TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Sturm der Liebe
Alexandra maakt zich grote zorgen over de huidtransplantatie. Christoph is nog steeds woedend op Greta en besluit haar te ontslaan. Wanneer Noah dit ontdekt, gaat hij met zijn moeder praten.
«
»
12:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:10 Daughter in Disguise
Kristen en haar ex-man Justin worstelen nog steeds met een trauma nadat hun dochter Olivia zes jaar eerder werd ontvoerd. Dan duikt er plots een meisje op dat beweert Olivia te zijn.
«
»
16:40 Parks and Recreation
Leslie blikt terug op haar eerste jaar als gemeenteraadslid. April krijgt groot nieuws. Tom denkt na over een kans voor zijn nieuwe bedrijf.
«
»
17:05 Las Vegas
Vlak voordat een dure wijn wordt geveild beseft Mike dat deze niet authentiek is. Een groep gepensioneerden arriveren in het hotel voor een Sudoku-toernooi.
«
»
17:50 Superstore
Na een diefstal begint Dina een onderzoek en stuurt daarmee de halloweenplannen in de war. Jonah en Cheyenne zoeken toenadering.
«
»
18:20 The Goldbergs
Beverly en Murray maken zich zorgen over Adams speelgoedobsessie en proberen hem warm te krijgen voor een nieuwe hobby. Ondertussen besluiten de Dropouts om auditie te doen voor Star Search.
«
»
18:45 Parks and Recreation
Leslie reist naar Londen om een prijs in ontvangst te nemen. Tom jaagt op een zakenman. Ann en Chris tillen hun relatie naar een hoger niveau.
«
»
19:15 The Simpsons
Bart probeert zijn lerares wat losser te maken door iets in haar koffie te doen. Als ze zo raar gaat doen dat ze haar baan verliest probeert Bart het goed te maken door haar te helpen met haar muffinzaak.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Het SWAT-team achtervolgt een misdadiger die drones als explosieven gebruikt. Hondo begint net te wennen aan de voogdij over Darryl, wanneer alles aan het thuisfront ingewikkelder wordt.
«
»
20:30 Prometheus
Een team van ontdekkingsreizigers vindt een aanwijzing over het ontstaan van de mens en gaan op reis naar de uithoeken van het universum. Daar vechten ze een heftige strijd uit om de toekomst van de mens veilig te stellen.
«
»
22:45 Chloe
Catherine Stewart, een gerenommeerde arts, vermoedt dat haar echtgenoot David vreemdgaat en schakelt de jonge, verleidelijke prostituee Chloe in om dat te kunnen bewijzen.
«
»
00:20 S.W.A.T.
Het SWAT-team achtervolgt een misdadiger die drones als explosieven gebruikt. Hondo begint net te wennen aan de voogdij over Darryl, wanneer alles aan het thuisfront ingewikkelder wordt.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers