TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Victoria Varkenshaas onderzoeken of je de toekomst kan voorspellen.
«
»
06:00 Maya!
Juf Cassandra is ziek en Bijenwas vervangt haar. Tot spijt van de leerlingen heeft hij een andere manier van lesgeven dan juf Cassandra.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Klus ziet in een boom een grote sappige appel hangen. Hij wil de vrucht plukken en haalt meteen een grote ladder. Hij zal naar boven klimmen terwijl Lui de ladder vasthoudt. Als dat maar goed afloopt.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus heeft heerlijke pap bereid. Lui wil meteen van de lekkernij proeven, maar hij moet wachten tot de pudding koud is. Anders krijgt hij groene vlekjes in zijn gezicht.
«
»
06:25 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:45 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:10 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:35 K3 Roller Disco
De meisjes van K3 organiseren een rolling diner, een etentje op rollende tafels. Marthe heeft speciaal voor deze gelegenheid een bekende kok ingehuurd.
«
»
07:55 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:30 Lang Leve Koning Julien
Koning Julien en Maurice ontdekken een ongewenste bezoeker in hun koninkrijk. Sage maakt kennis met Clover. Koto maakt van iedereen zijn slaaf.
«
»
08:55 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:35 Loic: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Rechercheurs Erik en Brigitte gaan op zoek naar een schaars geklede vrouw die door een paar voorbijgangers gesignaleerd werd. Na een tijdje vinden ze haar langs de kant van de weg, volledig overstuur.
«
»
12:25 Lisa
Lisa en Nathan krijgen voor GoodFood een internationale opdracht, en besluiten de hulp van Massa in te schakelen. Katja krijgt moeilijk nieuws te verwerken en beraamt een plannetje.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Emma staat voor een zware tweede zit. Haar vader Frank grijpt in. Ook Benny en Liesbeth krijgen schokkend nieuws te horen. Véronique komt oog in oog te staan met haar verkrachter.
«
»
14:55 Wittekerke
Nellie is bekaf omdat er na haar consultaties in het ziekenhuis thuis nog een hoop poetswerk wacht. Ze is dan ook opgelucht wanneer Djila bereid is om te komen kuisen.
«
»
16:05 Cougar Town
Bobby brengt veel tijd door met zijn nieuwe hond. Jules probeert Ellie ervan te overtuigen dat ze best een maand zonder wijn kan.
«
»
16:45 Spoed
De medewerkers van de spoedafdeling worden na de shift in de koffiekamer verwacht voor een mededeling. Het moet belangrijk nieuws zijn, want zelfs diensthoofd Luc Gijsbrecht weet van niets.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een man treft zijn vrouw levenloos aan op de zolder. Het lijkt erop dat ze zelfmoord gepleegd heeft. De echtgenoot vertelt de rechercheurs dat ze heel gelukkig waren.
«
»
18:20 Lisa
Lisa kan zich niet meer herinneren wat er is gebeurd. Katja wordt naar het ziekenhuis gebracht. Iedereen is aangedaan van het nieuws. Lisa kampt met een groot schuldgevoel.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Véronique krijgt een koude douche. Rudi hakt na veel getwijfel toch een knoop door. Kato snapt niets van het gedrag van Cédric. Ze probeert Louise en Jelle de pieren uit de neus te halen.
«
»
20:40 De sterkste handen
De deelnemers worden door Natalia en Sergio Quisquater opnieuw getest op kracht, behendigheid, mentale weerbaarheid en uithoudingsvermogen.
«
»
21:50 Helden van hier: Door het vuur
Het RED-team, dat reddingen doet op grote hoogte, klimt naar de top van een torenhoge kraan naast de Antwerp Tower en tot in de nok van een windturbine op 130 meter hoogte.
«
»
22:55 Cordon
Op Jana heeft Nalds dreiging het omgekeerde effect. Ze gaat nog verbetener achter hem aan en begint zijn verleden uit te spitten. Suzy koestert argwaan wanneer Dennis zijn remmers niet komt ophalen.
«
»
00:10 Private Practice
Addison kan Pete maar niet uit haar hoofd zetten, ondanks de aanmoedigingen van haar vrienden om haar energie aan iets anders te besteden.
«
»
01:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:55 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Maxi Megamuil onderzoeken hoe je iemand kan laten stoppen met snurken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers