TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
«
»
07:15 Een huis vol
Een hele bijzondere dag voor de familie Cudogham. Cynthia en Iven geven elkaar, na 26 jaar, officieel het jawoord. Johan en Janneke gaan met de kleine Johni een nachtje weg.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Extreme Cake Makers
Reality-show.
«
»
10:20 Geen uitzending
«
»
13:30 A Place in the Sun: Summer Sun
Realityreeks.
«
»
14:25 Extreme Cake Makers
Reality-show.
«
»
14:50 Neighbours
De breuk met Harlow komt hard aan bij Hendrix en hij neemt een beslissing over zijn toekomst. De spanning tussen Dipi en Amy bereikt een hoogtepunt.
«
»
15:15 Sturm der Liebe
Cornelius heeft zich bij de politie aangegeven en Selina geeft zichzelf de schuld. Ze reageert haar frustraties uit op Eric en Ariane. Max wil zijn fout met Werner goedmaken.
«
»
16:10 Urk!
Teun en Ap doen inspiratie op in Antwerpen.
«
»
17:00 Uit de kleren
Twee singles kleden elkaar uit tot in hun ondergoed. Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren ze elkaar in 30 minuten beter kennen.
«
»
17:35 Een huis vol
Bij de Jelies staat er een nachtje in een tent op de planning. Het is zaterdag bij de Cudoghams. Geheel volgens de traditie gaat Iven samen met een groepje kinderen naar de markt.
«
»
18:30 De Planckaerts
Voor de dorpelingen mogen genieten van een barbecue en een live versie van Francesco's 'Song for Iluna', gaat het hele gezin letterlijk door het vuur voor de jongste bergbewoonster.
«
»
19:10 Ik vertrek
Riannes ouders runnen een camping in het midden van Portugal, maar kunnen het werk lichamelijk niet meer aan en zoeken nieuwe beheerders. Riannes vriend Cobus Hartgers (32) is meteen enthousiast.
«
»
20:05 Court Cam
Getuigen, rechters en slachtoffers delen hun kijk op emotionele uitbarstingen en chaotische momenten in Amerikaanse rechtszalen.
«
»
20:30 A Simple Favor
De jonge, alleenstaande moeder en vlogster Stephanie gaat op zoek naar de waarheid achter de plotse verdwijning van haar beste vriendin Emily. Ze krijgt hierbij de hulp van Emily's man Sean.
«
»
22:40 Socials, seks en centen
Ferry Doedens, de kersverse OnlyFans-ster, gaat op een persoonlijke ontdekkingstocht in de wereld van sexy social media.
«
»
23:15 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Wendy moet nog 3.000 pond aan huurgeld ontvangen van een van haar huurders. Steve en zijn team checken de levensomstandigheden in een huurappartement boven een winkel.
«
»
00:05 Gold Coast Medical
De artsen doen een schokkende ontdekking in het hoofd van een patiënt. En een baby krijgt heel wat aandacht van de pers.
«
»
01:00 Geen uitzending
«
»
02:30 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers