TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Rosalie heeft er genoeg van en ze neemt afstand van Michael. Ze flirt met Erik en brengt een avond met hem door in München. Tim en Franzi genieten van hun geluk als verloofd stel.
«
»
11:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:20 Panic Room
Tijdens de eerste nacht in haar nieuwe huis in Manhattan dringen inbrekers de woning van Meg Altman binnen. Meg kan met haar dochter Sarah nog net wegvluchten in een speciaal gebouwde saferoom.
«
»
16:20 The Resident
De slachtoffers van Lane Hunter en hun naasten zijn woest als Lane vrijgelaten wordt. Conrad stort zich op zijn werk vanwege het nieuws over zijn vader. Devon is ongerust als ze niks van Julian hoort.
«
»
17:10 Modern Family
Cameron wil een boek schrijven over Lily's adoptie. Claire probeert koste wat het kost de lieve vrede te bewaren. Gloria vindt het maar niks dat Jay twee naast elkaar gelegen grafkelders wil kopen.
«
»
17:40 Modern Family
Mitchell en Cameron laten Haley babysitten, maar houden haar in het oog via de webcam. Haley stelt zo'n gebrek aan vertrouwen niet op prijs. Jay heeft een geweldige avond.
«
»
18:10 Superstore
Dina vraagt om een degradatie, zodat ze een relatie met Jonah kan beginnen.
«
»
18:40 The Simpsons
De hele stad wordt door een reeks diefstallen geteisterd. Homer wordt de leider van de veiligheidsgroep die de buurt moet bewaken.
«
»
19:05 The Simpsons
De klas van Bart is op studie-uitstap. Bart verveelt zich en sluipt stilletjes weg naar een naburige tv-studio. Daar wordt de 'Krusty De Clown Show' opgenomen.
«
»
19:35 Las Vegas
Valentijnsdag wordt voor iedereen een ware beproeving. Sam ontdekt dat de miljardair die ze heeft geboekt voor een verblijf in het Montecito in werkelijkheid haar vervreemde echtgenoot is.
«
»
20:35 The Hurt Locker
Sergeant James leeft voor de kick van het ontmantelen van bommen. Wanneer hij in Irak de leiding krijgt over een speciaal ontmijningsteam, brengt hij met zijn roekeloze gedrag iedereen in gevaar.
«
»
23:00 Good Kids
Vier middelbare scholieren die zich altijd braaf aan de regels gehouden hebben, willen tijdens hun laatste zomervakantie voor ze naar de unief gaan, eens alle remmen losgooien.
«
»
00:45 Las Vegas
Valentijnsdag wordt voor iedereen een ware beproeving. Sam ontdekt dat de miljardair die ze heeft geboekt voor een verblijf in het Montecito in werkelijkheid haar vervreemde echtgenoot is.
«
»
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers