TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Bal National
In deze aflevering bereidt Wim twee gerechten met balletjes waar geen gram vlees aan te pas komt. Hij rolt vegan balletjes op basis van rode bonen en lijnzaad en serveert ze 'chili style'.
«
»
06:20 Pasta & risotto
Jan Tournier verheft een eenvoudige pasta van mosselen en spinazie weer tot een culinair hoogstandje. Steffi vindt de quinotot van tomatensaus uit, een super gezonde risotto van quinoa.
«
»
06:35 DIY (do it yourself)
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
07:00 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
07:20 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken! Vandaag met Dagny Ros Asmundsdottir.
«
»
07:50 Panklaar
Vandaag: Tajine zonder tajine, maar wel in 1 pot.
«
»
08:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
08:50 De Wereld op je Bord
Chef Fatima maakt een gerecht dat veel herinneringen oproept. Ze maakt gevulde sardientjes met chermoula en twee verrassende salades zoals haar moeder het altijd doet.
«
»
09:15 Klaar in 20 minuten
Vandaag komt in onze keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij belegt een kant en klare bloemkoolpizza met zelfgemaakte erwtenhummus en pikante merguez. Pizza pronto! En dat in 20 minuten!
«
»
09:40 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
10:15 Bal National
In deze aflevering bereidt Wim twee gerechten met balletjes waar geen gram vlees aan te pas komt. Hij rolt vegan balletjes op basis van rode bonen en lijnzaad en serveert ze 'chili style'.
«
»
10:50 Pasta & risotto
Jan Tournier verheft een eenvoudige pasta van mosselen en spinazie weer tot een culinair hoogstandje. Steffi vindt de quinotot van tomatensaus uit, een super gezonde risotto van quinoa.
«
»
11:10 De Wereldkeuken
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
12:00 Op de rooster
Johan Segers ontvangt bekende Vlamingen die samen met hem de geneugten van het barbecueën beleven. Samen met Annelien Coorevits bereidt hij côte à l'os, ribbekes, wilde gamba's en krabbenpoten.
«
»
12:30 Open vuur
De dag start vandaag alla Italiana met Bistecca Fiorentina en pizza van Sarah.
«
»
13:15 Karola's Kitchen
Koken doet je reizen. En vandaag neemt Karolien ons mee naar Azië. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van homemade currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep draait én als apero serveert. Dubbele pret!
«
»
13:40 De smaaktoerist
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
14:15 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
15:10 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme gaat vanaf vandaag de geschiedenis in als de man die zijn volk leerde bakken. Hij toont ons hoe hij de authentieke, overheerlijke en super charmante eclair maakt.
«
»
15:30 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
16:05 De Sterrenkaart - Nederland
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand.
«
»
16:40 Puur oosters
Quyên maakt deze keer een gerecht dat in alle Aziatische landen geserveerd wordt en dat bij ons wel eens verkeerdelijk 'bami goreng' genoemd wordt: gebakken noedels met rundvlees en verse groentjes.
«
»
16:55 De smaaktoerist
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
17:30 BBQ vanavond?!
Varkenskotelet met gegrilde romanesco / Erwtenpeulen met parmaham / Tarbot op de BBQ.
«
»
17:50 Het weekmenu
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
18:45 Open vuur
De dag start vandaag alla Italiana met Bistecca Fiorentina en pizza van Sarah.
«
»
19:30 Sportfood
Loopster Chris is 10 jaar geleden beginnen te lopen en loopt nu zelfs marathons.
«
»
20:00 Beach Barbecue
Michaël Vrijmoed steekt vandaag de grill aan op het strand. Hij legt er gemarineerde varkensribbetjes en verse zeebaars op.
«
»
20:30 Panklaar
Vandaag: Witloof in hesp, gepimpt met asperges.
«
»
20:40 Op hete kolen
Het is vandaag een bloedhete dag, maar dat houdt Michaël Vrijmoed niet tegen om zijn barbecue aan te steken, want zijn mountainbike makkers komen vandaag langs.
«
»
21:10 Open vuur
De dag start vandaag alla Italiana met Bistecca Fiorentina en pizza van Sarah.
«
»
21:55 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
22:25 De smaaktoerist
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
23:00 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
23:30 Open vuur
De dag start vandaag alla Italiana met Bistecca Fiorentina en pizza van Sarah.
«
»
00:15 Comfort Food
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
00:40 De smaaktoerist
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
01:15 De Garde van Gert
Vandaag met Dagny Ros Asmundsdottir.
«
»
01:50 Bal National
Wim bereidt een gevulde bloemkool en schuift ze in de oven samen met een vleesbroodje van kippengehakt en kalkoenfilet.
«
»
02:20 Bal National
Wim vult ballen van stevige aardappelpuree met kruidig rundergehakt en lepelt er een appelsaus bij.
«
»
02:50 De dagschotel
Michaël Vrijmoed - Salade van linzen met gebakken spek.
«
»
03:05 Beach Barbecue
Michaël Vrijmoed steekt vandaag de grill aan op het strand. Hij legt er gemarineerde varkensribbetjes en verse zeebaars op.
«
»
03:25 Panklaar
Vandaag: Witloof in hesp, gepimpt met asperges.
«
»
03:35 Op hete kolen
Het is vandaag een bloedhete dag, maar dat houdt Michaël Vrijmoed niet tegen om zijn barbecue aan te steken, want zijn mountainbike makkers komen vandaag langs.
«
»
04:00 Open vuur
De dag start vandaag alla Italiana met Bistecca Fiorentina en pizza van Sarah.
«
»
04:40 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
04:50 Pasta & risotto
Jan Tournier verheft een eenvoudige pasta van mosselen en spinazie weer tot een culinair hoogstandje. Steffi vindt de quinotot van tomatensaus uit, een super gezonde risotto van quinoa.
«
»
05:05 De smaaktoerist
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
05:35 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel' (VTM)

Op 30 juni 1993 verdwijnt melkveehouder Roger Kerckaert spoorloos van zijn erf in Moerbrugge. Acht maanden later wordt hij dood teruggevonden in de beerput onder een van zijn stallen. Voor het parket in Brugge is zijn echtgenote Rosie verdachte nummer één. Zij ontkent alle aantijgingen en neemt Jef Vermassen als advocaat onder de arm. Zal Rosie voor het hof van assisen worden veroordeeld voor de moord op haar man?

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers