
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | De chalet aan zee |
De heren zetten hun laatste dag in met een frisse duik in zee. Op het slotmenu een hartige tiramisu van Peppe, een panna cotta met rum van Roger en een stevig staaltje outdoorcooking van Dominique samen met vriend en talent Willem Hiele.
«
»
06:25 | De smaaktoerist |
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
06:55 | De gastentafel |
Vandaag met Jan Tournier.
«
»
07:35 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone bakt een schildpadbrood gevuld met gehaktballen. Edwin Menue kiest voor kreeft in een zoutkorst en Dominique Persoone bakt hippe moelleux mugcakes.
«
»
08:00 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in uw dis, de tweesterrenchef die bulkt van de vakkennis: Bert Meewis! Niet meer dan 20 minuten heeft hij nodig om een stoofpotje van zeetong te maken. De jonge prei en aardappeltjes maken het gerecht compleet. Vis van Meewis!
«
»
08:25 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
08:30 | De chalet aan zee |
De heren zetten hun laatste dag in met een frisse duik in zee. Op het slotmenu een hartige tiramisu van Peppe, een panna cotta met rum van Roger en een stevig staaltje outdoorcooking van Dominique samen met vriend en talent Willem Hiele.
«
»
09:10 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
09:30 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone bakt een schildpadbrood gevuld met gehaktballen. Edwin Menue kiest voor kreeft in een zoutkorst en Dominique Persoone bakt hippe moelleux mugcakes.
«
»
09:55 | Tot op de graat |
Johan gaat aan de slag met de griet, een echte luxevis die wel eens verward wordt met de felbegeerde tarbot.
«
»
10:20 | Soep! |
Koraallinzensoep / Venkel-Kervel soep
«
»
10:40 | De Eregast |
Jeroen nodigt zijn mentor en topchef Christer Elfving uit.
«
»
11:45 | De Wereldkeuken |
Als expert van de Spaanse keuken leert topchef José Polonio de njam!-fans allerlei gerechten maken, zoals gevulde mosseltjes of konijn in sherry. Maar ook Spaanse klassiekers.
«
»
11:55 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
12:35 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
13:10 | Lekker lang leven |
Diëtist en chef Michaël Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michaël staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
13:40 | Peppe's Sicilië |
In het beschermde gebied Torre Salsa in Siculiana is bijna al het groen éétbaar. Peppe's goede vriend en naamgenoot Peppe zoekt en vindt er wilde asperges, waar onze chef graag mee aan de slag gaat.
«
»
13:55 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
14:20 | De smaaktoerist |
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
14:55 | Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed |
Groenten! In alle knallende kleuren. Da's Karolien haar verslaving. Eén van haar favorieten, is de wortel. Bij wijze van ode, maakt ze er een ovengerecht mee en verwerkt hem ook in een voedzame snack: in zalige carrot cake bliss balls!
«
»
15:20 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
15:25 | De Eregast |
Jeroen nodigt zijn mentor en topchef Christer Elfving uit.
«
»
16:15 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
16:35 | Winters grillen |
Koude wintermaanden vragen om een gezellig vuurtje en hartverwarmend eten. Chef Jeroen De Pauw inspireert je met een zalig stuk Iers ribeye als hoofdgerecht en als opwarmer voor grill én maag: auberginerolletjes met halloumi .
«
»
16:55 | Wild van wild |
In deze aflevering gaat chef Jan Buytaert samen met zijn vaste partner-in-crime, wildexpert Gert Michiels, op zoek naar wilde reeën.
«
»
17:30 | Het perfecte feestmenu |
Bart Desmidt zijn perfecte feestmenu start met een koud voorgerecht met krab en avocado, dat je volledig op voorhand kan klaarmaken.
«
»
18:00 | De Eregast |
Jeroen nodigt zijn mentor en topchef Christer Elfving uit.
«
»
18:50 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
19:05 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
19:25 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
20:00 | Comfort Food |
Onder het motto "boost je baaldag!" maakt Jeroen De Pauw heerlijk Comfort Food. Vandaag wordt dat een Mexicaanse schotel met alles erop en eraan, inclusief de nacho's!
«
»
20:25 | Panklaar |
Vandaag: Pastaparty met een Franse saus van Italiaanse kaas.
«
»
20:40 | Het feestmenu van ... |
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
21:40 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat in deze aflevering aan de slag met Noordzeekreeft. Hij toont hoe je de volledige kreeft kan gebruiken voor enkele lekkere en makkelijke gerechten.
«
»
22:15 | A la carte |
Johan maakt een gerecht op vraag van Joris Martens, een sympathieke hobbykok van 34 uit Zonhoven.
«
»
22:45 | Panklaar |
Vandaag: Hartig en hartverwarmend pannenkoekenfeestje met langoustines.
«
»
23:00 | Het perfecte feestmenu |
Bart Desmidt zijn perfecte feestmenu start met een koud voorgerecht met krab en avocado, dat je volledig op voorhand kan klaarmaken.
«
»
23:30 | De smaaktoerist |
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
00:00 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
00:10 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
00:30 | Wild van wild |
In deze aflevering gaat chef Jan Buytaert samen met zijn vaste partner-in-crime, wildexpert Gert Michiels, op zoek naar wilde reeën.
«
»
00:55 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
01:30 | Klaar in 20 minuten |
Anne-Sophie Breysem maakt een warme maïschowder. Dat is een dikke soep uit Noord-Amerika. Anne-Sophie pimpt hem met pikante chorizo. Een echte smaakbom!
«
»
02:00 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
02:35 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
03:30 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat in deze aflevering aan de slag met Noordzeekreeft. Hij toont hoe je de volledige kreeft kan gebruiken voor enkele lekkere en makkelijke gerechten.
«
»
03:55 | A la carte |
Johan maakt een gerecht op vraag van Joris Martens, een sympathieke hobbykok van 34 uit Zonhoven.
«
»
04:15 | Panklaar |
Vandaag: Hartig en hartverwarmend pannenkoekenfeestje met langoustines.
«
»
04:35 | Het perfecte feestmenu |
Bart Desmidt zijn perfecte feestmenu start met een koud voorgerecht met krab en avocado, dat je volledig op voorhand kan klaarmaken.
«
»
05:00 | De smaaktoerist |
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
05:30 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
05:50 | Wild van wild |
In deze aflevering gaat chef Jan Buytaert samen met zijn vaste partner-in-crime, wildexpert Gert Michiels, op zoek naar wilde reeën.
«
»