TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen Uitzending
«
»
13:20 Magnum
Adelaide Malone vraagt Magnum de schrijver van een reeks dreigbrieven op te sporen. Hij is in zijn nopjes met de opdracht omdat mevrouw Malone een zeer knappe, vriendelijke jonge vrouw is.
«
»
14:20 Magnum
Agatha Kimballe, een blinde, rijke dame voor wie Magnum ooit al werkte, doet opnieuw een beroep op zijn diensten wanneer haar kleindochter Amy in moeilijkheden raakt.
«
»
15:15 The A-Team
Een groepje dronken criminelen valt het weeshuis van Santa Maria binnen. Zuster Teresa, die voor haar intrede Leslie heette en een ex-liefje van Peck is, contacteert haar ex-vriend.
«
»
16:10 Xena, The Warrior Princess
De beeldmooie prinses Jana is verloofd met prins Agranon van Colonus.
«
»
17:00 Magnum
Robin Masters heeft een nogal ophefmakend boek geschreven. Blijkbaar wil een van de betrokkenen niet dat het werk wordt gepubliceerd.
«
»
18:00 Zware jongens - Police Interceptors
Na een mislukte overval komt de vluchtauto van enkele criminelen in aanrijding met een politiewagen. De verdachten dumpen het voertuig en slaan op de vlucht.
«
»
18:55 Motorway Cops
Agenten Chris en Mike houden een bestuurder tegen die zonder verzekering blijkt rond te rijden. Een achtervolging leidt tot de arrestatie van een man die in het bezit is van cannabis.
«
»
20:05 'Allo 'Allo!
René houdt gesprekken met sollicitanten voor de baan van Maria maar Michelle neemt Mimi aan, een fanatieke tegendraadse collega.
«
»
20:35 The League of Extraordinary Gentlemen
1899. Een mysterieuze organisatie, geleid door The Phantom, doet er alles aan om oorlog uit te lokken. Allan Quatermain en zijn groep mensen met speciale gaven proberen The Phantom te stoppen.
«
»
22:35 Papillon
Henri Charrière, bijgenaamd Papillon, wordt tot levenslange dwangarbeid veroordeeld en naar het Duivelseiland in Frans-Guyana verbannen. Hij is vastbesloten te ontsnappen.
«
»
01:15 Magnum
Robin Masters heeft een nogal ophefmakend boek geschreven. Blijkbaar wil een van de betrokkenen niet dat het werk wordt gepubliceerd.
«
»
02:15 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers