TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 The Living Daylights
Terwijl de KGB een plan in werking zet om alle 00-agenten te vermoorden, assisteert James Bond de uit Rusland vluchtende officier Georgi Koskow, die wil overlopen naar het Westen.
«
»
14:05 Xena, The Warrior Princess
Een waarzegster voorspelt Gabrielle dat ze heel binnenkort een knappe, grote man zal ontmoeten en een reis zal maken.
«
»
15:05 Relic Hunter
Sydney en Nigel werken als technisch adviseurs mee aan een film. Zo ontdekken ze relikwieën die toebehoorden aan een Egyptische farao. Maar hoe komen ze terecht op een filmset in Londen?
«
»
16:05 How I Met Your Mother
Marshalls collega kust hem, waarna hij het nieuws aan Lily vertelt. Zij weigert hem echter te geloven. Ondertussen ontdekt Robin dat ze het onderwerp is van een drankspelletje.
«
»
16:30 My Wife and Kids
Jr. is zo onder de indruk van de baby, dat hij ervan overtuigd is dat hij niet goed genoeg is om voor zijn eigen zoon te zorgen.
«
»
17:00 Stargate SG-1
Het SG-1-team bevindt zich op een planeet die compleet verwoest is.
«
»
18:00 Top Gear
Jeremy, Richard en James rijden met de Porsche 911 GT3 RS, de Lamborghini Gallardo Superleggera en de Aston Martin V8 Vantage N24 door Europa, op zoek naar de beste wegen.
«
»
19:05 Highway Cops
Nabij Dunedin, op het Zuidereiland, probeert een man de politie ervan te overtuigen dat hij niet gedronken heeft. En een fietser krijgt les over het verkeersreglement.
«
»
19:35 How I Met Your Mother
Wanneer Barney op het punt staat om de perfecte week af te ronden - zeven verschillende meisjes in evenveel dagen - trommelt de groep hem op om hun eigen miserabele week door te spoelen.
«
»
20:05 How I Met Your Mother
Marshall en Lily bezorgen Ted een date voor Valentijn. Ondertussen wordt Robin uitgenodigd door een collega om samen naar een feestje te gaan.
«
»
20:35 8MM
Een rijke weduwe vraagt aan privédetective Tom Welles om een lugubere 8mm-film te onderzoeken die ze in de brandkast van haar overleden man heeft gevonden. Op de film is de moord op een vrouw te zien.
«
»
22:55 Kleine jongen: Het echte leven van André Hazes
Met nooit eerder vertoond beeldmateriaal uit het privéarchief van de familie Hazes en intieme reportages wordt er dieper ingegaan op André's talent, leven en kwetsbare ziel.
«
»
23:50 Top Gear
Jeremy, Richard en James rijden met de Porsche 911 GT3 RS, de Lamborghini Gallardo Superleggera en de Aston Martin V8 Vantage N24 door Europa, op zoek naar de beste wegen.
«
»
01:00 Stargate SG-1
Het SG-1-team bevindt zich op een planeet die compleet verwoest is.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Tom Waes (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2017)

Tom sluit zijn reis door Nederland of op de Waddeneilanden. In Texel neemt Tom deel aan een speciale wedstrijd en gaat hij parachutespringen met een levende legende. Op de Wadden maakt Waes ook een van zijn dromen waar: hij gaat droogvallen en overnacht op de weggetrokken Waddenzee. Op het eiland Terschelling krijgt Tom een rondleiding van zijn goede 'Undercover'-vriend, Frank Lammers.

'Reizen Waes: Nederland', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers