TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:20 Sturm der Liebe
Erik heeft geldproblemen, maar zoekt afleiding bij Ariane. Rosalie is ervan overtuigd dat ze alleen maar gevoelens had voor Michael omdat ze bang was om alleen te zijn.
«
»
12:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:35 Amish Witches: The True Story of Holmes County
Een tv-ploeg reist naar Holmes County, Ohio om er een documentaire te maken over de Swartzentruber Amish. Maar een vermoorde Amish-heks terroriseert heel het dorp.
«
»
16:20 The Resident
Als een medisch apparaat het laat afweten, wordt er een onderzoek ingesteld. Dr. AJ Austin komt daarbij tegenover Quovadis te staan. Mina en Bell proberen te achterhalen wat er is misgegaan.
«
»
17:15 Modern Family
Cameron stelt zichzelf aan als verantwoordelijke voor de musical op de school van Manny en Luke. De broer van Jay komt op bezoek.
«
»
17:45 Modern Family
Mitchell en Cameron nemen de herziening van hun testament serieus. Ze evalueren grondig wie in aanmerking komt om zich over Lily te ontfermen, mocht hen iets overkomen.
«
»
18:15 Superstore
Cheyenne bevalt in het warenhuis, maar werkt door omdat Cloud 9 geen betaald moederschapsverlof kent. Jonah wil haar steunen en stelt een staking voor.
«
»
18:45 The Simpsons
Apu werkt in een plaatselijke supermarkt waar Homer vaak vlees koopt. De ham die Apu verkoopt, is echter al zeven jaar oud. In plaats van hem weg te gooien, verkoopt Apu hem tegen een lagere prijs.
«
»
19:10 The Simpsons
Opa Simpson beseft dat hij niet eeuwig meer zal leven en besluit om zijn familieleden hun deel van de erfenis te geven voor hij zijn laatste adem uitblaast.
«
»
19:40 Las Vegas
Wanneer de moeder van een van de danseressen van het Montecito lastiggevallen wordt door oplichters, doet Ed beroep op Frank de klusjesman om een einde te maken aan hun afpersing.
«
»
20:35 Bad Boys
Mike Lowrey en Marcus Burnett maken deel uit van de narcoticabrigade in Miami. Wanneer een lading in beslag genomen drugs wordt gestolen, krijgen ze 72 uur de tijd om die terug te vinden.
«
»
22:50 Mayans M.C.
EZ heeft het moeilijk met het mislukken van zijn plan en gaat op zoek naar wie de club verraden heeft. Het verleden hangt bovendien als een schaduw boven zijn romance met Gaby.
«
»
23:50 9-1-1
Maddie is vermist en het team zet alles op alles om haar terug te vinden.
«
»
00:45 Las Vegas
Wanneer de moeder van een van de danseressen van het Montecito lastiggevallen wordt door oplichters, doet Ed beroep op Frank de klusjesman om een einde te maken aan hun afpersing.
«
»
01:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers