TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Onderbreking
«
»
11:35 Sturm der Liebe
Lia duikt op bij Werner, ze is bang dat Robert en Ariane ontvoerd zijn. Intussen worden de twee vastgebonden wakker in een schuur in het bos. Ze slagen erin zich te bevrijden.
«
»
12:25 Onderbreking
«
»
14:55 Sleeper
Na zeven jaar huwelijk begint Jennifer te twijfelen of ze haar echtgenoot Freddy eigenlijk wel kent. Dan ontdekt ze dat hij een Russische spion is met een verborgen agenda.
«
»
16:40 Perfect Harmony
Wanneer Ginny manager wordt op haar werk, helpt Arthur haar over haar angst heen dat ze niet goed genoeg is. Wayne vreest dat hij en Dwayne uit elkaar aan het groeien zijn.
«
»
17:05 Timeless
Lucy, Wyatt en Rufus reizen naar het Washington D.C. van 1972, ten tijde van het Watergateschandaal, om te voorkomen dat Flynn belangrijke informatie in handen krijgt.
«
»
17:50 Superstore
Amy ontdekt dat ze door een formaliteit geen recht heeft op zwangerschapsverlof. Jonah en Garrett gaan op zoek naar een tijdelijke medewerker.
«
»
18:15 The Goldbergs
Murray begint Adam enorm te pushen wanneer hij hoort dat Adam geen interesse heeft in de schoolproductie van 'Fiddler on the Roof'. Intussen bemoeit Beverly zich met de carrièreplannen van Erica.
«
»
18:45 The Simpsons
In een poging om hun gezinsleven nieuw leven in te blazen, laat Marge iedereen zijn elektronische apparaten inleveren en krijgt iedereen de opdracht om naar de boekwinkel te gaan.
«
»
19:15 The Simpsons
Jake begint aan een verhoor om een verdachte tot een bekentenis te dwingen. Maar als commissaris Holt een bezoek aan de opera overslaat om Jake te helpen, krijgen ze ruzie over de aanpak.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Sheldon doet een belangrijke wetenschappelijke ontdekking, maar achteraf blijken niet alle details te kloppen. Howard schrijft een liedje voor Bernadette.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Sheldon is jaloers wanneer Arthur 'Professor Proton' Jeffries niet hem, maar Leonard om hulp vraagt. Hij wil wraak nemen en sluit vriendschap met Bill Nye, een wetenschapper die hij eigenlijk minacht.
«
»
20:35 The Last Stand
Ray Owens, de bijna gepensioneerde sheriff van een slaperig grensstadje, zet alles op alles om een ontsnapte drugsbaron op te pakken voor hij de grens naar Mexico kan oversteken.
«
»
22:35 Clarice
Na de intense gebeurtenissen met Marilyn Felker werd Clarice op non-actief gezet. Ze gaat langs bij Ruth Martin om aan te tonen dat ze er klaar voor is om opnieuw aan de slag te gaan.
«
»
23:30 Godfather of Harlem
De stad maakt zich op voor de wedstrijd tussen Cassius Clay en Doug Jones. Mayme vraagt Bumpy om Jones te steunen, terwijl Malcolm hem met enige drang vraagt om Clay te steunen.
«
»
00:30 Timeless
Lucy, Wyatt en Rufus reizen naar het Washington D.C. van 1972, ten tijde van het Watergateschandaal, om te voorkomen dat Flynn belangrijke informatie in handen krijgt.
«
»
01:15 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Tijdens een vakantie met haar ouders en zus in de bergen, ontdekt de wat naïeve Baby dat er in de late uurtjes veel plezier gemaakt wordt door de animatoren. Ze is gefascineerd door hun zeer aparte en vooral sensuele dansstijl en kijkt met grote ogen naar Johnny en Penny, de onbetwiste sterren van het gezelschap. Als Baby verneemt dat Penny zwanger is en dat de vader van het kind weigert zijn verantwoordelijkheid op te nemen, grijpt ze in. Haar tussenkomst is welkom voor alle partijen. Ook voor Baby zelf, die zich sterk tot de stoere en elegante Johnny aangetrokken voelt.

'Dirty Dancing', film uit 1987 met oa. Jennifer Grey en Patrick Swayze, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers