TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
«
»
06:20 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:30 Jabaloe
Sheriff Bean Bacon van Bean Bacon City heeft een succesvolle specialiteit op de markt gebracht, de Bean Bacon Koeienvlaai. Sheriff Jack schrijft een wedstrijd uit om ook een lekkernij te bedenken.
«
»
06:45 Jabaloe
Moe organiseert een loopwedstrijd in Jabaloe Town. De winnaar krijgt een beker en een lekkere kersentaart. Sheriff Jack, Joe en Slampie nemen deel aan de wedstrijd.
«
»
06:55 Maya!
Lara laat Willy geloven dat ze zijn vriendinnetje is. Eigenlijk wil ze dat hij wat koninginnengelei voor haar steelt. Maya probeert Willy te laten inzien dat hij gemanipuleerd wordt.
«
»
07:05 Maya!
Beatrice wil graag met wat meer volwassen insecten spelen. De wespen grijpen deze mogelijkheid aan om Beatrice te gebruiken in hun slechte plannen.
«
»
07:20 Kabouter Plop
Plop is van de trap gevallen en kan moeilijk lopen. Zijn herberg zit echter vol vrienden die allemaal een glaasje plopmelk willen. Wie zal hen bedienen? Gelukkig heeft Klus een idee.
«
»
07:25 Kabouter Plop
Plop, Kwebbel en Klus willen Lui leren fluiten. Lui wordt echter zo zenuwachtig van zijn vrienden dat het hem helemaal niet lukt om te fluiten. Hoe gaan de kabouters dit oplossen?
«
»
07:30 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:55 K3 Roller Disco
De meisjes van K3 organiseren een rolling diner, een etentje op rollende tafels. Marthe heeft speciaal voor deze gelegenheid een bekende kok ingehuurd.
«
»
08:15 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:25 VLOGLAB #Stories
Fien komt op straat in aanraking met een aantal jongens. Renzo heeft spijt van zijn daden. Chloé komt toe bij de dansschool en probeert de haat-affiches te verbergen voor Sarah.
«
»
08:50 Lang leve koning Julien
Julien en Maurice staan voor een gevecht op de gladiatorschool. Mort reist naar een andere dimensie. Sage overtuigt Clover ervan dat Koto niet alleen maar slecht is.
«
»
09:10 Tarzan en Jane
Tekenfilm.
«
»
09:30 Dance Squad
Danscrew Cosmoo Crew komt langs. Zij tonen hun choreografie en worden onderworpen aan een danstest.
«
»
09:40 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Asperges à la flamande & filet pur met concassé van tomaat, peultjes en groene asperges.
«
»
09:55 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tineke krijgen een oproep in verband met een burenruzie en gaan ter plaatse. De bewoner neemt hen volledig overstuur mee naar de tuin.
«
»
12:25 De kotmadam
Met de praesesverkiezingen voor de deur heeft Koen zich geëngageerd als pr-manager voor een aantrekkelijke kandidaat. Sam en Betty werken zich uit de naad om bij hem op een goed blaadje te komen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Niko organiseert een afspraakje met Mieke. Emma ontmoet een vreemde, griezelige klant in de Foodbar. Evy maakt zich zorgen over de lage bezoekersaantallen op Localscoop.
«
»
14:05 Ella
Clio zet haar zoektocht naar Ella verder. Ze schakelt de hulp van haar vader in. Die verwijst haar door naar dokter Lukas, maar die is er minder happig op om Clio te helpen.
«
»
14:35 Ella
Cindy besluit dat Lukas homo is, omdat ze er niet in is geslaagd hem te verleiden. Ella verneemt van de politie-inspecteur dat er een klacht tegen haar loopt wegens diefstal.
«
»
15:05 Gooische vrouwen
De passionele relatie van Anouk met de schrijver Joost is een regelrechte nachtmerrie geworden. Ze is doodsbang voor de labiele kerel en voelt zich zelfs niet meer veilig in haar eigen huis.
«
»
16:10 Life in Pieces
Wanneer Greg aandringt om Matts getuige te zijn op het huwelijk, heeft Matt geen andere keuze dan zijn geheim op te biechten. Colleen stuurt Jen naar haar schoonheidsspecialiste.
«
»
16:30 Life in Pieces
Greg en Jen huren privéchef Allie in om voor hen te koken op valentijn, maar de romantische avond loopt niet zoals gepland. Matt en Colleen willen een hond adopteren.
«
»
16:50 Waarheid, durven of doen
Vandaag beantwoorden Maarten Vancoillie, Ianthe Tavernier, Sarah Puttemans en Sergio (Quisquater) de vragen die aan de lampionnen bevestigd zijn.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een man wil iemand van de recherche spreken. Tegen Brigitte en Eric zegt hij dat zijn echtgenote vermoord zal worden. Ze heeft een dreigbrief gekregen.
«
»
18:20 De kotmadam
Een gevangene heeft aan Odilon gevraagd om zijn aangebrande liefdesbrief wat bij te schaven. Odilon beseft niet wat hij ontketent door dat onding in huis te laten rondslingeren.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Vandaag is het ook een beetje 'Expeditie Malediven'. Anthony heeft zeeschildpad Peggy helemaal naar daar gebracht, om haar na 3 jaar revalidatie weer vrij te laten in het water waarin ze geboren werd.
«
»
20:35 Dat belooft voor later
De kinderen Marcel, Babette en Eloïse ontmoeten een wel zeer buitenaards wezen. Staf Coppens schakelt ook Guga Baúl in om de drie beet te nemen.
«
»
21:50 Night at the Museum: Secret of the Tomb
Nachtwaker Larry Daley beleeft nog elke nacht de tijd van zijn leven wanneer zijn favoriete museumstukken tot leven komen. De magie die daarvoor zorgt, dreigt binnenkort echter te verdwijnen.
«
»
23:45 Gooische vrouwen
De passionele relatie van Anouk met de schrijver Joost is een regelrechte nachtmerrie geworden. Ze is doodsbang voor de labiele kerel en voelt zich zelfs niet meer veilig in haar eigen huis.
«
»
00:50 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
01:30 Geen Uitzending
«
»
05:50 Spirit: Samen vrij
Een merrie uit Spirits kudde gaat bevallen. Lucky schrijft Pru en Abigail in bij de Prescott-charmeschool om ze klaar te stomen voor het gala van de gouverneur.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Het begon als een buitengewoon experiment: een zeer knappe en getalenteerde vrouw wordt kunstmatig bevrucht met een combinatie van het sperma van zes hoogintelligente en fysiek aantrekkelijke mannen. De bedoeling is een superieure baby ter wereld te brengen. De proef loopt echter niet zoals verwacht. Niet één, maar twee baby's worden geboren. De ene is groot, heeft blond haar en glimlacht altijd. De andere is klein, donker, lelijk en heeft een rotkarakter. Julius wordt op een verlaten eiland in de Zuidzee in een overbeschermende omgeving opgevoed tot een knappe, goedhartige bink. Vincent daarentegen, groeit op in een weeshuis en werkt zichzelf voortdurend in nesten. Jaren later verneemt Julius dat hij een tweelingbroer heeft. Hij vertrekt naar de States op zoek naar zijn andere ik, in de hoop dan samen het spoor terug te vinden van hun moeder.

'Twins', film uit 1988 met oa. Arnold Schwarzenegger, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers