TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:40 Magnum
Magnum heeft de knappe Mai Ling ontmoet en is totaal van streek. Ze vraagt hem om goed voor een antieke vaas te zorgen die ze verkocht zou hebben aan een handelaar uit San Francisco.
«
»
13:35 Magnum
Tegen beter weten in laat Magnum zich inhuren door vijf kleine meisjes die beweren hun lerares verloren te zijn. Ze slagen er bovendien in Higgins te overhalen hen in Robins Nest te laten logeren.
«
»
14:35 The A-Team
Sandy en Tina Kelson kunnen het A-team overtuigen om naar Florida af te zakken.
«
»
15:25 Magnum
Higgins heeft enkele gasten uitgenodigd voor het weekend. Het gaat om twee knappe stewardessen en een Brits legerofficier, die volgens de geheime diensten door het IRA wordt bedreigd.
«
»
16:25 The A-Team
Een oude vriend huurt het A-team in om in het Amazonegebied op zoek te gaan naar een vermiste archeoloog.
«
»
17:15 Top Gear
Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May gaan op zoek naar de beste sportwagen met vier zitplaatsen. Ze testen de Aston Martin Rapide, de Porsche Panamera Turbo en de Maserati Quattroporte.
«
»
18:20 Motorway Cops
Michelle Rookes en Brian Harrison krijgen te maken met een heel eigenaardige situatie wanneer ze een auto tegenhouden en de bestuurder allerhande bizarre excuses begint af te ratelen.
«
»
19:30 My Wife and Kids
Michael wil een record breken door in één keer van Connecticut tot aan de Grand Canyon te rijden.
«
»
20:00 My Wife and Kids
Jay vindt dat het tijd wordt dat Michael zich laat steriliseren, zodat ze voortaan zich zonder zorgen kunnen amuseren met elkaar.
«
»
20:35 The untouchables
Chicago, 1930, tijdens de drooglegging. Gangster Al Capone houdt de stad in een wurggreep. Speurder Eliot Ness is vastbesloten om Capones imperium te vernietigen.
«
»
22:50 A Shot in the Dark
In het landhuis van de rijke Parijzenaar M. Ballon wordt een moord gepleegd. Alles wijst erop dat de dienstmeid, de knappe Maria, de dader is.
«
»
00:40 The A-Team
Een oude vriend huurt het A-team in om in het Amazonegebied op zoek te gaan naar een vermiste archeoloog.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers