
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | Bal National |
In deze aflevering bereidt Wim twee gerechten met balletjes waar geen gram vlees aan te pas komt. Hij rolt vegan balletjes op basis van rode bonen en lijnzaad en serveert ze 'chili style'.
«
»
06:20 | Pasta & risotto |
Jan Tournier verheft een eenvoudige pasta van mosselen en spinazie weer tot een culinair hoogstandje. Steffi vindt de quinotot van tomatensaus uit, een super gezonde risotto van quinoa.
«
»
06:35 | DIY (do it yourself) |
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
07:00 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
07:20 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken! Vandaag met Dagny Ros Asmundsdottir.
«
»
07:50 | Panklaar |
Vandaag: Tajine zonder tajine, maar wel in 1 pot.
«
»
08:00 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
08:50 | De Wereld op je Bord |
Chef Fatima maakt een gerecht dat veel herinneringen oproept. Ze maakt gevulde sardientjes met chermoula en twee verrassende salades zoals haar moeder het altijd doet.
«
»
09:15 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag komt in onze keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij belegt een kant en klare bloemkoolpizza met zelfgemaakte erwtenhummus en pikante merguez. Pizza pronto! En dat in 20 minuten!
«
»
09:40 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
10:15 | Bal National |
In deze aflevering bereidt Wim twee gerechten met balletjes waar geen gram vlees aan te pas komt. Hij rolt vegan balletjes op basis van rode bonen en lijnzaad en serveert ze 'chili style'.
«
»
10:50 | Pasta & risotto |
Jan Tournier verheft een eenvoudige pasta van mosselen en spinazie weer tot een culinair hoogstandje. Steffi vindt de quinotot van tomatensaus uit, een super gezonde risotto van quinoa.
«
»
11:10 | De Wereldkeuken |
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
12:00 | Op de rooster |
Johan Segers ontvangt bekende Vlamingen die samen met hem de geneugten van het barbecueën beleven. Samen met Annelien Coorevits bereidt hij côte à l'os, ribbekes, wilde gamba's en krabbenpoten.
«
»
12:30 | Open vuur |
De dag start vandaag alla Italiana met Bistecca Fiorentina en pizza van Sarah.
«
»
13:15 | Karola's Kitchen |
Koken doet je reizen. En vandaag neemt Karolien ons mee naar Azië. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van homemade currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep draait én als apero serveert. Dubbele pret!
«
»
13:40 | De smaaktoerist |
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
14:15 | De smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
15:10 | Roger van Damme: Bakken |
Roger van Damme gaat vanaf vandaag de geschiedenis in als de man die zijn volk leerde bakken. Hij toont ons hoe hij de authentieke, overheerlijke en super charmante eclair maakt.
«
»
15:30 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
16:05 | De Sterrenkaart - Nederland |
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand.
«
»
16:40 | Puur oosters |
Quyên maakt deze keer een gerecht dat in alle Aziatische landen geserveerd wordt en dat bij ons wel eens verkeerdelijk 'bami goreng' genoemd wordt: gebakken noedels met rundvlees en verse groentjes.
«
»
16:55 | De smaaktoerist |
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
17:30 | BBQ vanavond?! |
Varkenskotelet met gegrilde romanesco / Erwtenpeulen met parmaham / Tarbot op de BBQ.
«
»
17:50 | Het weekmenu |
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
18:45 | Open vuur |
De dag start vandaag alla Italiana met Bistecca Fiorentina en pizza van Sarah.
«
»
19:30 | Sportfood |
Loopster Chris is 10 jaar geleden beginnen te lopen en loopt nu zelfs marathons.
«
»
20:00 | Beach Barbecue |
Michaël Vrijmoed steekt vandaag de grill aan op het strand. Hij legt er gemarineerde varkensribbetjes en verse zeebaars op.
«
»
20:30 | Panklaar |
Vandaag: Witloof in hesp, gepimpt met asperges.
«
»
20:40 | Op hete kolen |
Het is vandaag een bloedhete dag, maar dat houdt Michaël Vrijmoed niet tegen om zijn barbecue aan te steken, want zijn mountainbike makkers komen vandaag langs.
«
»
21:10 | Open vuur |
De dag start vandaag alla Italiana met Bistecca Fiorentina en pizza van Sarah.
«
»
21:55 | Likoké On Tour |
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
22:25 | De smaaktoerist |
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
23:00 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
23:30 | Open vuur |
De dag start vandaag alla Italiana met Bistecca Fiorentina en pizza van Sarah.
«
»
00:15 | Comfort Food |
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
00:40 | De smaaktoerist |
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
01:15 | De Garde van Gert |
Vandaag met Dagny Ros Asmundsdottir.
«
»
01:50 | Bal National |
Wim bereidt een gevulde bloemkool en schuift ze in de oven samen met een vleesbroodje van kippengehakt en kalkoenfilet.
«
»
02:20 | Bal National |
Wim vult ballen van stevige aardappelpuree met kruidig rundergehakt en lepelt er een appelsaus bij.
«
»
02:50 | De dagschotel |
Michaël Vrijmoed - Salade van linzen met gebakken spek.
«
»
03:05 | Beach Barbecue |
Michaël Vrijmoed steekt vandaag de grill aan op het strand. Hij legt er gemarineerde varkensribbetjes en verse zeebaars op.
«
»
03:25 | Panklaar |
Vandaag: Witloof in hesp, gepimpt met asperges.
«
»
03:35 | Op hete kolen |
Het is vandaag een bloedhete dag, maar dat houdt Michaël Vrijmoed niet tegen om zijn barbecue aan te steken, want zijn mountainbike makkers komen vandaag langs.
«
»
04:00 | Open vuur |
De dag start vandaag alla Italiana met Bistecca Fiorentina en pizza van Sarah.
«
»
04:40 | Likoké On Tour |
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
04:50 | Pasta & risotto |
Jan Tournier verheft een eenvoudige pasta van mosselen en spinazie weer tot een culinair hoogstandje. Steffi vindt de quinotot van tomatensaus uit, een super gezonde risotto van quinoa.
«
»
05:05 | De smaaktoerist |
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
05:35 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»