TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een clown helemaal van kralen gemaakt, een voedselmozaïek van een onderwatertafereel en het Boekenmeisje maakt een trampoline.
«
»
06:05 Bumba
Bumba, Bumbina en Bumbalu gaan touwtrekken. Nanadu danst ondertussen op een koord met een parasol. Tumbi slaapt en verspert daardoor de weg, Bumba en Bumbalu maken haar gauw wakker met spruitjes.
«
»
06:10 Dimitri
Latyr bespeelt de tamtam in zijn paleis en het geluid verspreidt zich over de vlakte.
«
»
06:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Het haar van Viktor is veel te lang, hij moet naar de kapper. Wanneer Kaatje dat zegt, geeft Viktor toe dat hij bang is voor de kapper. Kameraadje Mya Driessens gaat ook naar de kapper, dat doet helemaal geen pijn.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Monty en Eddie delen een slaapkamer. Monty wil graag poëzie schrijven terwijl Eddie op de drums wil spelen. Ze splitsen de kamer op door middel van tape, maar dat helpt niet met al het lawaai.
«
»
06:45 Odo
Odo heeft almaar ongeluk. Hij en Doedel gaan op zoek naar een klavertjevier om de vloek te breken.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Het sneeuwt en dus maken de vriendjes er een waar winterwonderland van. Als er een sneeuwstorm aankomt moet iedereen schuilen maar Phoebe en Vlieg trekken zich daar niks van aan en brengen zichzelf daarmee in gevaar.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory's dag kan niet stuk als hij hoort dat hij een dagje junior vuilniswagenstagair mag zijn bij zijn favoriete vuilniswagen. Hij leert veel over vuilnis ophalen tijdens de rondes die hij rijdt.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Appie krijgt verkering met een meisje op de schommel. Het meisje zegt dat ze dan vader en moedertje moeten spelen en moeten knuffelen, maar daar heeft Appie helemaal geen zin in. Hij is liever Megaman.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson wil een film kijken vanavond, maar Marie heeft andere plannen. Ze gaat naar een voetbalwedstrijd kijken van Vincenzo, haar nieuwe date. Marie oefent de hele dag supportersliedjes en schreeuwt haar stem schor in een aangepaste outfit.
«
»
07:30 De WieWats
Het is erg warm buiten, dus Ollie trekt een ventilator. Hij blaast Pamela en Raouls hoed weg.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
Terwijl de kinderen Rik proberen te stoppen de stenen te herenigen, vraagt Freddy zich af wie Canis Rex zou kunnen zijn. Het kan zelfs hemzelf zijn. De vraag is of het hem zal lukken om alles tot een goed einde te brengen.
«
»
08:00 #LikeMe
Het interview van het gezin Dubois staat in de krant. Maar iedereen praat vooral over de erg bewerkte foto's van Caro. Caro zelf weet niet goed of dat wereldje van Vince echt haar ding is. Ondertussen botst Maria met Scott over Yemi.
«
»
08:30 Knoester en het Zeemonster
Knoester en Junior gaan op vakantie naar het eiland van hun tante Thea. Het belooft een leuke vakantie te worden door het vele zwemmen, zonnebaden en spelletjes spelen. Maar dan horen de vrienden plots dat er een zeeslang in de fjord is.
«
»
09:45 De Smurfen
Boerensmurf en Hippe Smurf vinden een kist die een prachtig juweel bevat dat ongeluk brengt aan iedereen die het aanraakt.
«
»
09:55 Molang
Molang, Piu Piu en enkele vrienden werken op een bouwplaats, maar het werk is vermoeiend voor de kleine Piu Piu. Een ingenieur biedt hem een robotharnas aan dat hem de kracht geeft om sneller te werken.
«
»
10:00 Molang
In de Middeleeuwen zien Molang en Piu Piu hoe de koning achter een kleine spin aanrent. De koning struikelt echter, valt in een magische ketel en verandert vervolgens zelf in een spin.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Zig vermomt zich als meisje en laat Marina geloven dat hij een baby verwacht. Sharko gebruikt dezelfde truc om haar te beschermen. De zeemeermin geeft hen gymnastieklessen, zonder te beseffen dat de haai en de hyena niets goeds van plan zijn.
«
»
10:20 De WieWats
Raoul maakt zich zorgen omdat zijn ouders willen verhuizen. Olive tekent een heel vreemd huis. Het lijkt heel klein, maar eenmaal binnen is het veel groter. Ze moeten door een paar vreemde kamers voordat ze naar buiten kunnen.
«
»
10:30 De Smurfen
Na het gebruik van een spreuk om in contact te komen met haar innerlijke krijger, neemt Smurfbloesem zonder het te weten Storms krijgergeest over.
«
»
10:40 De Smurfen
Gargamel betovert Moppersmurf zodanig dat alles waarover hij klaagt in zijn huisje verschijnt.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Nicolas komt trots terug naar het hotel om zijn ouders de schelp-eenhoorn te laten zien die hij net in het kunstatelier van de Trappersclub heeft gemaakt. Verontwaardigd door het gebrek aan belangstelling van zijn ouders, besluit hij om weg te lopen.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Papa neemt Nicolas mee voor een tochtje met de waterfiets, maar verliest onderweg het kaartje. Papa en Meneer Momo, die de waterfietsen verhuurt, maken ruzie omdat het zonder kaartje onmogelijk is om met een waterfiets te varen.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Terwijl ze karate doet, verliest Marina een klepel en die belandt in de jungle. Sharko, Marina en de rest gaan op zoek. Maar Zig en Bernie lokken de zeemeermin in de val door valse nummers te maken.
«
»
11:20 Coop Troep
Albert roept de troep om hulp als ze vastzitten binnen het nieuwe laserhek van de Boer. Jo en Maggie kunnen over de balken heen, dus gaan ze vooruit om Albert te redden terwijl de anderen een manier proberen te vinden om te ontsnappen.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Fizz is het zat dat Mr. Magoo al zijn briljante plannen dwarsboomt. Hij is van plan de buurman en zijn hond in de val te lokken en voor eens en altijd van ze af te komen.
«
»
11:40 Ninja Express
De Ninja's zijn dolblij als ze hun oude oppas weer ontmoeten die gebruikmaakt van hun bezorgservice om een kattenspeeltje te bestellen. Samen halen ze herinneringen op aan de dag dat ze hun krachten ontdekten.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
Zayn verrast Azrohk door hem mee te nemen naar zijn geboortedorp. Banour, een jonge plaatselijke arkanist, betwijfelt echter of Zayn wel het recht heeft om deze legendarische imago te bezitten.
«
»
12:20 Girls of Olympus
De jongen die in Hoons dromen verschijnt, onthult dat hij hun krachten heeft verborgen in Olympus. Ze moeten die vinden als ze het volledig willen terugkrijgen. Sids moeder heeft sieraden gemaakt die de stenen van de meisjes kunnen bevatten.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Martin en Chris hebben ruzie over wat beter is: hoorns of een gewei. Ze besluiten om op avontuur te gaan om dit te ontdekken. Ze gaan op pad met de Arctische narhal.
«
»
13:05 Kosmoo
Robbe klust in een gamewinkel. Als hij een klant ziet die zich verdacht gedraagt, besluit hij hem te volgen. Hij komt te weten dat een dievenbende een lading nieuwe games uit de winkel wil stelen.
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas moet terug naar school en het is veertig graden. Het dragen van korte broeken is verboden, maar Lucas besluit te vechten voor de zaak van de studenten, tegen het tirannieke prefect van lange broeken.
«
»
13:40 De Hoppers
Mo zit in de put. Hij heeft al zoveel audities gedaan, maar krijgt nooit een rol aangeboden. Daria, Esra en Arno beslissen hem te helpen. Ze maken samen een tv-reeks waarin Mo de hoofdrol mag spelen. De reeks wordt een succes.
«
»
14:00 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Een van de gezinsleden is namelijk vervangen door een acteur of actrice. Aan Thomas de uitdaging om te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Demeestere.
«
»
14:15 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
14:25 GameKeepers
Mats en Sari arriveren in Villa Forêt. Daar maken ze kennis met medestudenten Lizzy, Idris, Pepper en Quinten. De mysterieuze Lelia vertelt dat ze uitverkoren zijn als GameKeepers. Hun doel: winnen tegen de duivelse Gamemaster in het spel.
«
»
14:55 Wannabe's
Shoana wil een onvergetelijke fandag organiseren. Met nóg meer activiteiten dan op de fandag van haar rivale Totally Tina. De planning zit propvol en Shoana kan alle hulp van haar vrienden gebruiken.
«
»
15:10 Zig & Sharko
Marina weigert haar slippers uit te doen en een chique restaurant binnen te gaan, terwijl Sharko instemt met de regel. Zig legt de haai allerlei verboden op om hem bij de zeemeermin weg te houden.
«
»
15:20 Coop Troep
De Boer vindt Bertha en denkt dat ze een zwerfhond is. Hij wil haar trainen om een herdershond te worden. De groep maakt plannen voor een grote ontsnapping, maar dan blijkt dat Bertha van haar nieuwe rol geniet en niet weg wil.
«
»
15:30 Helden
De Helden organiseren hun eigen Olympische Spelen.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Dat Soufian weer Redket is, slaat in als een bom bij team Hoodie. Basim wordt opnieuw geplaagd door panische angsten. Omdat Soufian alle zwakke plekken van het team kent, spoort Flo iedereen aan om de Hoodie-bewijzen te laten verdwijnen.
«
»
16:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
16:30 Competitiebeesten
Topsporters Nina Derwael, Laurens Devos, Chyara Onia, Jolien Corteyn, Jules De Sloover en Gianni Vertrepen worden gedurende vier maanden tijdens trainingen en wedstrijden gevolgd.
«
»
16:55 Schijtluizen
Sien en Aaron gaan op bezoek bij het nest van de rode bosmier, waar duizenden mieren klaarzitten om hem eens goed te bijten.
«
»
17:05 Spring
Er bloeit iets moois tussen Katrijn en David, Evert heeft het er een beetje moeilijk mee maar hoopt toch dat ze samen gelukkig worden. De strijd tussen Spring en Woefer gaat verder.
«
»
17:30 Spring
Evi ontmoet haar idool Steve van Fusion. Ze heeft Maggy beloofd om hierover niets te zeggen tegen de meisjes. De meisjes houden een sleep-in, terwijl de jongens met een geheime stemming over wie de nieuwe zangeres van Spring wordt.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een dinoreservaat, waar ze het ei van een T-Rex in de broedmachine moeten leggen. Ze moeten niet alleen nachtwakers omzeilen, maar worden ook belaagd door moordzuchtige skeletten van dinosaurussen.
«
»
18:30 De camping
Theo probeert uit de friendzone te komen en Noor in zijn hart te sluiten.
«
»
18:40 Silverpoint
Na het activeren van de steen wil Louis graag zien waar het licht hen brengt. Meg verlaat het kamp. Bea bekijkt een videoband en vraagt Daniel naar de kinderen die 23 jaar geleden zijn verdwenen.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 De Hoppers
Arno zit wat in de put omdat hij nog nooit een lief heeft gehad en nog nooit heeft gekust. Hij is verliefd op Olivia, maar hij heeft dit nog nooit durven zeggen. Geert moedigt Arno aan om zijn gevoelens te uiten aan Olivia.
«
»
19:30 Find Me in Paris
De leerlingen krijgen in Zuid-Frankrijk de kans om auditie te doen voor een productie van de CJ Company, maar het drama tussen de danspartners maakt alles ingewikkeld. Claudine voelt zich niet meer op haar plek in 1905.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, bezoekt de Klassieke tuinen van Suzhou.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers