TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
«
»
07:40 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Renovate Don't Relocate
Realityreeks.
«
»
10:40 Geen uitzending
«
»
12:05 Extreme Cake Makers
Reality-show.
«
»
12:40 Blind getrouwd - Australië
Twee nieuwe koppels - Kate & Matt en Carolina & Dion - doen hun intrede in het experiment. De overige deelnemers zijn te gast op hun bruiloften.
«
»
14:00 Neighbours
Brent scoort punten bij Harlow wanneer hij het idee oppert om van de afgedankte materialen van Ned dekens te maken voor de daklozen.
«
»
14:30 Renovate Don't Relocate
Realityreeks.
«
»
15:30 House Rules
Realityreeks.
«
»
16:45 B&B zoekt lief NL
Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van de B&B-uitbaters compleet?
«
»
17:55 De Planckaerts
Langzaam worden de dieren en de mensen wakker op de Planckaertberg, de ene al met minder tegenzin dan de andere. De plicht roept het hardst voor Christopher. Hij moet op tijd op zijn eerste werf zijn.
«
»
18:45 Home and Away
Tori en Christian blijken andere ideeën te hebben over hoe en waar ze hun huwelijksreis willen doorbrengen. Martha en Alf keren terug naar Summer Bay.
«
»
19:15 Blind getrouwd - Australië
Terwijl de koppels op huwelijksreis vertrekken, maken we kennis met het laatste koppel dat door de experten werd samengesteld: Jessica & Daniel. Domenica en Jack verzoenen zich.
«
»
20:40 Special Forces VIPs: Wie durft wint
Deelnemers: Alkan Çöklü, Hannelore Zwitserlood, Gaby Blaaser, Dave Roelvink, Tim Haars, Roy Meyer, Giel Beelen, Jamie Trenité, Nouchka Fontijn en Imanuelle Grives.
«
»
21:45 Costa Belgica
Vlaamse vastgoedmakelaars die wonen en werken in Spanje gaan op zoek naar de droomwoning voor hun Vlaamse klanten en geven een exclusieve blik achter de schermen van luxevastgoedparadijs Marbella.
«
»
22:50 Can't Pay? We'll Take It Away!
Max Carracher en Aron Graves komen in een explosieve situatie terecht wanneer ze in Cambridgeshire 1.800 pond proberen te innen van een autohandelaar.
«
»
23:50 Blind getrouwd - Australië
Terwijl de koppels op huwelijksreis vertrekken, maken we kennis met het laatste koppel dat door de experten werd samengesteld: Jessica & Daniel. Domenica en Jack verzoenen zich.
«
»
01:15 Geen uitzending
«
»
02:45 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Factcheckers' (VRT 1)

Deze week gaan Britt, Jan en Thomas vuilnis opruimen. Ze willen checken hoe erg het gesteld is met sluikstorten op de openbare weg. Jan probeert ook enkele sluikstorters op heterdaad te betrappen. Britt en Thomas willen aan den lijve ondervinden hoe zwaar de job van kinderverzorger in de praktijk is. Ze nemen voor één dag de plaats in van verzorgers in een crèche. En Jan wil te weten komen wat de invloed is van de lakkleur van je auto op de temperatuur in het interieur.

'Factcheckers', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers