TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
06:35 Lekker lang leven
Diëtist en chef Michaël Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michaël staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
06:55 Het weekmenu
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes
«
»
07:30 Nuances
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
08:00 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
08:50 De dagschotel
Dominique Persoone - Zurkelpatatten met braadworst en kotelet.
«
»
09:10 Lekker lang leven
Diëtist en chef Michaël Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michaël staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
09:35 Het weekmenu
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes
«
»
10:20 Nuances
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
10:55 Tot op de graat
Johan Segers gaat letterlijk op zijn knieën voor de koning van de zee, de tarbot.
«
»
11:25 De dagschotel
Bart Desmidt vervlecht tarbot, prei, sherry en truffel tot één smakelijke ovenschotel. De smaak van tarbot komt nog beter tot zijn recht door de zoetachtige smaak van sherry.
«
»
11:35 Panklaar
Vandaag: Witloof in hesp, gepimpt met asperges.
«
»
11:55 De dagschotel
'De Dagschotel' is een kookprogramma waarbij elke keer een andere Njam!-chef makkelijke, budget- en gezinsvriendelijke gerechten klaarmaken.
«
»
12:15 Het weekmenu
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
13:05 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
13:55 BBQ vanavond?!
Gegrilde makreel met kropsla / Varkensribbetjes met boontjes en frambozen / Courgette gevuld met spinazie, ricotta en ei.
«
»
14:20 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
15:15 Tot op de graat
Vandaag staat er pollak op het menu van Johan Segers, een vissoort die vergelijkbaar is met de kabeljauw en aan de kust ook wel 'vlaswijting' wordt genoemd.
«
»
15:40 The art of making cocktails
Professioneel cocktailmaker Manuel Wouters bereidt de cocktails Caipirinja, Vesper en Long Island Iced Tea.
«
»
15:55 Peppe's Toscane
Niets zo boeiend als een stad te ontdekken dan 's morgens op haar markt. De echte locals vind je op de Mercato Centrale, een prachtige overdekte markt in Firenze.
«
»
16:20 Pasta & risotto
Dagny Ros maakt een originele zwarte spaghetti met bloemkoolsaus en geroosterde pancetta en Jan Tournier maakt een risotto met rode gamba's.
«
»
16:40 De Wereldkeuken
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
17:30 Klaar in 20 minuten
Vandaag komt in onze gezellige keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij belegt een kant en klare worteltortilla met zelfgemaakte honinghummus, perzik en blauwe kaas. Ideaal voor als je maar 20 minuten hebt!
«
»
18:00 Tot op het Bot: Het Rund
Chef Johan Segers staat ervoor bekend om ook de minder bekende delen van een dier met veel liefde te bereiden en vandaag kiest hij dan ook voor de wangen van het rund.
«
»
18:25 Peppe's Toscane
Een bezoek aan Toscane kan niet zonder een goed glas Chianti Classico. Peppe bezoekt één van de belangrijkste Chianti producerende landgoederen, het wondermooie Castello di Ama.
«
»
18:50 De sterrenkaart
Yves Mattagne is in Vlaanderen misschien minder gekend, en toch runt de getalenteerde chef al vele jaren één van de beste visrestaurants van ons land.
«
»
19:30 Peppe's pasta
Een heerlijk verse pasta maken is echt niet moeilijk, dat bewijst onze Italiaanse chef Peppe vandaag in Peppe's Pasta. Met een eenvoudig lasagneblad maakt hij vandaag een verrassende vorm: de fagotto.
«
»
19:50 Roger van Damme: Bakken
Bakles krijgen van Roger van Damme, het is een voorrecht. Roger toont je vandaag hoe je frangipanetaartjes maakt. Maar waar kan het fout gaan?
«
»
20:15 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
20:40 Klaar in 20 minuten
Vandaag komt in onze gezellige keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij belegt een kant en klare worteltortilla met zelfgemaakte honinghummus, perzik en blauwe kaas. Ideaal voor als je maar 20 minuten hebt!
«
»
21:10 De smaaktoerist
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
21:45 Het weekmenu
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Kip in sinaasappelsaus met quinoawok // Zalm in rode curry met limoengras // Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel // Quinoa met pesto en een eitje
«
»
22:25 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
23:05 Klaar in 20 minuten
Vandaag komt in onze gezellige keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij belegt een kant en klare worteltortilla met zelfgemaakte honinghummus, perzik en blauwe kaas. Ideaal voor als je maar 20 minuten hebt!
«
»
23:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
00:30 Soep!
Currysoep met mosseltjes (Lady Curzon ) / Cacaosoep
«
»
00:50 Smossen mag
Vandaag is het visdag en vroeger viel die dag meestal op een vrijdag, wanneer de viskraam op het dorpsplein stond.
«
»
01:20 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
02:10 Tot op het Bot: Het Rund
Iedereen heeft al wel eens gehoord van ossenstaartsoep, maar voor de rest is de staart een onderdeel van de koe dat we niet al te vaak gebruiken in de keuken.
«
»
02:35 De dagschotel
Jan Buytaert - Zarzuela de mariscos
«
»
02:45 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
03:15 Roger van Damme: Bakken
Bakles krijgen van Roger van Damme, het is een voorrecht. Roger toont je vandaag hoe je frangipanetaartjes maakt. Maar waar kan het fout gaan?
«
»
03:35 The art of making cocktails
Professioneel cocktailmaker Manuel Wouters bereidt de cocktails Caipirinja, Vesper en Long Island Iced Tea.
«
»
03:45 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
04:05 Klaar in 20 minuten
Vandaag komt in onze gezellige keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij belegt een kant en klare worteltortilla met zelfgemaakte honinghummus, perzik en blauwe kaas. Ideaal voor als je maar 20 minuten hebt!
«
»
04:25 De smaaktoerist
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
05:00 Het weekmenu
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Kip in sinaasappelsaus met quinoawok // Zalm in rode curry met limoengras // Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel // Quinoa met pesto en een eitje
«
»
05:35 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers