TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen Uitzending
«
»
06:45 Super Monsters
Tekenfilm.
«
»
06:55 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
07:15 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:30 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:45 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
08:00 VLOGLAB #Stories
Angela gaat langs bij de ex van Daan en komt tot enkele belangrijke inzichten. In Nederland gaat de spannende zoektocht naar Flora en de verpleegster verder.
«
»
08:25 Hallo K3
Josje wil graag meedoen aan een expeditie op een eiland. Maar dan moet ze eerst door de selectieproeven geraken. Josje besluit zich alvast grondig voor te bereiden in het flatgebouw.
«
»
08:50 Tarzan en Jane
Nadat Tarzan mensen heeft gered uit een verdachte brand in een Greystoke-magazijn in Londen, beschuldigen journalisten, waaronder Janes moeder, de graaf van nalatigheid.
«
»
09:10 Draken: Reddingsrijders
Tekenfilm.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Sandra Bekkari kookt met Bart Kall. Op het menu: Botermelkse pap & mueslibroodje.
«
»
09:50 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
In 'De Buurtpolitie' volgt de kijker hoe de agenten van de buurtpolitie misdrijven bestrijden en de veiligheid van de burgers garanderen.
«
»
12:25 Lisa
Arthur vermoedt dat Wannes hem heeft laten zitten voor een ander. Lily-Rose probeert hem op te peppen. Gert heeft dubbel slecht nieuws voor Gijs. Sofie doet een aangename ontdekking in Suzannes priv.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Stefanie liegt tegen Simon, en dat zou haar wel eens zuur kunnen opbreken. Benny krijgt een verontrustend telefoontje. Jan en Faroud zorgen samen voor Arthur, in afwezigheid van Leen.
«
»
14:15 Ella
Nu Nicolas haar spullen heeft opgestuurd, is Ella in de veronderstelling dat het definitief voorbij is tussen hen. Linda dringt er bij Nicolas op aan de brokken te lijmen.
«
»
14:45 Ella
Carmen wordt op het matje geroepen bij Norbert. Anthony heeft weer zijn kuren. Ella en Clio gaan samen de stad in om een winkel voor de geboortelijst te zoeken en lopen Jens tegen het lijf.
«
»
15:20 Private Practice
Joanna, de misbruikte verpleegster die Violet enkele maanden geleden ontmoette, duikt opnieuw op. Ze werd opnieuw misbruikt en deze keer is ze ook zwanger.
«
»
16:20 Cougar Town
De turnzaal van de lokale school staat onder water na een orkaan. Jules stelt voor om de pub te gebruiken als locatie voor het eindejaarsbal.
«
»
16:45 Even goeie vrienden
Deze keer in de quizboxen: Kelly Pfaff & Jeroen Verdick tegen Celine Van Ouytsel & Paul D'hoore.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Wanneer de agenten op straat een hondje vinden, gaan ze op zoek naar zijn baasje maar niemand die weet waar te beginnen. Op dat moment laat Maarten Vancoillie net zijn hond uit.
«
»
18:20 Lisa
Vic ziet mogelijkheden. Elke reageert jaloers nu Vic zijn aandacht wil/moet verdelen tussen haar en Amal. Gijs wakkert het vuur aan bij Arthur.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:05 Familie
Na zijn uitbarsting beseft Koen dat hij te ver is gegaan. Samira neemt Emiel mee naar een nieuwe werkplaats. Hij is echter maar matig enthousiast.
«
»
20:45 SOS Piet XL
Piet Huysentruyt trekt opnieuw door Vlaanderen. Vandaag brengt hij o.a. Goedele Liekens en Maureen Vanherbergen & Sieg De Doncker een culinair bezoekje.
«
»
21:50 Even goeie vrienden
Op de vooravond van de grote finale zetelen Isabelle en Hakim en Kelly en Jeroen in de quizboxen. Welk duo kan hun punten nog wat opkrikken en stoot door naar d weekfinale der weekfinales?
«
»
22:55 Chicago P.D.
Het team zet alles op alles om Makayla terug te vinden, maar Burgess en Ruzek raken het niet eens over de manier van aanpakken.
«
»
23:50 Private Practice
Joanna, de misbruikte verpleegster die Violet enkele maanden geleden ontmoette, duikt opnieuw op. Ze werd opnieuw misbruikt en deze keer is ze ook zwanger.
«
»
00:50 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
05:00 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers