TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Jan Buytaert: Chips, Bart Desmidt: Humus, Johan Segers: Pommes duchesses, Roger van Damme: coulis bosvruchten
«
»
06:15 Vietnjam met QuyÍn
In Vietnjam neemt QuyÍn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
06:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt met de Ijslandse Dagny Ros Asmundsdottir. Comfort food is ťťn van Dagny's specialiteiten, en dat toont ze vandaag met enkele heerlijke zeewolf tortilla's.
«
»
07:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man die al jaren pannen en potten breekt tijdens elk tv-seizoen: De Pauw Jeroen! Hij maakt van knolselder ravioli en houdt het verder ook helemaal veggie.
«
»
07:25 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
07:35 DIY (do it yourself)
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
08:00 Sportfood
Loopster Chris is 10 jaar geleden beginnen te lopen en loopt nu zelfs marathons.
«
»
08:30 Ellemiekes KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes: een pasta boordevol groenten en een hele originele pizza met enkel fruit. Buon appetito!
«
»
08:45 Toasted on Wheels!
Dominique en Dagny Ros openen hun foodtruck vandaag in het hartje van Gent. Op het menu staan vandaag: bloemkooltortilla's, fish sticks met humus en havermoutwafels.
«
»
09:10 Veldvers
Rauw, gekookt, in sapjes en zelfs in desserts! Chef Nicolas Decloedt is grote fan van de rode biet, net omdat die zo multifunctioneel is.
«
»
09:30 Op hete kolen
Het is vandaag een bloedhete dag, maar dat houdt MichaŽl Vrijmoed niet tegen om zijn barbecue aan te steken, want zijn mountainbike makkers komen vandaag langs.
«
»
10:25 Bal National
Wim vult de gehaktballen met twee soorten vullingen: de eerste wordt gevuld met een vulling op basis van prei en Thaise groene curry en de andere met gerookt spek en uien.
«
»
10:55 Pasta & risotto
Steffi maakt een gezond courgette-broccolipannetje met boekweitnoedels en Peppe maakt een verrassende risotto met venkel en roodbaars.
«
»
11:15 De Wereldkeuken
Maak je tafel al maar leeg want vandaag neemt Josť ons mee naar zijn Spanje. Wat resulteert in een tafel vol heerlijke tapas!
«
»
12:00 BBQ vanavond?!
Kip citroen, aubergine tomaat, gevuld brood met parmaham
«
»
12:20 Open vuur
Vier chefs, twee teams en ťťn passie: barbecueŽn. Dat zijn de ingrediŽnten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
13:05 Bal National
Wim vult ballen van stevige aardappelpuree met kruidig rundergehakt en lepelt er een appelsaus bij.
«
»
13:35 De smaaktoerist
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
14:10 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
14:40 Apero-Dining
Onze chef zet een uitbundige party-mix op tafel, serveert warme pruimensalsa met kaas in elegante blikjes, gooit Japanse kippenspiesjes op de barbecue en vult citroenen met sabayon van limoncello.
«
»
15:15 Roger van Damme: Bakken
Bloem, boter en suiker. Meer heb je niet nodig om een heerlijk gebak te maken. Deze ingrediŽnten staan dan ook vaak standaard in de keukenkast van de oma.
«
»
15:30 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
16:00 De Sterrenkaart - Nederland
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand.
«
»
16:35 Puur oosters: Japans
Vandaag staat chef Ivan Verhelle achter de teppanyaki, wat meteen zijn absolute specialiteit is in de Japanse keuken.
«
»
16:55 De smaaktoerist
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
17:30 De zomertafel
Jan Buytaert & Johan Segers maken zomerse gerechten.
«
»
18:05 Het weekmenu
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
18:50 Open vuur
Vier chefs, twee teams en ťťn passie: barbecueŽn. Dat zijn de ingrediŽnten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
19:35 Sportfood
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan. Chef MichaŽl en topsportdiŽtiste Stephanie maken enkele hartige en glutenvrije on-the-go-gerechtjes.
«
»
20:05 Beach Barbecue
Vandaag stookt de Ijslandse Dagny Ros de kolen heet voor een gezellige barbecue op het strand.
«
»
20:40 De Zomerkeuken
Roger Van Damme duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met een zalig stuk gelakte zalm op de grill en een verfrissende Thai beef salad.
«
»
21:10 Open vuur
Vier chefs, twee teams en ťťn passie: barbecueŽn. Dat zijn de ingrediŽnten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
21:55 Likokť On Tour
LOT of Likokť on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
22:25 De smaaktoerist
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
23:00 Op hete kolen
Het is een prachtige dag en dat betekent dat het weer barbecue time is in de tuin van MichaŽl Vrijmoed.
«
»
23:25 Open vuur
Vier chefs, twee teams en ťťn passie: barbecueŽn. Dat zijn de ingrediŽnten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
00:10 Comfort Food
Met vandaag in de aanbieding epische smaakcombinaties: zoete brochettes in camembert en een stevige lamsburger uit het vuistje.
«
»
00:30 De smaaktoerist
BelgiŽ en Bier. Het is een geslaagd huwelijk. Vandaag bezoekt onze smaaktoerist Jeroen De Pauw een microbrouwerij in de Ardennen.
«
»
01:05 De Garde van Gert
Gert Verhulst staat vandaag in de keuken met chef Jan Tournier. Op een halfuur tijd staat er een heerlijk bordje met oesters klaar.
«
»
01:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de man die kookt met passie en heel zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt bosduif met aard-ťn appelpuree. Een gerecht met een prachtig persoonlijk verhaal.
«
»
02:00 Bal National
Wim vult ballen van stevige aardappelpuree met kruidig rundergehakt en lepelt er een appelsaus bij.
«
»
02:30 De dagschotel
Jan Buytaert - Varkensvluggertje
«
»
02:40 Sportfood
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan. Chef MichaŽl en topsportdiŽtiste Stephanie maken enkele hartige en glutenvrije on-the-go-gerechtjes.
«
»
03:00 Beach Barbecue
Vandaag stookt de Ijslandse Dagny Ros de kolen heet voor een gezellige barbecue op het strand.
«
»
03:20 Panklaar
Vandaag: een kruidenbom, ontploft in 1 pan.
«
»
03:30 De Zomerkeuken
Roger Van Damme duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met een zalig stuk gelakte zalm op de grill en een verfrissende Thai beef salad.
«
»
03:55 Open vuur
Vier chefs, twee teams en ťťn passie: barbecueŽn. Dat zijn de ingrediŽnten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
04:35 Likokť On Tour
LOT of Likokť on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
04:50 Pasta & risotto
Steffi maakt een gezond courgette-broccolipannetje met boekweitnoedels en Peppe maakt een verrassende risotto met venkel en roodbaars.
«
»
05:05 De smaaktoerist
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
05:35 Op hete kolen
Het is een prachtige dag en dat betekent dat het weer barbecue time is in de tuin van MichaŽl Vrijmoed.
«
»
05:55 Open vuur
Vier chefs, twee teams en ťťn passie: barbecueŽn. Dat zijn de ingrediŽnten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen' (VTM 2)

Torenkraanmonteurs Angelo en Maarten hebben welgeteld ťťn dag de tijd om een torenkraan af te breken. Op een rail die niet breder is dan een voetzool, 44 meter hoog boven de stad, beginnen ze aan hun dagtaak. Ook boomverzorger Til is allesbehalve bang van hoogtes. Hij klimt met zijn kettingzaag in de hand 10 meter hoog in enkele dennen en maakt ze een kopje kleiner. Steven en Jacques, twee ontmijners bij DOVO, rukken dan weer uit om oorlogsmunitie op te halen en onschadelijk te maken.

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen', om 21.00 uur op VTM 2.

Dossiers