TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
«
»
07:35 I Found the Gown
Dana wil een jurk vinden die niet onderdoet voor wat ze op internet heeft gezien. Met nog enkele weken te gaan stuurt Jarivette haar zoon erop uit om een jurk te vinden.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Dinner Date
Reality-show.
«
»
10:45 Geen uitzending
«
»
13:35 Dinner Date
Reality-show.
«
»
14:30 I Found the Gown
Megan is op jacht naar een zwarte jurk, ondanks de traditionele wensen van haar familie. De bruid Whitney valt als een blok voor een jurk die haar te klein is.
«
»
14:55 Neighbours
Hendrix heeft zo zijn twijfels bij het riskante plan van Jay om snel en veel geld te winnen met een spelletje blackjack, maar besluit toch mee te doen.
«
»
15:20 Sturm der Liebe
Net wanneer Erik en Ariane hun overwinning vieren, wordt Ariane plots erg moe en ze valt in slaap. Ze droomt over haar dood en wanneer ze wakker wordt, neemt ze een besluit.
«
»
16:20 Ik vertrek
In 2011 openden Mark (47) en Margo (43) een nudistencamping in Slovakije. - Na een burn-out besloot Maarten (45) in 2009 met zijn gezin naar Spanje te vertrekken om er een B&B op te starten.
«
»
17:10 B&B zoekt lief
Ze ontvangen Vlaamse singles die bij hen komen logeren en beslissen zelf wie mag blijven en wie op eender welk moment de bed and breakfast moet verlaten.
«
»
17:40 Een huis vol
Voor de familie Nagelkerke is december een drukke maand. De kerstdagen zijn dan ook volledig gereserveerd voor het gezin. Elk kind mag een eigen gerecht kiezen.
«
»
18:35 De Planckaerts
De Planckaerts gaan in Breda naar hun eerste uitzending op de Nederlandse tv kijken. Stephanie wordt gevraagd voor haar eerste betaalde job als fotomodel.
«
»
19:15 Urk!
Voor Teun, Ab en Fred komt er eindelijk een einde aan de verbouwing van het boetiekhotel. Heel het dorp maakt zich klaar voor de grote opening.
«
»
20:10 Court Cam
Getuigen, rechters en slachtoffers delen hun kijk op emotionele uitbarstingen en chaotische momenten in Amerikaanse rechtszalen.
«
»
20:35 Ava
Ava werkt als huurmoordenares voor een clandestiene overheidsorganisatie. Wanneer een klus helemaal uit de hand loopt, moet ze plots vechten voor haar eigen leven.
«
»
22:30 Seksengelen
Webcamgirl Linda (30) doet een webcam-sekssessie. BDSM-meesteres Moira (30) heeft een date. Lolita (27) moet botox in haar tepels laten spuiten. Highclassescort Emma (27) heeft een date.
«
»
23:20 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Een gebouw met meerdere huurders blijkt in slechte staat te zijn. Andrew en Jo sporen de eigenaar op en manen hem aan tot actie.
«
»
00:15 Gold Coast Medical
De artsen zijn op hun hoede wanneer een zieke patiënt onlangs in Afrika geweest blijkt te zijn en het leven van een tweeling hangt aan een zijden draadje.
«
»
01:00 Geen uitzending
«
»
02:30 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Het begon als een buitengewoon experiment: een zeer knappe en getalenteerde vrouw wordt kunstmatig bevrucht met een combinatie van het sperma van zes hoogintelligente en fysiek aantrekkelijke mannen. De bedoeling is een superieure baby ter wereld te brengen. De proef loopt echter niet zoals verwacht. Niet één, maar twee baby's worden geboren. De ene is groot, heeft blond haar en glimlacht altijd. De andere is klein, donker, lelijk en heeft een rotkarakter. Julius wordt op een verlaten eiland in de Zuidzee in een overbeschermende omgeving opgevoed tot een knappe, goedhartige bink. Vincent daarentegen, groeit op in een weeshuis en werkt zichzelf voortdurend in nesten. Jaren later verneemt Julius dat hij een tweelingbroer heeft. Hij vertrekt naar de States op zoek naar zijn andere ik, in de hoop dan samen het spoor terug te vinden van hun moeder.

'Twins', film uit 1988 met oa. Arnold Schwarzenegger, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers