TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Onderbreking
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Michael is niet meer boos op Rosalie, maar laat haar beloven dat ze vanaf nu altijd eerlijk is tegen hem. Ariane vertelt Lia dat Erik wraak wou nemen en daarom een opmerking maakte.
«
»
12:05 Onderbreking
«
»
14:35 The Alleged Abduction
Elle wordt gevonden langs de kant van de weg. Ze beweert ontvoerd en misbruikt te zijn geweest. Haar zus en vriend geloven haar, maar de rechercheurs die de zaak onderzoeken vermoeden dat ze liegt.
«
»
16:15 The Goldbergs
Geoff gaat voor Erica's verjaardag met de familie Goldberg mee uit eten.
«
»
16:40 The Big Bang Theory
Howard vraagt zich af waarom Sheldon elke middag verdwijnt. Hij vraagt Raj om mee te helpen bij het onthullen van Sheldons geheim. Leonard is jaloers op de nieuwe klasgenoot van Penny.
«
»
17:10 The Big Bang Theory
De hele bende geraakt betrokken in een ruzie tussen Howard en Sheldon over de leegstaande parkeerplaats van Sheldon.
«
»
17:35 Superstore
De Cloud 9-medewerkers houden een herdenkingsdienst voor Brett. Amy maakt zich zorgen over Dina, die duidelijk worstelt met een angststoornis. Jonah duikt in het verleden van Garrett.
«
»
18:00 Superstore
Wanneer haar dochter ook aan de slag gaat bij Cloud 9 richt Amy zich tot Jonah voor opvoedingsadvies . Intussen hebben Garrett en Dina ruzie over wie het eigenlijk uitmaakte.
«
»
18:25 The Goldbergs
Adam en Murray hebben ruzie omdat hij komiek wil worden. Beverly en Geoff zijn bang dat Erica een pretentieuze snob wordt van studeren.
«
»
19:00 The Goldbergs
Barry gaat bij het footballteam. Wanneer hij bij gebrek aan talent op de bank belandt, denkt Barry dat de coach hem op de proef wil stellen.
«
»
19:25 The Simpsons
Mr Burns wedt met zijn oude vriend dat niets Homer en Marge uit elkaar kan drijven, maar dat is buiten Moe gerekend.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Howard probeert op een goed blaadje te staan bij de vader van Bernadette door hem mee te nemen voor een namiddagje vissen. Ondertussen is Sheldon verplicht de zieke Amy te verzorgen.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
De jongens zijn van plan om het spel 'Dungeons and Dragons' te spelen. De meiden zijn niet uitgenodigd. Dit zorgt voor een discussie tussen de twee groepen. De meiden gaan een avondje uit.
«
»
20:35 Boss Level
Kort nadat Roy Pulver, een Special Forces-veteraan, vermoord is, wordt hij opnieuw wakker. Hij blijkt vast te zitten in een tijdlus.
«
»
22:35 Clarice
Na de moord op Karl Wellig worden Clarice en de rest van het team onderworpen aan een onderzoek door Krendlers rivaal, FBI-agent Anthony Herman.
«
»
23:25 Godfather of Harlem
Johnson beseft dat als hij de macht over Harlem wil heroveren, hij op zoek moet naar een betrouwbare heroïneleverancier die geen connecties heeft met de Italianen.
«
»
00:30 The Big Bang Theory
Howard probeert op een goed blaadje te staan bij de vader van Bernadette door hem mee te nemen voor een namiddagje vissen. Ondertussen is Sheldon verplicht de zieke Amy te verzorgen.
«
»
00:55 The Big Bang Theory
De jongens zijn van plan om het spel 'Dungeons and Dragons' te spelen. De meiden zijn niet uitgenodigd. Dit zorgt voor een discussie tussen de twee groepen. De meiden gaan een avondje uit.
«
»
01:15 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers