TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen Uitzending
«
»
13:20 Romancing The Stone
Om haar ontvoerde zus Elaine vrij te krijgen reist Joan naar Cartagena in Colombia. Daar ontmoet ze Jack, een charmante avonturier die haar graag wil helpen.
«
»
15:20 The A-Team
Het A-Team heeft copycats. Maar in tegenstelling tot de echte bende, heeft het valse team niet veel goeds in petto.
«
»
16:15 Xena, The Warrior Princess
Xena heeft schuldgevoelens omdat ze Callisto in het drijfzand liet sterven. Callisto's geest dwaalt rond en wreekt zich door in de huid van Xena te kruipen.
«
»
17:10 Stargate SG-1
Wanneer het SG-1-team de handel in 'kassa' - een zwaar verslavende maïssoort - op de planeet P6G-452 onderzoekt, worden luitenant-kolonel Mitchell en zijn collega's onder vuur genomen.
«
»
18:10 Zware jongens - Police Interceptors
Lisa en Lewis worden opgeroepen nadat een burger melding gaf van geweerschoten in de buurt van het kanaal.
«
»
19:05 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Polar Industries gaat voor een record en stuurt Todd op een riskante rit met een zware lading. Het komt tot een confrontatie tussen Darrell en Mark.
«
»
20:05 Border Security: Australia
Met ongekende toegang tot alle gebieden van de nationale veiligheid patrouilleren we in de frontlinie samen met de mannen en vrouwen van de douane en grensbescherming, immigratie en bioveiligheid.
«
»
20:35 The Core
Om onbekende redenen is de rotatie van de kern van de aarde gestopt. Dr. Josh Keyes en zijn team moeten een plan bedenken om de aarde te redden.
«
»
22:55 Comedy Live: Wouter Deprez - Levend en vers
Na vijftien jaar optreden is het tijd voor een herontdekking. Anekdotes vertellen, onzin uitslaan, beetje improviseren, primitieve liedjes zingen.
«
»
00:55 Zware jongens - Police Interceptors
Lisa en Lewis worden opgeroepen nadat een burger melding gaf van geweerschoten in de buurt van het kanaal.
«
»
01:55 Stargate SG-1
Wanneer het SG-1-team de handel in 'kassa' - een zwaar verslavende maïssoort - op de planeet P6G-452 onderzoekt, worden luitenant-kolonel Mitchell en zijn collega's onder vuur genomen.
«
»
02:45 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers