TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Geen Uitzending
«
»
06:10 Geen Uitzending
«
»
06:35 Draken: Reddingsrijders
Tekenfilm.
«
»
06:55 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
07:00 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:25 Hallo K3
Karen heeft via het internet een appartement gevonden voor de meisjes. Maar Kristel is helemaal niet blij met het vuile, verwaarloosde studiootje. Er zijn ook maar twee slaapkamers, voor drie K3tjes!
«
»
07:55 VLOGLAB #Stories
Sarah besluit Joren een kans te geven, maar hun eerste date draait helemaal anders uit dan gepland.
«
»
08:20 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:30 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:45 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:10 Power Rangers Beast Morphers
Ravi past zijn Beast Bot Smash rigoureus aan. Ondertussen doet Evox een oude vijand een sterk aanbod.
«
»
09:30 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Gebakken koolvis met citroensaus & pompelmoes brûlée.
«
»
09:50 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een man heeft met zijn metaaldetector een portefeuille en bril teruggevonden. De portefeuille blijkt afkomstig te zijn van een man die een paar jaar geleden vermoord werd.
«
»
12:25 Lisa
Vic heeft een bijzondere verrassing voor Suzanne. Gijs denkt er het zijne van. Het geduld van Katja raakt op: gaat ze nu acteren in Hollywood of niet? Het antwoord laat niet lang meer op zich wachten.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Marie weigert een DNA-test te laten uitvoeren. Ze verwijt Véronique dat zij haar relatie met Lars kapot probeert te maken. Simon licht Hanne in over het verhaal dat Stefanie hem heeft toevertrouwd.
«
»
14:10 Ella
Wanneer Nicolas en Clio samen klaarstaan om een bad te nemen, gaat zij wel erg ver om hem te verleiden. Wanneer ze het daarna over het voorval hebben, worden ze door Ella gestoord.
«
»
14:45 Ella
Ella heeft een slapeloze nacht. In plaats van leesoefeningen te doen, begint ze zelf een verhaal te schrijven. Linda stelt Nicolas voor een dilemma: of Clio vertrekt, of zij pakt haar koffers.
«
»
15:20 Private Practice
Meg, de vriendin van Pete, keert terug naar Los Angeles en constateert dat Pete en Violet naar elkaar toe zijn gegroeid. Kevin vraagt zich af waar hij en Addison als koppel zullen eindigen.
«
»
16:30 Cougar Town
Het is Valentijnsdag en Jules hoopt dat Grayson eindelijk eerlijk zal zijn over zijn gevoelens voor haar. Travis schakelt Laurie in om een sexy cadeau te vinden voor Kirsten.
«
»
16:50 Baantjer
Columnist David Waterman wordt dood achter zijn bureau aangetroffen. Het wordt De Cock al snel duidelijk dat de man niet zo geliefd was.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een vrouw komt aangifte doen op het politiekantoor. Ze heeft een vakantiehuis gehuurd in Spanje en een voorschot betaald, maar bij aankomst bleek het huis zelfs niet te bestaan.
«
»
18:25 Lisa
Jonas en Lisa wennen aan hun nieuwe leven, maar Jonas vindt dat Lisa zich te veel over hem ontfermt. Arthur gaat de confrontatie aan met Raf. Reinhout wil Suzanne verrassen met een uitje.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:00 Familie
Raven is compleet in shock. Kato twijfelt om met Ian mee te gaan naar het galabal. Louise praat op haar in en Cédric is jaloers. Vanessa brengt Samira op een idee.
«
»
20:35 Blind Getrouwd
Na het huwelijksfeest vertrekken de koppels samen op huwelijksreis naar de Egeïsche kust. In Turkije zullen ze vijf dagen lang genieten van de rust en luxe in een vijfsterrenresort in Bodrum.
«
»
21:50 Flikken BXL
De politie rukt uit voor een man die vermoedelijk lijdt aan het 'excited delirium syndroom'. Deze aandoening kenmerkt zich door extreem agressief gedrag, soms zelfs met een hartstilstand tot gevolg.
«
»
23:00 Chicago Fire
Casey neemt een belangrijke beslissing over zijn toekomst. Cruz wordt vader. Kylie bedenkt een manier om Boden terug naar Firehouse 51 te krijgen.
«
»
23:55 Private Practice
Meg, de vriendin van Pete, keert terug naar Los Angeles en constateert dat Pete en Violet naar elkaar toe zijn gegroeid. Kevin vraagt zich af waar hij en Addison als koppel zullen eindigen.
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
05:00 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers