TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Onderbreking
«
»
11:40 Sturm der Liebe
Werner vertelt Lia dat hij zijn vaderschap officieel wil laten erkennen. Maja vertelt Florian dat haar op de bruiloft is opgevallen hoe vertrouwd haar ouders met elkaar omgaan.
«
»
12:25 Onderbreking
«
»
14:55 The Christmas Note
Gretchen en haar zoontje verhuizen naar haar geboortedorp. Wanneer haar buurvrouw Melissa ontdekt dat ze een zus heeft die ze nooit heeft gekend, gaan Gretchen en Melissa samen op zoek.
«
»
16:40 Single Parents
De onenightstand van Angie blijkt geen onbekende te zijn. Will toont Miggy hoe hij als ouder meer gezag kan uitoefenen.
«
»
17:05 White Collar
De arrestatie van een juwelendievegge leidt Neal en Peter naar de internationale adoptieadvocaat Luke Donovan, die tientallen koppels die dromen van een gezin, voor honderdduizenden dollars oplicht.
«
»
17:50 Parks and Recreation
Het initiatief van Leslie om seksuele voorlichting voor ouderen te organiseren, wordt niet bij iedereen evengoed onthaald. Ron helpt Tom om af te kicken van sociale media.
«
»
18:15 The Goldbergs
Adam worstelt met het feit dat hij nu 'cool' is, maar zijn oude vriendengroep niet. Beverly wil haar relatie met Erica en Barry verbeteren voor ze terugkeren naar de universiteit.
«
»
18:45 The Simpsons
Homers leven verandert drastisch als hij een wonderbaarlijk haargroeimiddel ontdekt. Helaas is het product verschrikkelijk duur.
«
»
19:15 The Simpsons
Terwijl Bart en Lisa aan het vissen zijn in de buurt van de nucleaire reactor, zien ze plots een vis met drie ogen voorbijzwemmen.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Wanneer Raj uit zijn appartement vertrekt, bieden Leonard en Penny Sheldons oude kamer terug aan.
«
»
20:15 The Big Bang Theory
Leonard, Penny en Raj moeten nog wat wennen aan de nieuwe woonsituatie en proberen de nieuwe regels in het huis na te leven. Sheldon toont interesse in Amy's werk.
«
»
20:40 The Resident
Pravesh behandelt zijn eerste patint met de revolutionaire medische vloeistof, maar dat gaat niet geheel volgens plan.
«
»
21:35 The Resident
Bij het onderzoeken van de hartproblemen van een vriend, ontdekken Conrad en Raptor een veel groter en onderliggend probleem. Randolph legt zijn onderzoek voor aan de Medische Raad.
«
»
22:30 Sisi
Sisi reist met haar moeder en zus naar Oostenrijk, voor de verloving van haar zus Nn met keizer Franz Joseph. Al bij hun eerste ontmoeting hangt er spanning in de lucht tussen Sisi en Franz.
«
»
23:35 Sisi
Nu ze verloofd is verandert Sisi's leven compleet. Haar toekomst is uitgestippeld en ze moet zich in sneltempo voorbereiden op haar volgende rol: keizerin worden.
«
»
00:30 The Drowning
De vierjarige zoon van Jodie Walsh verdwijnt spoorloos tijdens een picknick aan een meer. Jaren later meent ze haar zoon te herkennen in een tienerjongen die de bus opstapt.
«
»
01:20 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers