TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Geen Uitzending
«
»
06:35 Draken: Reddingsrijders
Tekenfilm.
«
»
06:55 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
07:05 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:25 Hallo K3
Karen krijgt een politieagent over de vloer die een gigantisch bedrag aan onbetaalde parkeerboetes komt innen. Ze probeert hem te bespelen in de hoop dat hij de boetes laat vallen.
«
»
07:50 VLOGLAB #Stories
Het kamp zit erop en het is tijd voor de slotshow. Iedereen maakt zich klaar voor de toneelvoorstelling, maar niet alles loopt zoals gepland...
«
»
08:20 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:35 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:50 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:10 Power Rangers Beast Morphers
Op Valentijnsdag probeert Ravi het hoofd koel te houden wanneer de slechte avatar van zijn ex-vriendin Roxy oude romantische gevoelens bij hem oproept.
«
»
09:30 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Gevulde inktvis op Siciliaanse wijze & mimosa met prosecco.
«
»
09:50 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Floor en Obi krijgen een noodoproep: een klein kind zit in een huis onophoudelijk te wenen en de buren zijn ongerust. Brigitte en Eric vinden in een veld het levenloze lichaam van een man.
«
»
12:25 Lisa
Gert is verward, maar gaat toch helemaal op in zijn avontuur. Suzanne geeft zich over aan haar gevoelens.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Leen licht Faroud in over de moeilijke knoop die ze heeft doorgehakt. Benny en Simon pakken Jason hardhandig aan. Lars en Marie treffen regelingen om naar Londen te verhuizen.
«
»
14:10 Ella
Wanneer juffrouw Linda verneemt dat Clio en Nicolas met mekaar hebben geslapen, kan ze niet langer met hen onder hetzelfde dak wonen. Tot grote spijt van Nicolas beslist ze uit de loft weg te gaan.
«
»
14:45 Ella
Clio onderschept de brief van Cindy waarin het bewijs wordt geleverd dat Ella het meisje is naar wie Nicolas al zo lang op zoek is.
«
»
15:15 Private Practice
Violet moet kiezen tussen Pete en Sheldon. Dell maakt zich zorgen over zijn dochtertje wanneer zijn ex terugkeert naar L.A. en helemaal high blijkt te zijn.
«
»
16:20 Cougar Town
Jules vraagt uiteindelijk Ellie en Laurie als haar bruidsmeisjes omdat ze het niet over haar hart krijgt iemand te kwetsen. Grayson wil de toestemming van Chick vragen.
«
»
16:40 Baantjer
Modeontwerper Ruut van Billingen wordt dood in zijn atelier aangetroffen. Een schaar werd met brute kracht in zijn rug gestoken.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Eric en Brigitte worden opgeroepen nadat een man werd aangereden door een wagen en de bestuurder vluchtmisdrijf pleegde.
«
»
18:20 Lisa
Gert zoekt zelf naar bevestiging, maar wordt allerminst gerustgesteld. Elke wil zich laten gelden in de nieuwe campagne, en doet dit achter Olivia haar rug.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:00 Familie
Mieke, Rudi en Zjef willen dat Niko zich laat helpen, maar hij verzet zich daartegen. Quinten gaat gebukt onder een schuldgevoel. Hij vindt dat hij de liefde van Hanne niet verdient.
«
»
20:35 Blind Getrouwd
De koppels beleven de laatste dagen van hun huwelijksreis in Bodrum. Ze reflecteren over de afgelopen dagen en ook over het volgende hoofdstuk van het experiment: het samenwonen.
«
»
21:50 Flikken BXL
Een unieke inkijk in het grootste en tegelijk meest controversiële politiekorps van ons land: de zone Brussel-Hoofdstad Elsene.
«
»
23:00 Chicago Fire
Het team maakt kennis met Jason Pelham, de luitenant die Casey tijdelijk zal vervangen. Severide zit een pyromaan op de hielen.
«
»
23:55 Private Practice
Violet moet kiezen tussen Pete en Sheldon. Dell maakt zich zorgen over zijn dochtertje wanneer zijn ex terugkeert naar L.A. en helemaal high blijkt te zijn.
«
»
00:55 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
05:00 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers