TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 De Villamoord
Nevzat Altay krijgt twaalf jaar gevangenisstraf, maar al vanaf het begin zegt hij onschuldig te zijn. Op zoek naar eerherstel vraagt hij met zijn advocaat om een herziening van de moordzaak.
«
»
07:45 De Villamoord
Dave Kuils pleegt kort na de veroordeling zelfmoord in de gevangenis. In zijn afscheidsbrief houdt hij vol dat hij onschuldig is. Ruim twintig jaar later zoekt Dave's zus nog altijd naar de waarheid: wat is er misgegaan bij dit politieonderzoek?
«
»
08:35 De Villamoord
We gaan terug naar de avond van de moord. De politie blijkt vooral te hebben onderzocht wie de Arnhemse Villamoord heeft gepleegd, maar heeft nooit goed bekeken wat er precies in de villa is gebeurd.
«
»
09:20 The Killer in My Family
Ulayla Rose vertelt over de bizarre voorliefdes van haar broer John Hardy Rose. Ook vertelt ze hoe zijn misdaad hun kleine stadje Robbinsville in North Carolina op zijn grondvesten deed schudden.
«
»
10:05 Snapped
Wanneer een dodelijk gerucht wordt verspreid onder vrienden en kennissen, ontketent dit een explosie van bruut geweld zo gruwelijk, dat zelfs een huisbrand de waarheid niet kan verbergen.
«
»
10:45 Killer Couples
Een alleenstaande moeder vindt liefde bij een oude vriendin, maar hun levens worden drastisch veranderd door een dodelijk geheim.
«
»
11:25 World's Most Evil Killers
Robert Lee Yates vermoordt 13 prostituees in Spokane, Washington, tussen 1996 en 1998, en bekent later nog twee andere moorden, gepleegd in 1975 en 1988.
«
»
12:15 The Hunt for the I-5 Killer
Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Detective Kominek start een klopjacht om een seriemoordenaar te arresteren die ervan wordt verdacht veertien jonge vrouwen te hebben vermoord, langs de snelweg I-5 door Californië, Washington en Oregon.
«
»
13:45 The Killer in My Family
Ulayla Rose vertelt over de bizarre voorliefdes van haar broer John Hardy Rose. Ook vertelt ze hoe zijn misdaad hun kleine stadje Robbinsville in North Carolina op zijn grondvesten deed schudden.
«
»
14:35 Snapped
Wanneer een dodelijk gerucht wordt verspreid onder vrienden en kennissen, ontketent dit een explosie van bruut geweld zo gruwelijk, dat zelfs een huisbrand de waarheid niet kan verbergen.
«
»
15:25 The First 48 Presents Critical Minutes
In Tulsa ontkent een kroongetuige iets te weten over een brute moord, totdat hij met bewijs wordt geconfronteerd dat het tegendeel bewijst. In Dallas schokt een verdachte de rechercheurs met een bekentenis die ze niet zagen aankomen.
«
»
16:15 The First 48 Presents Critical Minutes
Het kost een beginnende detective een aantal maanden om een raadselachtige overval op te lossen. In Phoenix hebben ze maar één aanwijzing om een auto-ongeluk te onderzoeken.
«
»
17:00 Deadly Greed
Lisa Segotta en haar minnaar beramen een plan om haar man te vermoorden voor de levensverzekering, maar het gaat vreselijk mis. Kemia Hassel gebruikt haar geheime geliefde om haar man tijdens oudejaarsavond uit de weg te ruimen.
«
»
17:55 Deadly Greed
Denise Goodwin profiteert van de kwetsbare ouderen onder haar zorg. Geraldine Parrish vermoordt familieleden voor de levensverzekering en Dorothea Waddington begaat moorden om erfenissen te verkrijgen.
«
»
18:50 Murdered at First Sight
In juni 1993 verlaat de elfjarige Jeralee Underwood het huis op haar lokale krantenronde. Het is schemerig als haar ouders ongerust worden en al snel bevestigt een buurman hun ergste vrees: ze is ontvoerd.
«
»
19:45 Snapped
Wanneer bij een welzijnscontrole van een vastgoedmagnaat een moord wordt ontdekt, banen de rechercheurs zich een weg langs vermeend drugsgebruik, wraak en een geval van persoonsverwisseling om een ongelooflijke moordenaar aan het licht te brengen.
«
»
20:30 Killer Couples
Wanneer een politieagent komt te overlijden, wordt een jong stel als hoofdverdachten gezien.
«
»
21:15 World's Most Evil Killers
Er wordt in detail gekeken naar de Schotse seriemoordenaar Robert Black die het op jonge meisjes gemunt heeft. Zijn slachtoffers zijn tussen de vijf en elf jaar oud. Over een periode van zes jaar heeft hij vier meisjes vermoord.
«
»
22:05 Cold Case
Het team ontdekt dat Nick Vera een dieptepunt heeft bereikt nadat hij is verdwenen. Een zaak van brandstichting, uit 2006, neemt een nieuwe wending en kan helpen om zijn verblijfplaats te achterhalen.
«
»
22:50 CSI: Crime Scene Investigation
Het team schrikt als Warrick beschuldigd wordt van moord op een beroemde gangster uit Las Vegas. Hijzelf is ook niet overtuigd van zijn onschuld.
«
»
23:35 FBI
Nadat een cipier is neergeschoten, onderzoekt het team een ex-marinier die op het slechte pad is gekomen sinds zijn terugkeer uit Afghanistan. Tiffany's zus klopt bij haar aan voor hulp, als hun jongere broer agressief wordt.
«
»
00:15 Unforgettable
Carrie probeert Eliot en de burgemeester te redden wanneer een cybercrimineel hen opsluit.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers