TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 The Coroner
Jane en Davey gaan op onderzoek uit wanneer de vader van een rijk gezin wordt neergestoken.
«
»
06:00 George Gently
Inspecteur Gently wordt opgeroepen wanneer een lijk wordt aangetroffen bovenop een vuilnishoop onder de Tyne Bridge. Het lijkt op zelfmoord.
«
»
07:30 Hope Street
Wanneer boerenknecht Donal in mysterieuze omstandigheden overlijdt, wijzen de vingers snel in de richting van Pastor Gray, die Donals homofiele geaardheid maar moeilijk kon tolereren.
«
»
08:15 Hope Street
Peter, een knappe jongeman, wordt naakt aangetroffen op het strand. Hij had een romantische avond met zijn vriendin onder de sterrenhemel, maar bij het ontwaken was ze verdwenen.
«
»
09:05 New Tricks
Het team onderzoekt de moord op een man die betrokken was bij de controversiële wereld van cryopreservatie. Klinisch dode mensen worden ingevroren om ze later te kunnen reanimeren.
«
»
09:55 Midsomer murders
Verraad, ontrouw en chantage tieren welig in Midsomer als een lokale bokser in New York een wereldtitel wint.
«
»
10:40 Midsomer murders
Verraad, ontrouw en chantage tieren welig in Midsomer als een lokale bokser in New York een wereldtitel wint.
«
»
11:30 Death in Paradise
Op een avond wordt een gevierd concertpianist in zijn studio vermoord. Catherine komt onverwacht in gevaar door haar vriendschap met de familie van het slachtoffer.
«
»
12:25 Death in Paradise
Neville buigt zich over een mysterie uit het verleden dat meer duidelijkheid moet brengen over wie de concertpianist heeft vermoord en waarom.
«
»
13:30 Midsomer murders
De eigenaar van Finchmere Airfield is uit een vliegtuig gevallen en verongelukt. Zitten er anti-luchtvaartactivisten achter de moord? Met als gast Bernard Cribbins.
«
»
14:20 Midsomer murders
De eigenaar van Finchmere Airfield is uit een vliegtuig gevallen en verongelukt. Zitten er anti-luchtvaart activisten achter de moord? Met als gast Bernard Cribbins.
«
»
15:25 Ghosts
Hevige sneeuwval zorgt ervoor dat Button House moeilijk bereikbaar is, waardoor het huwelijk van Sam en Claire in het gedrang komt.
«
»
16:00 George Gently
De kerstavond van inspecteur Gently wordt verstoord wanneer een bank brutaal wordt overvallen door gewapende mannen. Samen met Bacchus gaat Gently op zoek naar de daders.
«
»
17:55 Death in Paradise
Een scheepsberger wordt vermoord en het bewijs lijkt in de richting van één man te wijzen. Het zou een makkelijke zaak kunnen worden voor het team, ware het niet dat de verdachte een alibi heeft.
«
»
19:00 Midsomer murders
Barnaby en Jones onderzoeken een explosie op een scheepswerf in Calham Cross die eigendom is van commandant van de landmacht Matt Parkes, de vader van een gewetenloze zakenman.
«
»
20:00 Midsomer murders
Het onderzoek van Barnaby en Jones naar de explosie op de scheepswerf verandert na de ontdekking van twee lichamen in een moordjacht.
«
»
21:00 Death in Paradise
Saint Marie ligt op het pad van orkaan Irma en de bewoners dekken zich in voor de aankomende storm. Richard Poole en zijn team krijgen ondertussen te maken met de moord op meteoroloog Leo Downs.
«
»
22:00 Miss Fisher's Murder Mysteries
Ter gelegenheid van het bloemenfeest krijgt Phryne de opdracht enkele rebellerende tienermeisjes om te toveren tot echte dames. Maar dan wordt een van de meisjes vermoord.
«
»
23:05 The ABC Murders
De seriemoordenaar slaat opnieuw toe. Nabij het station van Embsay vindt de politie het moordwapen. Poirot van zijn kant vindt het verband tussen de verschillende moorden.
«
»
00:15 The Split
Hannah en Nathan zitten in het laatste stadium van hun scheiding. Wanneer Nathan laat vallen dat hij iemand anders heeft leren kennen, zakt de vriendelijke sfeer plots onder nul.
«
»
01:15 Agatha Raisin
De zaak wordt nog ingewikkelder wanneer in Agatha's keuken een huurmoordenaar wordt vermoord. Wie was het beoogde doelwit: de huurmoordenaar of Agatha?
«
»
02:05 Midsomer murders
Verraad, ontrouw en chantage tieren welig in Midsomer als een lokale bokser in New York een wereldtitel wint.
«
»
02:45 Midsomer murders
Verraad, ontrouw en chantage tieren welig in Midsomer als een lokale bokser in New York een wereldtitel wint.
«
»
03:35 Broadchurch
Ellie en Hardy moeten de brute verkrachting van Trish Winterman onderzoeken. Als ze haar huis doorzoeken, stuiten ze op iets wat hen naar de plaats delict leidt.
«
»
04:25 Broadchurch
Er gaat een schok door het stadje als het nieuws over de verkrachting zich verspreidt. De plaats delict en de omstandigheden maken het een zeer ingewikkelde zaak.
«
»
05:10 Rosemary and Thyme
Laura en Rosemary gaan bij wijngaard Crickle Valley aan de slag om te voorkomen dat de oogst verstikt wordt door onkruid en ondertussen lossen ze de mysterieuze moord op een wijncriticus op.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op Eén.

Dossiers