TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:05 Jabaloe
In de krant verschijnt een ranglijst van goede sheriffs. Sheriff Bean Bacon van Bean Bacon City staat op de eerste plaats.
«
»
06:20 Jabaloe
Wanneer de beroemde superster Lady Gogo moet overnachten in Jabaloe Town is er een probleem, want Jabaloe Town heeft geen hotel. Moe besluit haar saloon om te bouwen tot 'Hotel Jabaloe'.
«
»
06:35 Maya!
Kurt wordt door een blikseminslag op slag verliefd op de Koningin. Hij kan haar niet met rust laten en eindigt zo in de gevangenis. Kan Maya hem helpen?
«
»
06:45 Maya!
Prikkie doet alsof hij zijn verstand verloren is om zo in de korf te kunnen komen en alle honing te stelen. Hij slaagt er in, maar Maya laat dit natuurlijk niet zomaar gebeuren.
«
»
07:00 Kabouter Plop
Het kruiwagentje van Plop is volgestouwd met boomstammen. Klus wil met het hout een toren vormen. Kwebbel vindt dit een schitterend idee en begint ook blokken te stapelen.
«
»
07:05 Kabouter Plop
Plop heeft een kaartenhuis gebouwd. Lui vindt het een leuk huisje en wil het aanraken. Dat mag natuurlijk niet. De postbode mag wel op het huisje passen terwijl Plop hout gaat sprokkelen.
«
»
07:10 Spirit: Samen vrij
Serie.
«
»
07:35 K3 Roller Disco
Klaasje schrijft een boek over het leven van K3. Haar uitgeefster vindt het echter saai en wil meer sappige details. Aangezien K3 dat niet heeft, besluit Klaasje om de boel wat spannender te maken.
«
»
07:55 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
08:35 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
09:00 Lang leve koning Julien
Een kolonie van belvormige wezens vereert Maurice als de uitverkorene. Julien staat terecht en zijn leven staat op het spel. Mort vecht tegen Morticus Khan.
«
»
09:20 Skilz
Quinten vindt op het net artikels over geldtransacties die plaatsvinden op het lokale vliegveld. Het zou gaan over een illegale handel in vals geld die de politie maar niet kan onderscheppen.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: kalfssteak met patatas bravas van zoete aardappel en pittige tomatensalsa en healthy fingerfood.
«
»
09:50 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een psychiatrische patiënt keert na zijn wandeling niet terug naar het ziekenhuis. Eric, Brigitte, Koen, Tineke en speurhond Barry starten een zoektocht, maar dan wordt er ook nog een meisje ontvoerd.
«
»
12:25 De kotmadam
Na een welverdiende vakantie keren de studenten terug naar Leuven en naar hun vertrouwde kot bij Jeanne. Alleen Charles-Victor ontbreekt op het appel. Zou hij dan toch niet terugkeren uit Polen?
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Benny krijgt een tweede kans na het opknappen van een moeilijke klus. Niko en Mieke amuseren zich samen en hebben een openhartig gesprek. Viv is boos op Jan.
«
»
14:10 David
Sofie speelt open kaart met Pieter over haar twijfels. Wanneer Pieter David betrapt terwijl hij op zoek is naar bewijzen van Sofies liefde voor hem, komt het tot een schermutseling tussen de twee.
«
»
14:40 David
Sofie besluit tijd voor zichzelf te nemen om in alle rust een beslissing over haar toekomst te nemen. Tim heeft het er moeilijk mee dat hij zo weinig van Robby's vrienden en familie afweet.
«
»
15:10 Gooische vrouwen
Willemijn en Anouk gooien elkaar harde verwijten naar het hoofd, maar hun vriendschap komt pas echt onder druk te staan wanneer de kunstenares onthult dat Evert verliefd is op haar.
«
»
16:10 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:25 Kafka
Een klant die zijn lidkaart is vergeten, wordt niet geholpen door de receptioniste van een fitnesscentrum. Een lid wil zijn abonnement opzeggen, maar dat is moeilijker dan gedacht.
«
»
17:00 Spartacus Run
Op dit parcours geen kasseien voor ex-wielrenner Johan Museeuw, maar wel modder en een resem pittige obstakels. Hij deelt het parcours met Jinnih Beels, Antwerps schepen van Jeugd en Onderwijs.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Het springpaard Speedy Gonzales is uit de manege gestolen. Eric en Brigitte ontdekken al snel dat de eigenaar bij heel wat mensen schulden heeft, en dus zoeken ze de dader bij de schuldeisers.
«
»
18:20 De kotmadam
Tot groot jolijt van Sam en Betty heeft een smoorverliefde Ria de jacht geopend op Koen. Enkel Jo heeft genoeg medelijden en is bereid de opgejaagde Koen te beschermen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Is neushoorn Ellie zwanger of niet? Dierenarts Tim geraakt er niet uit en haalt er een wereldspecialist bij. Pairi Daiza krijgt vandaag bezoek van drie nieuwe bizons, die de kudde komen versterken.
«
»
20:25 Dat belooft voor later
Staf Coppens neemt samen met bekende Vlamingen enkele vijf- en zesjarige kinderen beet. In dit nieuwe seizoen neemt hij de kinderen mee naar zijn werk bij VTM.
«
»
21:35 Johnny English Reborn
Wanneer de Britse geheime dienst ontdekt dat de geheimzinnige organisatie Vortex een aanslag wil plegen op het staatshoofd van China, wordt de stuntelige geheim agent Johnny English ingeschakeld.
«
»
23:30 Gooische vrouwen
Willemijn en Anouk gooien elkaar harde verwijten naar het hoofd, maar hun vriendschap komt pas echt onder druk te staan wanneer de kunstenares onthult dat Evert verliefd is op haar.
«
»
00:30 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
01:30 Geen Uitzending
«
»
05:55 Maya!
Flip vertelt een legende over een magische bloem. De wespen gebruiken dit verhaal om iedereen uit de korf te lokken en alle honing uit de kelder te stelen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers