TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Brandweerman Sam
«
»
06:05 Maya!
Maya en Willy vinden een ei in de weide. Er is echter niemand in de buurt en de vriendjes vragen zich af vanwaar het ei komt. Ze willen het niet onbewaakt achterlaten.
«
»
06:20 Maya!
Edgar is een bijtje dat bang is om naar buiten te gaan. Maya en Willy nemen hem toch mee. Er overkomt hem van alles, maar dankzij Maya en Willy durft hij toch steeds zijn grenzen te verleggen.
«
»
06:30 Kabouter Plop
De kabouters ondervinden dat ze niet eens verkouden moeten zijn om te niezen. Zou Klus meer weten?
«
»
06:35 Kabouter Plop
Plop heeft zijn vriendjes uitgenodigd voor een picknick in het bos. Met een zak Plopkoeken en een kruik Plopmelk had het een onvergetelijke dag kunnen worden.
«
»
06:45 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:05 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:30 Spirit: Samen Vrij
Lucky wil meedoen aan een paardenrace voor mannen en doet alsof ze een jongen is. Maar met de gemene Grayson als haar grootste rivaal wordt de race al snel gevaarlijk.
«
»
07:55 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:15 Lang Leve Koning Julien
Bijna verslagen door Koto's troepen brengt Julien Morts leger, de belslakken, de ruimteapen, Clover en andere trouwe vrienden bijeen voor de laatste strijd.
«
»
08:40 Dawn of the Croods
Als Grug zijn dominante stem kwijtraakt, gaan hij en Ugga ernaar op zoek. Iep laat zich meeslepen als ze zich opwerpt als woordvoerder van de leider van de vallei.
«
»
09:00 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:20 Draken: Race naar de rand
Ryker is vastberaden een sleutel te maken voor het Drakenoog en gaat naar Gletsjer Eiland. Daar ontdekt hij dat de Drakenrijders de Sneeuwschim beschermen.
«
»
09:45 Loïc: Zot van koken
Culinair magazine.
«
»
10:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Echte verhalen: SOS 112
De ramenwasser van de kerk is van zijn ladder gevallen. Evi en Kevin zullen hem uiterst voorzichtig moeten vervoeren. De pastoor regelt een bijzondere escorte voor hen.
«
»
12:30 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Een jonge vrouw wordt aangerand. Een toevallige voorbijganger schiet haar te hulp en kan erger voorkomen. Acteur Carry Goossens blijkt de weldoener te zijn en wordt een belangrijke getuige.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Evy besluit haar klacht tegen Simon in te trekken. Hij is echter niet meer welkom bij de Friends. Lars en Mathias gaan samen sporten. De uitstap brengt Mathias op ideeën.
«
»
14:10 Wittekerke
Jean-Paul is met een hartaanval op de intensive care-afdeling opgenomen. Kathleen geeft Lotte de schuld en wil niet dat ze haar vader bezoekt.
«
»
15:00 Private Practice
Mark bezoekt Addison in een wanhopige poging zijn dochter te redden. Dell en Naomi raken het niet eens over de opvoeding van hun kinderen.
«
»
15:55 Cougar Town
Laurie en Travis hebben hun eerste date. Chick komt op het huis passen wanneer de vrienden op vakantie gaan.
«
»
16:15 Cougar Town
Nadat de groep erachter komt dat Chick gezondheidsproblemen heeft, besluiten ze hem mee te nemen naar Hollywood.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
17:00 Spoed
Dokter Filip Driesen wordt met hevige stuipen binnengebracht op spoed. Andrea Leroy roept meteen de artsen samen om snel de juiste diagnose te kunnen stellen.
«
»
17:55 Echte verhalen: SOS 112
Kevin en Evi rukken uit om een aangereden voetganger te helpen. Hoewel de aanrijder zopas een EHBO-cursus volgde, blijkt hij allesbehalve een hulp te zijn.
«
»
18:20 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
De peperdure koptelefoon van Anouk Matton wordt gestolen. Vince en Patrick schieten de wereldberoemde dj te hulp. Het team van commissaris Berckmans sluit de week met de nodige spanning af.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Mieke wil samen met Vanessa naar een initiatie paaldansen. Kato lucht haar hart bij Jelle na een afspraakje met Cédric. Dat afspraakje heeft haar serieus van haar melk gebracht.
«
»
20:35 The Masked Singer (BEL)
Vandaag doet een nieuwe deelnemer zijn intrede: Schorpioen. De lege stoel naast Ruth Beeckmans, Julie Van den Steen en Andy Peelman wordt voor het eerst opgevuld door een mystery speurder.
«
»
22:45 The Good Doctor
Het team reist naar Guatemala voor een humanitaire missie. In een klein, landelijk ziekenhuis moeten ze bepalen welke patiënten hun hulp het hardst nodig hebben.
«
»
23:40 Chicago Med
Een jongen wordt opgenomen in het ziekenhuis. Ethan moet een moeilijke beslissing nemen, en die heeft een gecompliceerde en gevaarlijke situatie tot gevolg.
«
»
00:30 Private Practice
Mark bezoekt Addison in een wanhopige poging zijn dochter te redden. Dell en Naomi raken het niet eens over de opvoeding van hun kinderen.
«
»
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers