
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Jan Buytaert: Chips, Bart Desmidt: Humus, Johan Segers: Pommes duchesses, Roger van Damme: coulis bosvruchten
«
»
06:15 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
06:30 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt met de Ijslandse Dagny Ros Asmundsdottir. Comfort food is één van Dagny's specialiteiten, en dat toont ze vandaag met enkele heerlijke zeewolf tortilla's.
«
»
07:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de man die al jaren pannen en potten breekt tijdens elk tv-seizoen: De Pauw Jeroen! Hij maakt van knolselder ravioli en houdt het verder ook helemaal veggie.
«
»
07:25 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
07:35 | DIY (do it yourself) |
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
08:00 | Sportfood |
Loopster Chris is 10 jaar geleden beginnen te lopen en loopt nu zelfs marathons.
«
»
08:30 | Ellemiekes KIDchen |
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes: een pasta boordevol groenten en een hele originele pizza met enkel fruit. Buon appetito!
«
»
08:45 | Toasted on Wheels! |
Dominique en Dagny Ros openen hun foodtruck vandaag in het hartje van Gent. Op het menu staan vandaag: bloemkooltortilla's, fish sticks met humus en havermoutwafels.
«
»
09:10 | Veldvers |
Rauw, gekookt, in sapjes en zelfs in desserts! Chef Nicolas Decloedt is grote fan van de rode biet, net omdat die zo multifunctioneel is.
«
»
09:30 | Op hete kolen |
Het is vandaag een bloedhete dag, maar dat houdt Michaël Vrijmoed niet tegen om zijn barbecue aan te steken, want zijn mountainbike makkers komen vandaag langs.
«
»
10:25 | Bal National |
Wim vult de gehaktballen met twee soorten vullingen: de eerste wordt gevuld met een vulling op basis van prei en Thaise groene curry en de andere met gerookt spek en uien.
«
»
10:55 | Pasta & risotto |
Steffi maakt een gezond courgette-broccolipannetje met boekweitnoedels en Peppe maakt een verrassende risotto met venkel en roodbaars.
«
»
11:15 | De Wereldkeuken |
Maak je tafel al maar leeg want vandaag neemt José ons mee naar zijn Spanje. Wat resulteert in een tafel vol heerlijke tapas!
«
»
12:00 | BBQ vanavond?! |
Kip citroen, aubergine tomaat, gevuld brood met parmaham
«
»
12:20 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
13:05 | Bal National |
Wim vult ballen van stevige aardappelpuree met kruidig rundergehakt en lepelt er een appelsaus bij.
«
»
13:35 | De smaaktoerist |
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
14:10 | De smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
14:40 | Apero-Dining |
Onze chef zet een uitbundige party-mix op tafel, serveert warme pruimensalsa met kaas in elegante blikjes, gooit Japanse kippenspiesjes op de barbecue en vult citroenen met sabayon van limoncello.
«
»
15:15 | Roger van Damme: Bakken |
Bloem, boter en suiker. Meer heb je niet nodig om een heerlijk gebak te maken. Deze ingrediënten staan dan ook vaak standaard in de keukenkast van de oma.
«
»
15:30 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
16:00 | De Sterrenkaart - Nederland |
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand.
«
»
16:35 | Puur oosters: Japans |
Vandaag staat chef Ivan Verhelle achter de teppanyaki, wat meteen zijn absolute specialiteit is in de Japanse keuken.
«
»
16:55 | De smaaktoerist |
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
17:30 | De zomertafel |
Jan Buytaert & Johan Segers maken zomerse gerechten.
«
»
18:05 | Het weekmenu |
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
18:50 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
19:35 | Sportfood |
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan. Chef Michaël en topsportdiëtiste Stephanie maken enkele hartige en glutenvrije on-the-go-gerechtjes.
«
»
20:05 | Beach Barbecue |
Vandaag stookt de Ijslandse Dagny Ros de kolen heet voor een gezellige barbecue op het strand.
«
»
20:40 | De Zomerkeuken |
Roger Van Damme duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met een zalig stuk gelakte zalm op de grill en een verfrissende Thai beef salad.
«
»
21:10 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
21:55 | Likoké On Tour |
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
22:25 | De smaaktoerist |
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
23:00 | Op hete kolen |
Het is een prachtige dag en dat betekent dat het weer barbecue time is in de tuin van Michaël Vrijmoed.
«
»
23:25 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
00:10 | Comfort Food |
Met vandaag in de aanbieding epische smaakcombinaties: zoete brochettes in camembert en een stevige lamsburger uit het vuistje.
«
»
00:30 | De smaaktoerist |
België en Bier. Het is een geslaagd huwelijk. Vandaag bezoekt onze smaaktoerist Jeroen De Pauw een microbrouwerij in de Ardennen.
«
»
01:05 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst staat vandaag in de keuken met chef Jan Tournier. Op een halfuur tijd staat er een heerlijk bordje met oesters klaar.
«
»
01:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de man die kookt met passie en heel zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt bosduif met aard-én appelpuree. Een gerecht met een prachtig persoonlijk verhaal.
«
»
02:00 | Bal National |
Wim vult ballen van stevige aardappelpuree met kruidig rundergehakt en lepelt er een appelsaus bij.
«
»
02:30 | De dagschotel |
Jan Buytaert - Varkensvluggertje
«
»
02:40 | Sportfood |
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan. Chef Michaël en topsportdiëtiste Stephanie maken enkele hartige en glutenvrije on-the-go-gerechtjes.
«
»
03:00 | Beach Barbecue |
Vandaag stookt de Ijslandse Dagny Ros de kolen heet voor een gezellige barbecue op het strand.
«
»
03:20 | Panklaar |
Vandaag: een kruidenbom, ontploft in 1 pan.
«
»
03:30 | De Zomerkeuken |
Roger Van Damme duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met een zalig stuk gelakte zalm op de grill en een verfrissende Thai beef salad.
«
»
03:55 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
04:35 | Likoké On Tour |
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
04:50 | Pasta & risotto |
Steffi maakt een gezond courgette-broccolipannetje met boekweitnoedels en Peppe maakt een verrassende risotto met venkel en roodbaars.
«
»
05:05 | De smaaktoerist |
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
05:35 | Op hete kolen |
Het is een prachtige dag en dat betekent dat het weer barbecue time is in de tuin van Michaël Vrijmoed.
«
»
05:55 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»