TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 US Kitchen Nightmares
De reputatie van restaurant Seascape op Long Island is veertig jaar lang vlekkeloos geweest. Irene en haar zoon Peter zijn de eigenaars.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:25 Models in Paris
Net nadat alle modellen geïnstalleerd zijn in hun modellenappartement, staat er ineens een nieuw high-fashion model voor de deur.
«
»
14:15 RuPaul's Drag Race
De queens geven leden van de Drag Race-crew een make-over. Gastjuryleden: zangeres Kesha en Rupauls ontwerper Zaldy.
«
»
15:05 Project Runway
Jury: Brandon Maxwell, Nina Garcia, Elaine Welteroth, Christian Siriano (mentor) en Karlie Kloss.
«
»
16:00 Neighbours
Shaun merkt dat Emmett het moeilijk heeft om zijn opdrachten voor school rond te krijgen en biedt hem zijn hulp aan. Kyle heeft nieuws voor Sheila: hij en Roxy vormen nu officieel een koppel.
«
»
16:25 Sturm der Liebe
Na een telefoontje gaat Tim naar het meer, maar het is niet Franzi die daar op hem wacht. Om haar vader bij te staan, besluit Lucy haar reis naar de Verenigde Staten uit te stellen.
«
»
17:30 Masterchef Australia
De beste amateurkoks van het land bieden zich aan in de hoop een plaatsje te bemachtigen in het nieuwe seizoen van 'MasterChef'.
«
»
18:25 De Pfaffs
Carmen en Jean-Marie verblijven enkele dagen in het Oostenrijkse Gerlos. Er staat niet alleen winterse buitenactiviteit op het programma, er is ook een les teambuilding.
«
»
19:05 Home and Away
Na het overlijden van zijn patiënt moet Christian zich verantwoorden in het ziekenhuis. Lewis is opgetogen dat iedereen eindelijk vraagtekens begint te plaatsen bij de bekwaamheid van de arts.
«
»
19:35 Can't Pay? We'll Take It Away!
Gary Brown en stagiaire Cona Jackson trekken naar Zuid-Londen. Ze bellen aan bij een jongeman die een schuld van 11.000 pond heeft opgebouwd. Ze krijgen het zwaar te verduren.
«
»
20:30 De Vuilste Jobs van Vlaanderen
Verschillende Vlamingen worden gevolgd die als professionele cleaners beginnen waar anderen geen begin zien en vaak de meest hallucinante situaties meemaken.
«
»
21:35 Pech Onderweg
Een klapband, motorproblemen of panne... Van De Panne tot Maaseik bieden deze reddende engelen hulp bij autopech.
«
»
22:30 Ambulance: Code Red
De luchtambulance vliegt uit voor een motorongeluk. Ambulanier Rob probeert het leven te redden van een 80-jarige man die een hartstilstand kreeg op zijn oprit.
«
»
23:30 Can't Pay? We'll Take It Away!
Gary Brown en stagiaire Cona Jackson trekken naar Zuid-Londen. Ze bellen aan bij een jongeman die een schuld van 11.000 pond heeft opgebouwd. Ze krijgen het zwaar te verduren.
«
»
00:20 Spoed Londen
Realityreeks.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers