TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Brandweerman Sam
«
»
06:05 Maya!
De maan schuift voor de zon en de dieren raken van slag. Het is pikdonker en Willy en een aantal kleine bijtjes kunnen de korf niet meer vinden.
«
»
06:20 Maya!
Willy is ineens bang voor schaduwen. Maya wil helpen met een schaduw-toneelstukje. Maar dan komen Bees en Boos langs. Willy verjaagt ze door zelf een schaduw-toneelstuk op te voeren.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Het ziet ernaar uit dat in het kabouterbos heel binnenkort de bruidsklokken zullen luiden. Klus en Kwebbel vinden dat maar niets. Smul vindt het geweldig.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Lui heeft veel brieven rondgedragen. Hij is moe en zijn kaboutervoeten doen pijn. Kwebbel maakt liefdevol een voetbadje voor hem klaar. Maar dan komt Klus langs.
«
»
06:45 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:10 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:30 Spirit: Samen Vrij
Spirit is een wilde hengst, maar hij kan absoluut niet zonder Lucky. Dit betekent dat hij alles op alles zet om de weg terug naar huis te vinden.
«
»
07:50 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:15 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
08:40 Dawn of the Croods
Als Iep ontdekt dat Thunk verliefd is op Blurg Brood, probeert ze hem aan een ander meisje te koppelen. - Ugga probeert de egoïstische buurman Sneus weg te jagen.
«
»
09:00 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:20 Draken: Race naar de rand
Wanneer Morrie gevangen genomen wordt door Drakenjagers, moeten Astrid en Schorrie een invasie voorkomen en Draken Rand beschermen.
«
»
09:45 Loïc: Zot van koken
Culinair magazine.
«
»
10:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Echte verhalen: SOS 112
Kevin en Evi rukken uit om een aangereden voetganger te helpen. Hoewel de aanrijder zopas een EHBO-cursus volgde, blijkt hij allesbehalve een hulp te zijn.
«
»
12:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
De peperdure koptelefoon van Anouk Matton wordt gestolen. Vince en Patrick schieten de wereldberoemde dj te hulp. Het team van commissaris Berckmans sluit de week met de nodige spanning af.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Simon is er het hart van in dat hij niet meer welkom is bij de Friends. Hij vraagt Jan om bij hen te logeren, maar stoot daarbij op tegenkanting van Linda. Benny besluit een poetshulp aan te vragen.
«
»
14:10 Wittekerke
Elke trekt tijdens haar vrije dag op met Jelle en Els, het verstandelijk beperkt koppeltje. Na hun bezoek aan het politiekantoor gaan ze iets drinken in café Anker.
«
»
15:00 Private Practice
Maya doet een onverwachte aankondiging. Pete daagt Fife uit om een patiënt met een bionische arm te behandelen. Dell doet zijn best voor een alleenstaande vrouw die een natuurlijke bevalling wil.
«
»
15:55 Cougar Town
Jules en Grayson zijn uitgenodigd op een huwelijk dat op dezelfde dag plaatsvindt als Graysons inline-hockeywedstrijd.
«
»
16:15 Cougar Town
Laurie probeert haar zaak een boost te geven door heel 'pikante' cakejes te verkopen.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:55 Spoed
De hersentumor van dokter Driesen wordt vandaag verwijderd. Zijn vriendin Iris staat erop zijn haren af te scheren en de gerenommeerde neurochirurg Marloo onderbreekt zijn vakantie voor de ingreep.
«
»
17:50 Echte verhalen: SOS 112
Evi's zus Esther kan haar man Bart niet bereiken. Om haar gerust te stellen passeren ambulanciers Evi en Kevin even langs Barts beenhouwerij. Maar hun schoonbroer is nergens te zien.
«
»
18:20 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Kato is onder de indruk van Tony. Benny roept de hulp in van Samira om Emiel te troosten. Véronique vindt dat Lars het hoofdstuk Leon moet afsluiten. Louise wil het bijleggen met Cédric.
«
»
20:35 Cupido ofzo
Dries en Jolien hebben een nieuwe date, waarbij vooral voor Dries veel op het spel staat. Baptist en Amelie krijgen de vrienden van Baptist over de vloer.
«
»
21:35 De MUG
Wanneer het gezin De Bakker op de scooter onderweg is naar de Zoo, worden de 11-jarige Dax en mama Anneke frontaal aangereden door een auto.
«
»
22:40 Spitsbroers
Temmerman is enthousiast over de prestaties van Dennis bij KRC Genk en doet Leo een nieuw contractvoorstel voor zijn poulain.
«
»
23:40 Private Practice
Maya doet een onverwachte aankondiging. Pete daagt Fife uit om een patiënt met een bionische arm te behandelen. Dell doet zijn best voor een alleenstaande vrouw die een natuurlijke bevalling wil.
«
»
00:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Brandweerman Sam
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers