog op, terwijl de dag voor Patricia op Curaçao anders begint dan verwacht. Een eerste date tussen Jelmont en Rose krijgt een onverwachte wending.
«
»
01:00 White Collar
Peter en Neal gaan undercover om een corrupte senator in de val te lokken. Peter en Diana gaan op zoek naar degene die verantwoordelijk is voor het opblazen van het vliegtuig, zonder dat Neal daar vanaf weet.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers