TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 The Outlaws
De Outlaws pakken de draad van hun leven weer op, maar door de onverwachte terugkeer van Rani en de vondst van een lijk moeten ze opnieuw vrezen voor hun leven.
«
»
03:40 Mad Dogs
Vier vrienden reizen naar Mallorca voor een bezoek aan hun oude vriend Alvo, een rijke onroerendgoedmagnaat die zich een luxe levensstijl heeft aangemeten. Maar al snel ontdekken de vier dat er iets mis is met Alvo.
«
»
04:25 Mad Dogs
De spanningen lopen hoog op als de vrienden zich realiseren dat zij verwikkeld zijn in een vreselijk misdrijf rond drugs, geld en moord.
«
»
05:10 The Mallorca Files
Als de beste wielrenner van Mallorca, Esteban Domenech, tijdens een trainingssessie verdwijnt, maken Miranda en Max gebruik van Ines' afwezigheid om een onderzoek in te stellen.
«
»
06:00 Ghosts
Door een foutje met een reservering moeten Mike en Alison op het allerlaatste moment een kinderfeestje organiseren met behulp van totaal ongeschikte attributen. De geesten raken door onverwacht schokkend nieuws volledig van de kaart.
«
»
06:30 Murdoch Mysteries
Een lid van de Wild West-show van Buffalo Bill is tijdens een truc waarbij hij een kogel moest vangen om het leven gekomen. Hoewel de dood van de man op het eerste gezicht een ongeluk lijkt, vermoedt Murdoch dat hij vermoord is.
«
»
07:20 Father Brown
Father Brown wordt uitgenodigd voor een wijnproeverij. Nog voor de eerste proeverij vinden ze een dode hond. Korte tijd later is er nog een dode: Henry Gibbs. Henry was niet bepaald populair bij de wijnmakerij.
«
»
08:10 Death in Paradise
Het team moet een lastige zaak oplossen. Een wetenschapper die aan de voet van een vulkaan woonde wordt dood teruggevonden, maar alles lijkt erop te wijzen dat de man een natuurlijke dood is gestorven.
«
»
09:05 Midsomer Murders
Wanneer een oud-collega wordt doodgeslagen, wordt Barnaby opnieuw geconfronteerd met een seksschandaal dat 16 jaar geleden op het politiebureau van Causton heeft plaatsgevonden.
«
»
09:55 Midsomer Murders
Wanneer een oud-collega wordt doodgeslagen, wordt Barnaby opnieuw geconfronteerd met een seksschandaal dat 16 jaar geleden op het politiebureau van Causton heeft plaatsgevonden.
«
»
10:45 Call the Midwife
Het is mei 1968. De nonnen van Nonnatus House krijgen te maken met moeilijke gevallen, waaronder een casus die iedereen persoonlijk raakt, als blijkt dat Lucille met haar eigen gezondheid worstelt.
«
»
11:40 Dickensian
Matthew Pocket smeekt Amelia haar huwelijk uit te stellen. In het het werkhuis van de familie Bumble vindt de inspectie plaats en na al hun voorbereidingen lijkt het dat niks fout kan gaan.
«
»
12:05 Death in Paradise
Het team onderzoekt de dood van een inwoner van een bejaardentehuis. Op het eerste gezicht lijkt het om zelfmoord te gaan, maar het onderzoek wijst uit dat er opzet in het spel was.
«
»
13:00 Beyond Paradise
Er ontstaat onrust in het dorp Shipton Abbott wanneer bij een schijnbaar onmogelijke overval een schilderij verdwijnt. Humphrey doet ondertussen zijn best om de samenwerking met Archie te verbeteren.
«
»
14:05 Miss Scarlet and the Duke
Het gaat goed met Eliza totdat een bekend gezicht opduikt om haar rol bij Nash and Sons in twijfel te trekken; Duke krijgt een aanbod dat hun relatie naar een crisispunt brengt.
«
»
15:00 Murdoch Mysteries
Na de vondst van een lichaam en een stuk perkament volgen Murdoch en Crabtree een mogelijke verdachte genaamd Jacob Doyle naar diens huis in Newfoundland.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Als een postbode vermoord wordt, kunnen overspel en rivaliteit daarbij een rol spelen. Detective Barnaby onderzoekt zijn dood, maar dan wordt er nog een lichaam gevonden.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Als een postbode vermoord wordt, kunnen overspel en rivaliteit daarbij een rol spelen. Detective Barnaby onderzoekt zijn dood, maar dan wordt er nog een lichaam gevonden.
«
»
18:00 Death in Paradise
Het team wordt verdeeld tussen Saint Marie en Saint Auguste terwijl ze een sterfgeval onderzoeken.
«
»
19:00 Death in Paradise
Een passagier gaat aan boord van een vlucht naar Dominica, om vervolgens doodgeschoten te worden aangetroffen op Saint Marie grond. De piloot en stewardess ontkennen het slachtoffer ooit in hun vliegtuig te hebben gezien, wat argwaan wekt.
«
»
20:00 Grantchester
Ondanks toenemende druk van de gemeenschap en de nieuwe aartsdiaken brengen Sidney en Amanda veel tijd met elkaar door. Geordies nieuwe zaak betreft een verdrinkingsslachtoffer.
«
»
21:00 Six Four
Rechercheur Chris O'Neill wordt door een journalist benaderd over een cold case met betrekking tot een vermist meisje. Ook zijn eigen dochter wordt vermist en zijn vrouw Michelle gaat naar Londen om haar te zoeken.
«
»
22:00 Scott & Bailey
Scott en Bailey onderzoeken de zaak van de vermiste achtjarige Dylan Nichols, maar ze weten niet dat de dader dicht bij de familie staat. Ondertussen blijken de mannen in hun leven zeer vasthoudend te zijn.
«
»
22:55 Silent Witness
Sam Ryan schakelt het Lyell-team in om de aanslag op de staatssecretaris van Volksgezondheid te onderzoeken. Nikki krijgt de indruk dat Sam meer weet dan ze loslaat en vraagt zich af in hoeverre ze haar kan vertrouwen.
«
»
00:05 DCI Banks
De detective accepteert een onofficieel verzoek van Chief Superintendent Rydell om op zoek te gaan naar diens dochter en wordt in de criminele onderwereld van Soho gezogen.
«
»
00:55 DCI Banks
De detective accepteert een onofficieel verzoek van Rydell om op zoek te gaan naar diens dochter, en wordt in de criminele onderwereld van Soho gezogen.
«
»
01:40 We Hunt Together
Achtervolgd door visioenen uit haar verleden doet Freddy een dodelijke bekentenis, waardoor ze geen uitweg meer heeft. Lola en Jackson onderzoeken een schokkende nieuwe aanwijzing die meer vragen oproept dan antwoorden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers