
TVgids - njam!
Andere zender »
05:20 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Preirolletjes met gerookte zalm en bieslookpuree // Kalfslapjes in citroensaus met Griekse rijst // Pasta pesto van edamamebonen met groene groenten // Risotto van champigons met pancetta en rucola
«
»
06:00 | Peppe's Toscane |
Niets zo boeiend als een stad te ontdekken dan 's morgens op haar markt. De echte locals vind je op de Mercato Centrale, een prachtige overdekte markt in Firenze.
«
»
06:20 | De gastentafel |
Vandaag met Jan Buytaert.
«
»
07:05 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
07:40 | Tot op de graat |
Het is niet de eerste keer dat Johan Segers kookt met een minder populaire vissoort en ook deze keer hebben de Nieuwpoortse vissers een relatief onbekend visje voor hem meegebracht: de steenbolk.
«
»
08:00 | Sportfood |
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan. Chef Michaël en topsportdiëtiste Stephanie maken enkele hartige en glutenvrije on-the-go-gerechtjes.
«
»
08:25 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
09:20 | Vlaanderen Kookt |
Ellen uit Beringen heeft Jan gecontacteerd omdat ze haar recept voor rabarbertaart met hem wil delen.
«
»
09:40 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
10:15 | Tot op de graat |
In deze aflevering van Tot op de graat mag Johan Segers proeven van echte Belgische mosselen, die in onze Noordzee leven.
«
»
10:35 | Panklaar |
In Panklaar, vertelt njam!-chef Jan Buytaert hoe je in geen tijd en met maar 1 pan, smakelijk en afwisselend kan koken: Van een "Flemish pride"-schotel tot een gepimpte tortilla.
«
»
10:50 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Preirolletjes met gerookte zalm en bieslookpuree // Kalfslapjes in citroensaus met Griekse rijst // Pasta pesto van edamamebonen met groene groenten // Risotto van champigons met pancetta en rucola
«
»
11:35 | Peppe's Toscane |
Niets zo boeiend als een stad te ontdekken dan 's morgens op haar markt. De echte locals vind je op de Mercato Centrale, een prachtige overdekte markt in Firenze.
«
»
12:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Bert Meewis maakt een Ceasar salad klaar in 20 minuten.
«
»
12:25 | De gastentafel |
Vandaag met Jan Buytaert.
«
»
13:20 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
14:00 | Winters grillen |
De winter is een heerlijk seizoen, niet alleen om te wandelen, maar ook om te barbecueën.
«
»
14:25 | A la carte |
Alain en zijn 14-jarige dochter Kelly zijn gek op kipkrotten, een variant op kaas-en garnaalkroketten, maar dan met een vulling die lijkt op een soort fijne vol-au-vent.
«
»
14:55 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
15:50 | Apero-Dining |
Onze chef zet een uitbundige party-mix op tafel, serveert warme pruimensalsa met kaas in elegante blikjes, gooit Japanse kippenspiesjes op de barbecue en vult citroenen met sabayon van limoncello.
«
»
16:20 | De Chalet aan de Semois |
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Peppe en Jeroen in met een stevige koffiecocktail, een dikke erwtensoep en zalige forelhapjes.
«
»
17:00 | In de Mix (magazine Njam) |
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken een kookgrage dame met een diploma in de psychologie: Vertriest Steffi. Ze legt de zon op ons bord met haar mediterraanse frittata.
«
»
17:55 | De Wereld op je Bord |
Spaanse keukenprins Juan Luis maakt vandaag op onnavolgbare wijze een pan culinair erfgoed klaar: Paella.
«
»
18:25 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Onze chef Johan Segers kiest vandaag voor één van de populairste zomerproducten van elke beenhouwer: varkensribbekes.
«
»
18:50 | Peppe's Sicilië |
In het beschermde gebied Torre Salsa in Siculiana is bijna al het groen éétbaar. Peppe's goede vriend en naamgenoot Peppe zoekt en vindt er wilde asperges, waar onze chef graag mee aan de slag gaat.
«
»
19:15 | Veggie |
Gegrilde maïs met knoflookmayonaise en guacamole.
«
»
19:25 | De sterrenkaart |
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»
20:00 | De gezonde goesting |
Gezond én kidsproof koken? Steffi bewijst dat het kan. Ze neemt haar nichtje mee naar de winkel en samen maken ze een ovenschotel en bananenlolly's.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst staat vandaag aan de zijde van sterrenchef Bart Desmidt in de keuken van De Garde van Gert.
«
»
21:15 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
22:05 | Likoké On Tour |
LOT of Likoké on tour: een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen. Vandaag: Singapore.
«
»
22:25 | Peppe e Carluccio |
Njam-chef Peppe Giacomazza maakt kennis met zijn grote voorbeeld Antonio Carluccio, de peetvader van de Italiaanse keuken.
«
»
23:05 | De dagschotel |
Topchef Michaël Vrijmoed bewijst vandaag dat een fris gerecht ook echt een volwaardige maaltijd kan zijn. Hij maakt een zoetzure salade met ingelegde haring.
«
»
23:20 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De laatste dag van hun weekend begint ongezien productief op het strand. De boys vangen grote zeebaarzen die meteen in de stamppot mogen.
«
»
00:10 | Soep! |
Bloemkoolsoep (creme Dubarry) / Looksoep met spek
«
»
00:35 | Smossen mag |
Elke schooldag hetzelfde liedje. Elke middag dezelfde boterhammen - *zucht*! Maar wat als je jouw brooddoos nu eens zelf zou kunnen vullen, met een stoere wrap, een gezonde taart en een zot soepje?
«
»
01:05 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst staat vandaag aan de zijde van sterrenchef Bart Desmidt in de keuken van De Garde van Gert.
«
»
01:40 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
01:50 | KLAAR IN 20 minuten |
Bert Meewis maakt een Ceasar salad klaar in 20 minuten.
«
»
02:15 | In de Mix (magazine Njam) |
Met o.m.: Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Café Nanas, Hapjes - Bart Desmidt: Kippenspiesjes.
«
»
02:40 | De Chalet aan de Semois |
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Peppe en Jeroen in met een stevige koffiecocktail, een dikke erwtensoep en zalige forelhapjes.
«
»
03:15 | In de Mix (magazine Njam) |
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
03:45 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken een kookgrage dame met een diploma in de psychologie: Vertriest Steffi. Ze legt de zon op ons bord met haar mediterraanse frittata.
«
»
04:05 | De Wereld op je Bord |
Spaanse keukenprins Juan Luis maakt vandaag op onnavolgbare wijze een pan culinair erfgoed klaar: Paella.
«
»
04:25 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Onze chef Johan Segers kiest vandaag voor één van de populairste zomerproducten van elke beenhouwer: varkensribbekes.
«
»
04:45 | Peppe's Sicilië |
In het beschermde gebied Torre Salsa in Siculiana is bijna al het groen éétbaar. Peppe's goede vriend en naamgenoot Peppe zoekt en vindt er wilde asperges, waar onze chef graag mee aan de slag gaat.
«
»
05:05 | Veggie |
Gegrilde maïs met knoflookmayonaise en guacamole.
«
»
05:15 | De sterrenkaart |
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»
05:45 | De gezonde goesting |
Gezond én kidsproof koken? Steffi bewijst dat het kan. Ze neemt haar nichtje mee naar de winkel en samen maken ze een ovenschotel en bananenlolly's.
«
»