TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen Uitzending
«
»
13:05 Jaws
Op het strand van de Amerikaanse badplaats Amity spoelt het lijk van een jonge vrouw aan. Sheriff Martin Brody denkt dat een grote witte haai de wateren onveilig maakt.
«
»
15:20 The A-Team
'The Society of Men' is een vereniging vol vredelievende mensen. In het stadje Kellysburg willen ze graag een ontmoetingshuis uitbouwen.
«
»
16:15 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle zijn op zoek naar de heldhaftige krijger Meleager. Gabrielle spreekt vol lof en eerbied over de man. De stad waar hij woont, ligt er echter verlaten bij.
«
»
17:10 Stargate SG-1
Martin Lloyd roept de hulp van het SG-1 team in.
«
»
18:05 Police Interceptors
In Bulwell achtervolgen agenten twee verdachten van een overval die vermoedelijk gewapend zijn.
«
»
19:05 The World's Deadliest Weather
In Arkansas proberen twee stormjagers mensen te waarschuwen voor een aankomende tornado. De stad Jonesboro krijgt het vervolgens zwaar te verduren.
«
»
20:05 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
20:35 Star Trek Beyond
De crew van de Enterprise is halverwege de vijfjarige verkenningsmissie. Kirk staat op het punt om ontslag te nemen wanneer zijn schip wordt vernietigd door een groep onverslaanbare aliens.
«
»
22:40 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
23:10 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
23:45 Police Interceptors
In Bulwell achtervolgen agenten twee verdachten van een overval die vermoedelijk gewapend zijn.
«
»
00:40 Stargate SG-1
Martin Lloyd roept de hulp van het SG-1 team in.
«
»
01:35 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers