TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Onderbreking
«
»
11:20 Sturm der Liebe
Maja geeft haar vader genoeg tijd om aan inspecteur Meyser te ontsnappen. Cornelius vlucht naar het jachthuis van Florian, waar hij zich met Selina wil verstoppen.
«
»
12:10 Onderbreking
«
»
14:40 Royal Hearts
Wanneer Hank bericht krijgt dat hij een landgoed gerfd heeft in een ander land, trekken hij en zijn dochter Kelly ernaartoe om het pand te bekijken. Ter plekke doen ze een verrassende ontdekking.
«
»
16:15 The Goldbergs
Wanneer Murray het goed vindt dat Barry bij de reservisten gaat, vraagt Barry aan Beverly om hem daar weg te halen. Adam maakt bezwaar wanneer Pops een timeshare-appartement koopt in Florida.
«
»
16:40 The Good Doctor
Na de breuk met Carly stort Shaun zich vol overgave op zijn werk. Claire en Morgan moeten samenwerken bij de behandeling van neurologische problemen bij een student.
«
»
17:30 Parks and Recreation
Iedereen kijkt uit naar de 21ste verjaardag van April behalve Leslie, die vreest dat haar budget nog maar eens verkleind zal worden.
«
»
18:00 Parks and Recreation
De overheidsdiensten worden stilgelegd en de parken gesloten, maar Leslie probeert de regels te omzeilen door op een braakliggend stuk grond een concert voor kinderen te organiseren.
«
»
18:25 The Goldbergs
Beverly is teleurgesteld omdat de familie niet erg enthousiast is met de feestdagen en dus bedenkt ze 'Super-chanoeka' om hen in de sfeer te brengen, maar het lijkt te veel op kerst.
«
»
18:55 The Goldbergs
Terwijl Adam en Barry samen een superrapgroep la de Beastie Boys vormen, dringt Beverly er bij Murray op aan om de keuken te verbouwen.
«
»
19:20 The Simpsons
De Simpsons wonen een footballwedstrijd bij in het fonkelnieuwe en ultramoderne stadion van Springfield. Tijdens de wedstrijd begint het uitzinnige publiek te dansen, enkel Bart weigert mee te doen.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Leonard probeert angstvallig te verbergen dat hij de nacht heeft doorgebracht met de zus van Raj. Sheldon ontdekt het geheim van Leonard en probeert hem te helpen.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Sheldons antwoorden tijdens een FBI-ondervraging brengen Howard in gevaar. Hij biedt z'n excuses aan maar die worden niet aanvaard.
«
»
20:35 Wonder
De tienjarige August 'Auggie' Pullman werd geboren met een zeldzame gezichtsafwijking. Zijn leven verandert drastisch wanneer hij voor het eerst naar school gaat.
«
»
22:30 Erin Brokovich
Om de eindjes aan elkaar te knopen, gaat Erin Brockovich, moeder van drie, werken als assistente van een advocaat. Zo raakt ze betrokken bij een rechtszaak tegen een milieuvervuilend bedrijf.
«
»
00:45 The Big Bang Theory
Leonard probeert angstvallig te verbergen dat hij de nacht heeft doorgebracht met de zus van Raj. Sheldon ontdekt het geheim van Leonard en probeert hem te helpen.
«
»
01:10 The Big Bang Theory
Sheldons antwoorden tijdens een FBI-ondervraging brengen Howard in gevaar. Hij biedt z'n excuses aan maar die worden niet aanvaard.
«
»
01:30 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers