TVgids - njam!

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 De dagschotel
Bart Desmidt serveert ons een trio van witloof, ham en truffel.
«
»
06:00 De gezonde goesting
Steffi begint de dag met een pittige work-out en beloont zichzelf met spinaziepancakes. Haar mama komt langs met zelfgemaakte tomatenpuree die meteen wordt verwerkt in de linzencurry.
«
»
06:35 De Garde van Gert
Gert Verhulst staat vandaag in de keuken met stoere chef Dominique Persoone.
«
»
07:05 De Chalet, 3 chefs, een feest
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeŽn voor de feesten.
«
»
07:45 De dagschotel
Tijdens zijn hotelopleiding, liep Dominique Persoone stage in een Franse sterrenzaak, in Trťmolat. Dat is dť streek van de gekonfijte eend, canard confit.
«
»
08:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een West-Vlaamse cheeta, echt een klasse apart: Desmidt Bart. De snelste chef maakt ruim binnen de tijd een risotto klaar die hij serveert met rode poon.
«
»
08:25 Lekker lang leven
MichaŽl Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
08:50 De Zoete Zonde
In Zoete Zonde maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
09:15 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
09:55 Bal National
Eerst staat de vol-au-bal op het menu en voor zijn tweede recept maakt Wim gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»
10:40 De gezonde goesting
Steffi begint de dag met een pittige work-out en beloont zichzelf met spinaziepancakes. Haar mama komt langs met zelfgemaakte tomatenpuree die meteen wordt verwerkt in de linzencurry.
«
»
11:20 De Garde van Gert
Gert Verhulst staat vandaag in de keuken met stoere chef Dominique Persoone.
«
»
12:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een West-Vlaamse tijger, echt een klasse apart: Desmidt Bart! Hij maakt bouletjes en steekt die in een Midden-Oosters jasje.
«
»
12:25 De Chalet, 3 chefs, een feest
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeŽn voor de feesten.
«
»
13:10 Toasted on Wheels!
Vandaag maken Dominique en Dagny Ros de Grote Markt van Mechelen onveilig met hun foodtruck.
«
»
13:40 Ellemiekes KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan een heerlijke rijstschotel met restjes klaarmaken, met kindvriendelijke zalmspiesjes en een lekker fruitig ijsje als verfrissend tussendoortje.
«
»
14:00 De dagschotel
Topchef Jan Tournier zweert bij eenvoudige gerechten, zowel in zijn restaurant als in de keuken van onze Dagschotel. Vandaag maakt hij pasta met bloemkool, ideaal comfortfood dus.
«
»
14:15 Bal National
Eerst staat de vol-au-bal op het menu en voor zijn tweede recept maakt Wim gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»
14:50 De Wereldkeuken
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
15:40 De Chalet, Hollandse Maatjes
De laatste dag van hun weekend begint ongezien productief op het strand. De boys vangen grote zeebaarzen die meteen in de stamppot mogen.
«
»
16:40 Puur oosters: Japans
Moederlief die 's ochtends de boterhammetjes voor de kinderen en de echtgenoot smeert en inpakt in een brooddoos.
«
»
17:00 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een chef die pretty messy is en bovendien een heerlijke charlatan: Jelle Beeckman. Hij verzoent Thailand en Vlaanderen in het bord.
«
»
17:55 Het Weekmenu - reeks 2
Tartaarsteak met sla en dikke frieten // Schartongrolletjes met champignons, witte selder en krielaardappelen // Kippengoulash met rijst // Vegetarische ovenschotel
«
»
18:40 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
19:15 Uit de Schelp
Het goud uit de zee. Zo noemt chef Johan Segers de schaal - en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat.
«
»
19:30 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
20:00 De gezonde goesting
Onderweg naar haar pilateslesje koopt healthy Steffi thee voor bij haar zelfgemaakte speculaaskoekjes. Ze voorziet ook fingerfood voor tijdens een Tv-avondje met haar beste vriend.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met jonge chef MichaŽl Vrijmoed. De chef toont hoe je zelf een lekkere krabsalade kan maken met Noordzeekrab.
«
»
21:15 De Chalet, 3 chefs, een feest
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeŽn voor de feesten.
«
»
22:00 Comfort Food
Met vandaag in de aanbieding epische smaakcombinaties: zoete brochettes in camembert en een stevige lamsburger uit het vuistje.
«
»
22:20 De smaaktoerist
BelgiŽ en Bier. Het is een geslaagd huwelijk. Vandaag bezoekt onze smaaktoerist Jeroen De Pauw een microbrouwerij in de Ardennen.
«
»
23:00 De dagschotel
Een stevige boterham na een zware werkdag smaakt altijd. En waarom hem bij goed weer niet eens lekker fris maken?
«
»
23:15 Feest van eigen bodem
Een pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel!
«
»
23:45 Pasta & Risotto
Peppe bewijst dat je met een paar eenvoudige ingredienten een overheerlijke risotto met erwtjes, ham en burrata kan maken. Dagny Ros maakt tagliatelle met gehaktballetjes en geroosterde paprika.
«
»
00:05 Sportfood
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan. Chef MichaŽl en topsportdiŽtiste Stephanie maken enkele hartige en glutenvrije on-the-go-gerechtjes.
«
»
00:35 Winters grillen
De winter is een heerlijk seizoen, niet alleen om te wandelen, maar ook om te barbecueŽn.
«
»
00:55 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met jonge chef MichaŽl Vrijmoed. De chef toont hoe je zelf een lekkere krabsalade kan maken met Noordzeekrab.
«
»
01:30 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
01:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een West-Vlaamse tijger, echt een klasse apart: Desmidt Bart! Hij maakt bouletjes en steekt die in een Midden-Oosters jasje.
«
»
02:05 In de Mix (magazine Njam)
Met o.m. Steffi Vertriest: Limonade met sinaasappel en gember, Cake - Julie Van den Driesschen : Appel crumble cake.
«
»
02:30 De Chalet, Hollandse Maatjes
De laatste dag van hun weekend begint ongezien productief op het strand. De boys vangen grote zeebaarzen die meteen in de stamppot mogen.
«
»
03:15 Puur oosters: Japans
Moederlief die 's ochtends de boterhammetjes voor de kinderen en de echtgenoot smeert en inpakt in een brooddoos.
«
»
03:30 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
04:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een chef die pretty messy is en bovendien een heerlijke charlatan: Jelle Beeckman. Hij verzoent Thailand en Vlaanderen in het bord.
«
»
04:20 Het Weekmenu - reeks 2
Tartaarsteak met sla en dikke frieten // Schartongrolletjes met champignons, witte selder en krielaardappelen // Kippengoulash met rijst // Vegetarische ovenschotel
«
»
05:00 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
05:25 Uit de Schelp
Het goud uit de zee. Zo noemt chef Johan Segers de schaal - en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat.
«
»
05:35 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers