TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 US Kitchen Nightmares
Op dertig minuten rijden van New York is The Mixing Bowl gesitueerd, het restaurant van eigenaar en chefkok Billy en zijn echtgenote Lisa. Zij doen alles, tot het dweilen van de vloeren.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Models in Paris
Silke en Beaudine worden geboekt voor dezelfde modellenopdracht. Kelly, de beste vriendin van Michelle, komt ook aan in het modellenappartement. Maar wie slaapt nu waar?
«
»
14:25 RuPaul's Drag Race
De queens worden in teams verdeeld en ze krijgen de opdracht om een eigen TV-serie te bedenken. Tijdens het verdelen van de taken krijgen Peppermint en Alexis het met elkaar aan de stok.
«
»
15:10 Project Runway
Jury: Brandon Maxwell, Nina Garcia, Elaine Welteroth, Christian Siriano (mentor) en Karlie Kloss.
«
»
16:00 US Kitchen Nightmares
De reputatie van restaurant Seascape op Long Island is veertig jaar lang vlekkeloos geweest. Irene en haar zoon Peter zijn de eigenaars.
«
»
16:55 Neighbours
Roxy is het twijfelen van Kyle meer dan beu en stelt hem voor de keuze: ofwel vormen ze een koppel, ofwel stopt het voorgoed. Levi smeekt Bea om niemand in te lichten over zijn epilepsie.
«
»
17:20 Sturm der Liebe
Erik heeft geldproblemen, maar zoekt afleiding bij Ariane. Rosalie is ervan overtuigd dat ze alleen maar gevoelens had voor Michael omdat ze bang was om alleen te zijn.
«
»
18:20 De Pfaffs
Jean-Marie is nerveus. Vanavond gaat het groot Antwerps wintercircus in première waarin hij een niet ongevaarlijke act met honden brengt.
«
»
19:00 Home and Away
Alle gebeurtenissen omtrent Susie doen Alf vrezen dat ze nog meer op haar kerfstok heeft. De droom van Justin en Leah ligt aan diggelen. Nikau betrapt Chloe en Ryder tijdens een kus.
«
»
19:30 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
20:00 The Masters of Darts
Speelschema o.m. Ryan Searle - Mervyn King, Rob Cross - Brendan Dolan, Dimitri Van den Bergh - Ian White, Joe Cullen - Daryl Gurney, Dirk van Duijvenbode - Danny Noppert.
«
»
00:05 Pech Onderweg
Een klapband, motorproblemen of panne... Van De Panne tot Maaseik bieden deze reddende engelen hulp bij autopech.
«
»
00:55 Spoed Londen
Realityreeks.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers