TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Onderbreking
«
»
10:00 Sturm der Liebe
Hildegard neemt het bij Robert op voor Benni, maar hij houdt voet bij stuk. Wanneer Robert ziet hoe overstuur Cornelia is, wil hij Benni echter nog een kans geven.
«
»
10:45 Onderbreking
«
»
13:20 2012
Tijdens een gezinsuitstapje in het Yellowstone-natuurpark ontdekt Jackson Curtis aanwijzingen dat de apocalyps die door de Maya's voorspeld werd, wel eens binnenkort zou kunnen plaatsvinden.
«
»
16:00 Anger Management
Charlie vraagt Sean om met een vrouw te daten om hem te helpen.
«
»
16:25 The Good Doctor
Claire en Morgan raken het niet eens over de behandeling van een patiënt. Shaun twijfelt of een cosmetische ingreep bij Billy, een jongen uit de jeugdgevangenis, wel nodig is.
«
»
17:15 Anger Management
De sexy nieuwe directeur wil Charlie en Jordans gevangenistherapie stopzetten, dus Charlie probeert haar van gedachten te doen veranderen.
«
»
17:45 Anger Management
Charlie helpt per ongeluk een lid van zijn gevangenisgroep tijdens een ontsnappingspoging.
«
»
18:10 The Goldbergs
Barry behaalt zijn rijbewijs. Beverly stelt meteen een hele waslijst met regeltjes op voor hij de wagen mag gebruiken.
«
»
18:45 The Goldbergs
Beverly heeft de indruk dat de nieuwe buren neerkijken op haar en besluit hen uit te nodigen voor een barbecue. De situatie loopt echter al snel helemaal uit de hand.
«
»
19:10 The Simpsons
Directeur Skinner kondigt aan dat Mrs. Krabappel tijdelijk geen les kan geven en dat er dus twee klassen moeten samenvloeien.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Leonard ontdekt dat Penny een nieuwe vriend heeft. Hoewel hij hun breuk nog niet helemaal heeft verwerkt, beseft hij dat hij zijn leven ook maar beter kan voortzetten...
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Penny voelt zich depressief. Om haar op te beuren, leert Sheldon haar computerspelletjes spelen, maar al snel raakt ze eraan verslaafd.
«
»
20:35 Water for Elephants
Jacob Janowski moet na de dood van zijn ouders noodgedwongen zijn studies dierengeneeskunde afbreken. Hij vindt een baantje als olifantentemmer in een circus.
«
»
22:50 Forces of Nature
Ben Holmes staat op het punt te trouwen. Op het allerlaatste moment wordt zijn vlucht naar Savannah, waar het trouwfeest plaatsvindt, geschrapt. Op de luchthaven leert hij Sarah kennen.
«
»
00:45 The Big Bang Theory
Leonard ontdekt dat Penny een nieuwe vriend heeft. Hoewel hij hun breuk nog niet helemaal heeft verwerkt, beseft hij dat hij zijn leven ook maar beter kan voortzetten...
«
»
01:10 The Big Bang Theory
Penny voelt zich depressief. Om haar op te beuren, leert Sheldon haar computerspelletjes spelen, maar al snel raakt ze eraan verslaafd.
«
»
01:30 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen' (VTM 2)

Torenkraanmonteurs Angelo en Maarten hebben welgeteld één dag de tijd om een torenkraan af te breken. Op een rail die niet breder is dan een voetzool, 44 meter hoog boven de stad, beginnen ze aan hun dagtaak. Ook boomverzorger Til is allesbehalve bang van hoogtes. Hij klimt met zijn kettingzaag in de hand 10 meter hoog in enkele dennen en maakt ze een kopje kleiner. Steven en Jacques, twee ontmijners bij DOVO, rukken dan weer uit om oorlogsmunitie op te halen en onschadelijk te maken.

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen', om 21.00 uur op VTM 2.

Dossiers