TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen Uitzending
«
»
13:05 Escape from New York
Snake wordt naar de zwaarbewaakte gevangenis van Manhattan Island overgebracht. Wanneer het presidentiŽle vliegtuig daar neerstort, moet Snake de president binnen de 22 uur van het eiland loodsen.
«
»
14:55 Magnum
Magnum en T.C. zijn beide peter van een basketballploeg. De 13-jarige Teresa komt in Hawaii aan om de ploeg van Magnum te versterken.
«
»
16:00 M*A*S*H
Hawkeye veinst krankzinnigheid om te bewijzen dat hij verlof nodig heeft.
«
»
16:30 M*A*S*H
Het is al een hele tijd geleden dat helikopterpiloot Cowboy een brief ontvangen heeft van zijn vrouw. Hij verdenkt er haar van een scheve schaats te rijden en wil naar de Verenigde Staten terugkeren.
«
»
17:05 Xena, The Warrior Princess
De GalliŽr Vercinix wordt door de Romeinen ingerekend en als een trofee meegenomen door Julius Caesar.
«
»
18:05 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agent Swash opent samen met een heel team de jacht op enkele inbrekers. Agent Cosgrove haast zich naar een zwaar verkeersongeval op de snelweg.
«
»
19:05 All New Traffic Cops
De agenten worden opgeroepen voor een zwaar ongeluk nabij Skipton waarbij een auto en een motor betrokken zijn. Beide bestuurders zijn er erg aan toe.
«
»
20:00 De Raf & Ronny Show
In de hel zijn er volop verbouwingswerken aan de gang. Het lawaai van de machines is tot in de hemel te horen en iedereen wordt er knettergek van. Watjes en oorstoppen helpen nauwelijks.
«
»
20:35 Major League
Rachel Phelps is tegen wil en dank de eigenares van honkbalclub Cleveland Indians. Ze huurt het slechtste team aller tijden in om van haar contract af te geraken. Maar de oude knarren hebben ambitie.
«
»
22:35 Blue Thunder
Frank Murphy, Vietnamveteraan en buitenbeentje bij het politiekorps van Los Angeles, krijgt de opdracht testvluchten te maken met de Blue Thunder, een zwaar gepantserde helikopter.
«
»
00:40 Xena, The Warrior Princess
De GalliŽr Vercinix wordt door de Romeinen ingerekend en als een trofee meegenomen door Julius Caesar.
«
»
01:40 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers