TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
«
»
07:40 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Renovate Don't Relocate
Realityreeks.
«
»
10:40 Geen uitzending
«
»
12:05 Extreme Cake Makers
Reality-show.
«
»
12:40 Blind getrouwd - Australië
Twee nieuwe koppels - Kate & Matt en Carolina & Dion - doen hun intrede in het experiment. De overige deelnemers zijn te gast op hun bruiloften.
«
»
14:00 Neighbours
Brent scoort punten bij Harlow wanneer hij het idee oppert om van de afgedankte materialen van Ned dekens te maken voor de daklozen.
«
»
14:30 Renovate Don't Relocate
Realityreeks.
«
»
15:30 House Rules
Realityreeks.
«
»
16:45 B&B zoekt lief NL
Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van de B&B-uitbaters compleet?
«
»
17:55 De Planckaerts
Langzaam worden de dieren en de mensen wakker op de Planckaertberg, de ene al met minder tegenzin dan de andere. De plicht roept het hardst voor Christopher. Hij moet op tijd op zijn eerste werf zijn.
«
»
18:45 Home and Away
Tori en Christian blijken andere ideeën te hebben over hoe en waar ze hun huwelijksreis willen doorbrengen. Martha en Alf keren terug naar Summer Bay.
«
»
19:15 Blind getrouwd - Australië
Terwijl de koppels op huwelijksreis vertrekken, maken we kennis met het laatste koppel dat door de experten werd samengesteld: Jessica & Daniel. Domenica en Jack verzoenen zich.
«
»
20:40 Special Forces VIPs: Wie durft wint
Deelnemers: Alkan Çöklü, Hannelore Zwitserlood, Gaby Blaaser, Dave Roelvink, Tim Haars, Roy Meyer, Giel Beelen, Jamie Trenité, Nouchka Fontijn en Imanuelle Grives.
«
»
21:45 Costa Belgica
Vlaamse vastgoedmakelaars die wonen en werken in Spanje gaan op zoek naar de droomwoning voor hun Vlaamse klanten en geven een exclusieve blik achter de schermen van luxevastgoedparadijs Marbella.
«
»
22:50 Can't Pay? We'll Take It Away!
Max Carracher en Aron Graves komen in een explosieve situatie terecht wanneer ze in Cambridgeshire 1.800 pond proberen te innen van een autohandelaar.
«
»
23:50 Blind getrouwd - Australië
Terwijl de koppels op huwelijksreis vertrekken, maken we kennis met het laatste koppel dat door de experten werd samengesteld: Jessica & Daniel. Domenica en Jack verzoenen zich.
«
»
01:15 Geen uitzending
«
»
02:45 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers