TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 The Art of the Steal
Crunch Calhoun, stuntrijder en voormalig kunstdief, besluit nog n laatste, lucratieve klus uit te voeren. Met zijn vroegere team bedenkt hij een plan om een kostbaar historisch boek te stelen.
«
»
14:45 The Graham Norton Show
Graham Norton praat onder meer met Chris Hemsworth, Phoebe Waller-Bridge, Richard E. Grant en Joe Lycett.
«
»
15:20 Foute vrienden
Jeron, Thomas, Steven en Begijn geven les in de autorijschool. Terwijl ze de leerlingen tonen hoe ze moeten parkeren en manoeuvreren, geven de anderen instructies via het oortje.
«
»
16:00 Foute vrienden
Thomas, Jeron, Steven en Begijn steken de handen uit de mouwen als zakkenvullers. Ze proberen elk om beurt stiekem spullen in de zakken van nietsvermoedende voorbijgangers te frommelen.
«
»
16:40 Motorway Cops
De verkeerspolitie wordt opgeroepen wanneer een bestuurder een wild paard aanrijdt. Ze moeten het verkeer omleiden tot een veearts ter plaatse is.
«
»
17:55 Motorway Cops
Agenten Craig en Dan treffen enkele Iraanse mannen aan in de laadbak van een vrachtwagen. Agenten Andrew en Craig reageren op de melding van een ongeluk.
«
»
19:05 Police Interceptors
De agenten zijn enkele carjackers op het spoor. Ze proberen de gestolen wagen tot stilstand te brengen nabij een verkeerslicht.
«
»
20:05 Border Security USA
Een Amerikaan die terugkeert uit de Dominicaanse Republiek brengt een ongewoon item mee. Startende ondernemers worden gesmoord in Blaine. Er wordt een onbekende stof getest.
«
»
20:35 Logan Lucky
De broers Jimmy en Clyde willen een overval plegen tijdens een NASCAR-race op Charlotte Motor Speedway. Maar daarvoor hebben ze de hulp nodig van Joe Bang, een veroordeelde brandkastkraker.
«
»
22:45 American Gigolo
Julian Kay is een gigolo voor rijke dames in Beverly Hills. Hij raakt verwikkeld in een relatie met de vrouw van een senator.Niet veel later wordt hem een roofmoord in de schoenen geschoven.
«
»
00:55 Motorway Cops
De verkeerspolitie wordt opgeroepen wanneer een bestuurder een wild paard aanrijdt. Ze moeten het verkeer omleiden tot een veearts ter plaatse is.
«
»
02:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers